2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Kandech Evelyne világhírű lesz?
Kandech-Dér-Schmidt trió a "Hass, Alkoss" Klubban, pénteken
"Ennél többre számítottam" - Kandech Evelyne csalódott a Megasztárban
Kandech Evelyne a Megasztár után a Kidburgerben
Hass Alkoss Klub – az érvényesülés alternatív útja
Kapcsolatok
Kandech Evelyne

Régi álma vált valóra Kandech Evelyne-nek

A TV2 Megasztár produkciójában feltűnt énekesek közül néhányra a színházak is felfigyeltek. Így történt ez Kandech Evelyne-el is, aki ma már a Ruttkai Éva Színház egyik meghatározó tagja. Az énekesnővel msmester készített interjút.

- A honlapodon rendkívűl sok színházi előadásról olvashatunk,amiben szerepelsz. Hogyan alakult sorsod, hogy keveredtél ebbe a körbe?
- 2004 februárjában megkerestek a Ruttkai Éva Színházból, eljátszanám-e az „Apácapác” című darab egy szerepét? Egy színesbőrű apáca karakterére Géczi Dorottya színművész javasolt engem, én pedig örömmel vállaltam, hiszen régi álmom vált valóra a színházba kerüléssel. A darab nagy sikerrel fut, ma már „Zárdazűr, avagy apácák pácban” címmel látható.

- Milyen egyéb darabban kaptál szerepet a színházban?
- Ez év októberétől játsszuk a „Slágerkoktél” című darabot. Ezt a színházon kívül, művelődési házakban is előadjuk „Slágerturmix” címmel. Nem szokványos színmű, inkább szórakoztató est. Örökzöld külföldi slágerek hangzanak el magyar nyelven, pl. Celine Dion, Bee Gees, Beatles, Smokie, Boney M, Abba, Tom Jones stb. A műsor mintegy 2,5 óra hosszú, s énekel benne barátnőm – a szintén a Megasztárból ismert – Schmidt Barbara is. A színház 3 éve játssza a „Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról” című darabot. Ezt most felújították, három új énekessel: rajtam kívűl szintén Schmidt Barbi és a „Jóban, rosszban” című műsorból ismert Madár Veronika vett részt a „frissítésben”. December 4-én pedig önálló műsorom bemutatóján arattam nekem különösen nagy boldogságot okozó sikert, ez a gyermekeknek szóló „Evelyne babaháza”.

- Ennyi színházi elfoglaltság – próbák, előadások – mellett egyáltalán van időd az éneklésre? Láthatunk, hallhatunk téged „hagyományos” szerepedben?
- Egy kéttagú formáció, a ToyBoX együttes tagjaként trip-hop zenét játszunk. Társam itt Galló Péter, aki a zenei alapokat készíti, míg én énekelek. Egyéb műfajokban pedig a Hass Alkoss Klub rendezvényein kísérletezem, ahol rendszeres fellépő vagyok. Itt Majnik László gitáros kíséretével szinte mindent kipróbálhatok, ami szívemnek kedves. Legközelebb december 9-én, este 7-kor lesz ilyen előadás a Jókai Klubban.

- A magánéletedről elég érdekesen írtak a lapokban. Mi az igazság e téren?
- Az igazság az, hogy pont egy éve végeszakadt az utolsó jelentősebb párkapcsolatomnak. Van is hiányérzetem e téren, de már komolyan szimpatizálok egy fiúval, aki még nem tud róla, s még nem tudja mi vár rá...  Egyébként Budapesten lakom albérletben, lakótársaimmal, Schmidt Barbi barátnőmel és a már említett Majnik Laci gitárossal.

Fotó és cikk: Máté Sándor (msmester)

[2005.12.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még