2024. május 9. | csütörtök | Gergely nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Kapcsolódó cikkek
Új musical világbemutatóra készülnek
A Rudolf lesz a sláger
Maxi CD-vel és három különleges dallal jelentkezik Dolhai Attila
Kapcsolódó Kiadványok
Budapesti Operettszínház: Mindhalálig Muiscal
Földes Tamás: „Negyvenedik Tél – Versek és Dallamok”

Roham a jegyekért - sokan kíváncsiak a Rudolf – Az utolsó csók musicalra

A jegyértékesítés első hetében megvásárolták a Szegedi Szabadtéri Játékok jegyeinek több mint 10 százalékát, a legtöbben a musical belépőit választották

December 1-jével megkezdődött a Szegedi Szabadtéri Játékokra szóló jegyek, bérletek értékesítése. Az árusítás első hetében a jegyek több mint 10 százalékát megvásárolták, illetve elővételben lefoglalták. A legtöbben a Rudolf – Az utolsó csók című musical előadásaira kíváncsiak, a zenés darab előadásaira szóló jegyek közel egyötöde fogyott el.

Roham a fesztivál jegyeiért – az értékesítés első hetének eredményei

A Szegedi Szabadtéri Játékok 2005. december 1-jén megkezdte a 2006-os évadra szóló jegyek árusítását. A fesztivál jegyirodáiban az elmúlt évekhez képest jóval korábban induló értékesítés tapasztalatai szerint hatalmas érdeklődés mutatkozott a 2006-os évad előadásai iránt: a Szegedi Szabadtéri Játékok jövő évre szóló jegyeinek 10,21 százaléka már az első héten elfogyott.
A nemzetközi koprodukcióban készülő Rudolf – Az utolsó csók című musical jegyeinek 16,20 százaléka kelt el, a Rudolf herceg és Vetsera Mária tragikus szerelmét feldolgozó zenés darab előadásai iránt egyre többen érdeklődnek. Az Alföldi Róbert rendezésében nagy sikerrel bemutatott Csárdáskirálynő jövő évi előadásaira is sokan kíváncsiak, az operett belépőinek 10,84 százaléka már gazdára talált.

Hamarosan kiválasztják a Rudolf főszereplőit

Néhány napon belül kiderül, hogy kik alakítják a Rudolf – Az utolsó csók című musical főszerepeit. Frank Wildhorn, a Broadway legkeresettebb zeneszerzője december 10-én és 11-én, nemzetközi csapatával Budapestre érkezik, hogy meghallgassa azokat a tehetséges énekeseket, akik a musical női illetve férfi főszerepeire meghirdetett válogatáson a harmadik fordulóba jutottak. A zeneszerző a Budapesti Operettszínház művészei és más jelentkezők közül választja ki Vetsera Mária és Rudolf alakítói. Szoros verseny ígérkezik, hiszen olyan kitűnő művészek mutatják be tehetségüket, mint Bíró Eszter, Janza Kata, Malek Andrea, Polyák Lilla, továbbá Vágó Bernadett is, aki a szegedi Rómeó és Júlia előadásán Szinetár Dórát helyettesítette hatalmas sikerrel. A férfi főszerepekre többek között Bereczki Zoltán, Dolhai Attila, Földes Tamás, Kamarás Máté, Mészáros Árpád Zsolt, Németh Attila, Szabó P. Szilveszter, Peller Károly és Szolnoki Tibor jelentkezett.

A Rudolf slágereivel már idén megismerkedhetnek a musicalrajongók, hiszen a napokban jelent meg a Budapesti Operettszínház kiadásában a Mindhalálig Musical címet viselő válogatás-cd, melyen három dal is hallható a musical fülbemászó zenéjéből. A válogatás lemezből a megjelenés napján csak a színházban 500 db fogyott el.

[2005.12.11.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.05.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Április 27-én mutatta be a Katona József Színház a Mefisztóland...

Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
beszámolók még