2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó Kiadványok
Whitney Houston: I Look To You
Kapcsolatok
Király Linda
Dukai Regina
Szecsődi Károly
Nguyen Thanh Hien
Gitano (Nagy László)
Széles Izabella
Whitney Houston
Bartók Eszter
Király Viktor
Kapcsolódó események
Magyar sztárok Whitney Houston slágereket énekelnek
[2009. november 14.
szombat 21:00]

Mi a közös Dukai Reginában, Király Lindában, Széles Izában és Szecsődi Karcsiban?

Egy fiatal tehetségeket felvonultató parádéval egybekötött buli keretében ünnepelhetjük meg a kiválóság visszatérését.
 

Egy fiatal tehetségeket felvonultató parádéval egybekötött buli keretében ünnepelhetjük meg Whitney Houston visszatérését és az új lemezét november 14-én a Tao Clubban, ahol zenekarral együtt fantasztikus Whitney slágereket hallhatunk.

A Sony Music-al karöltve, úgy gondolták a szervezők, hogy a nagy visszatérésnek hangot adva, kiemelt magyar előadók Whitney világslágereket énekeljenek ezen a novemberi bulin. Persze ezzel nem könnyű feladat elé állítva őket, hiszen köztudott, hogy Whitney dalokkal igen magasra helyezik a mércét bármely énekes számára.

Széles Iza sajnálta

Éppen ezért a dalokat élőzenei kísérettel fogják énekelni a hazai fiatal énekes generáció legtehetségesebbnek tartott képviselői, úgy mint Király Linda, Bartók Eszter, Nguyen Thank Hien, Széles Iza, Király Viktor, Szecsődi Károly, Gitano Nagy Laci, Tóth Roland, Harót Balázs és a Glamorous Zenekar.

Hien egyik legnagyobb példaképe, Whitney Houston előtt tiszteleg, Szecsődi Karcsinak – ahogy lapunknak mondta – kisbaba kora óta a kedvence.
- Kilenc hónapos voltam, amikor ment a tévében a Több, mint testőr című klasszikus és tátott szájjal néztem. Azóta Whitney az egész életemet végigkíséri, ha rossz kedvem van, ha jó, mindig őt hallgatom. Boldog vagyok, hogy felléphetek a róla szóló programon – mondta Karcsi, majd folytatta: - Egy új, nagyon jó, pörgős dalt vállaltam be, mégpedig a friss lemezén található Million Dollar Billt.

Dukai Regina a sztár dalain nőtt fel és a szépség is ott lesz a programban, ő Nagy Lacival az „ünnepelt” első listavezető dalát a Saving All My Love for You címűt prezentálják.

Széles Iza fantasztikus hangnak, fantasztikus előadónak és gyönyörű nőnek tartja a kezdeményezés „névadóját”. Iza bevallotta, hogy kiskorában nem őt, hanem rockot hallgattam, de utólag visszanézve a munkásság, egyértelmű, hogy nagyot alkotott.

- Sajnáltam, amikor a függősége miatt ezek mind háttérbe szorultak, így örülök, hogy vissaztért és a jelek szerint helyreállt az élete nem csak zenei, hanem magánéleti is - mondta a zene.hu kérdésére.

Királyék a legenda legendás duettjével készülnek

- Büszke vagyok rá, hogy a fellépők között lehetek ezen az exkluzív rendezvényen. Én egy bulzós felbételt, a Wanna Dance With Somebody-t választottam. Whitney gyerekkorom óta példaképem. Szerintem a világon az egyik legjobb énekesnő és nagyon örülök, hogy visszajött. Ő egy legenda - mondta Király Linda.

A külföldi sikerek küszöbén toporkáló énekesnő a világsztár a I Will Always Love You slágerét szólóban, míg az öcsével, Viktorral Whitney és George Michael duettjét az If I Told You That-et adja elő azon a nagyszerű esten, ahol az énekesek közel 1 órán keresztül szórakoztatják majd a közönséget, fél playback-ben és a Glamorous zenekarnak köszönhetően élőben egyaránt.

Kapunyitás 21 órától, majd a legjobb R N B slágerek DJ Soulja és DJ O Neal jóvoltából dance party. Ezt követően egy fantasztikus élőkoncert Whitney legkedveltebb dalaiból összeállított repertoárral.

Olvass tovább: Hallgasd meg! Ez volt a sláger 2003. október 28-án

- Bíró Zsolt -

[2009.11.14.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még