2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Popháló

Sztár Advent, világpremier a dinamikusan fejlődő Média Csoportnál

Három promócióval zárja az évet a One Média Csoport. Az online aktivitásokban négy portáljuk, a Premierfilm.hu, a Popháló.hu, a TVMagazin.hu és a Hirneked.hu is részt vesz.
 

 

December 1-én indult a Popháló.hu portálon a „Sztár Advent” online kvízjáték, amely során a felhasználók a napi kérdésekre a portálcsoport oldalait böngészve könnyedén megtalálhatják a válaszokat. A One Média Csoport célja a márkaerősítésen túl a portáljai közötti keresztlátogatottság erősítése is egyben. A december 24-én záruló játékban részt vevőkre értékes Popháló ajándékcsomagok várnak, amelynek fődíja egy FIFA 10 PC-játék.

A Premierfilm.hu portálon, a világpremierrel szinte egy időben debütál december közepén az év egyik legjobban várt mozis alkotásának, James Cameron Avatar-jának a filmzenéje: Leona Lewis – I See You című klipje Magyarországon először a leglátogatottabb, független mozis szakportálon lesz látható a kiadó jóvoltából. A Premierfilm.hu emellett Alkonyat kvízjátékkal is várja olvasóit az év utolsó hónapjában.

A One Média Csoport 2009-ben duplájára növelte portáljai látogatottságát. Havi összesített egyedi látogatószámuk meghaladja a 125 000-et. A legdinamikusabb növekedést a Premierfilm.hu érte el, amelyet átlagosan háromszor többen olvasnak naponta, mint egy évvel ezelőtt. Az idén bevezetett Hirneked.hu márka is jól teljesít, amely már a portfolió második leglátogatottabb portálja.

A Pophalo.hu kiemelt feladataként kezeli a hazai, könnyűzenei élet támogatását. Számos, zenei produkció támogatásában közreműködött az elmúlt esztendőben, legyen szó kiadványról, vagy akár koncertről. 2010-ben pedig olyan közösségi szolgáltatások bevezetését tervezik, amely elősegíti az együttesek és a rajongóik közötti, még közvetlenebb kapcsolatot.
 

[2009.12.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még