2024. május 19. | vasárnap | Ivó, Milán nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Tüntettek a Kiss rajongói
Már lehet kapni jegyeket a Kiss budapesti fellépésére
Kapcsolatok
Kiss
Kapcsolódó események
Kiss Koncert
[2010. május 28.
péntek 19:00]

Rock "n" Roll olimpiát tartanak Budapesten?

„Ha Neked nem elég a kávé, ha neked nem elég a hangulat”, és a Kiss basszusgitárosának, Gene Simmons-nak a Bumeráng február 18-ai adásában elhangzott válaszai, akkor május 28-án a legendás rock zenekar 2010-es turnéjának magyarországi koncertjén a helyed - a Papp László Budapest Sportarénában.

A Kiss 1973-as alakulása óta 24 aranylemezt adott ki, az utolsót 2009 őszén „Sonic Boom” címmel, melynek 2010-es turnéja keretében Budapestre is ellátogatnak, ezzel a magyar közönségnek is lehetőséget adva a fejenként nem kevesebb, mint 18 kilót nyomó bőrcuccok és emeletes csizmáik „lecsekkolására”.

A magyar származású Gene Simmons-szal készített telefonos interjú igazi „mézesmadzag”, ugyanis mint kiderült, lehetőség van minden koncerten – így a leendő budapesti fellépésen is - basszusgitárját potom 50 000 dollárért megvenni. A saját internetes oldalán mindössze 5000 dollárért árusítja az „elhasznált” hangszereit, bár azzal nem jár aláírás, illetve videofelvétel. Osszunk-szorozzunk…

A rajongók kérdéseire adott válaszai alapján kiderül, hogy mi is a világhírű macsó titka. Az „I was made for loving you” című dalt eddig csupán 8911 alkalommal adta elő. Ami a lelkesedést illeti ennyi év után : „Azért játszom, mert fizetnek érte. Nem szeretem ezt a dalt.” – nyilatkozta Gene.



Édesanyja a nyelvnyújtogatást még mindig tolerálja, mivel már sok házat kapott olykor szemtelen fiától. Ez csupán a Rock’n' Roll image része, ugyanúgy, mint a csajozás is. Bizony nem kis fotóalbuma van Gene-nek flört partnereiről, viszont tiszteletreméltó, hogy a hölgyek azon testrészeit fotózza kizárólag, ahol már „járt”.

Véleménye szerint a férfiaknak kötelessége megcsodálni a nők bájait, hiszen rengeteg időt és energiát szánnak külsejük csinosítására. Mindemellett élettársa is tisztában van a Biblia „felszólításával”, miszerint minden hímnemű feladata, hogy „szétszórja magvait”, aminek a híres basszusgitáros teljes mértékben próbál megfelelni. Azért biztos, ami biztos: a nősülés kérdéskörét inkább hanyagolja.

Elmondása alapján egy Kiss koncert a Rock’n' Roll olimpiájához hasonlítható, tehát a jó kondíció elengedhetetlen, aminek a megőrzésében a szex bizonyul a leghatásosabb „eszköznek”. Sohasem ivott alkoholt, és nem élt drogokkal, hiszen hatásuk alatt az ember „félig halott”. Gene minden napot úgy kezd, mintha az a nap lenne az egyetlen az életében. Ami pedig Mick Jagger-rel való fogadását illeti, kíváncsian várjuk az eredményt: vajon ki marad tovább talpon a show business-ben?

Egy biztos: május 28-án a Sportarénában Gene bőrszerkóban, magas sarkú csizmákban a magyar nőknek is megcsillogtatja macsóságát jelenlegi zenésztársaival együtt - Paul Stanley-vel (ritmusgitár, ének), Tommy Thayer-rel (szólógitár, háttérének) és Eric Singer-rel (dobok, ütőhangszerek, ének). Szóval tessék - gyűjteni, lássék - a sminkeket és hallgassák az örök dallamokat!

Kérsz egy slágert, amitől tuti felpörögsz? Klikk IDE!

- Bajnóczi Piroska -
 

[2010.02.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK hangosítás/cucc [2024.05.18.]
SÜRGŐS HITELEK koncertjegy [2024.05.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még