2024. április 18. | csütörtök | Andrea, Ilma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Bereczki Zoltán
Szinetár Dóra

A magyar álompár is szokott veszekedni, de...

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán őszintén vallottak a kapcsolatukról, és az együtt dolgozás élményeiről. A sztárpár elárulta, hogy ők is szoktak veszekedni, bár egymással nem, maximum a kisfiukkal kiabálnak. Ennek ellenére nagyon harmonikus kapcsolatot ápolnak, ami talán annak is köszönhető, hogy a számukra lényeges kérdésekben egyetértenek.
 

A Tabu Tv először arról faggatta a színész házaspárt, hogy hogyan élik meg a közös munka pillanatait, és hogy ki hogyan viszonyul a másik karrierjéhez.

"Azt gondolom, hogy egyébként abban amit csinálunk, abban külön-külön megálljuk a helyünket, tehát mielőtt megismerkedtünk, mind a ketten játszottunk már főszerepet" - meséli Bereczki Zoltán.

"Igazából mi a színházban nem is nagyon dolgoztunk együtt, és ennek ellenére azért működő pályánk volt mindkettőnknek, úgyhogy nem hiszem, hogy bármelyikünk is azt gondolná, hogy a másik hátán élne" - tette Szinetár Dóra, aki olyannyira harmonikus kapcsolatban él párjával, hogy még a felvételre is összeöltözve érkeztek. A sztárpár azt is elárulta, hogy pihenésre kevés idejük jut, de nyáron azért mégis ki tudtak kapcsolódni néhány napot.

Mindketten főszerepet kaptak

Szinetár Dóra és párja kettesben bár csak két napra merészkedtek el a gyermekeiktől külföldre, közös nyaralásban is volt része a családnak.

"Londonban voltunk első nap, és második nap pedig lementünk a tengerparthoz, és megkerestük az egyik jövőbeli színházi szerepünk eredeti helyszínét, amiben ketten játszuk a főszerepet Zolival" - mondta Dóra, aki azt is megosztotta, hogy gyermekeikkel Spanyolországba és hazánk több pontjára is elutaztak a nyáron.

A színész házaspár nagyon békés természetű, így talán nem is gondolnánk, hogy viták is szoktak kialakulni köztük. "Természetesen szoktunk veszekedni" - jegyzi meg azonnal Bereczki Zoli.

Képzeld el mondjuk kiabálni Szinetár Dórát, ugye nem megy?!

"Kisfiammal szoktam kiabálni néha, de csak ritkábban. Emberek vagyunk, tehát alapjába véve mi is veszekszünk egymással, csak azt gondolom, hogy pont azért tudunk békében élni, mert az élet számunkra lényeges kérdéseiben egyetértünk" - mondta el Szinetár Dóra, akit színészi tehetségén túl gyönyörű mosolyáért szeretnek az emberek.

Nyerj hetente - igényelj ingyenes nyereményszelvényt most!

- Tabu Tv alapján zene.hu -

[2009.09.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még