2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Szívinfarktust kapott Bódi Guszti
Túl van az életveszélyen Bódi Guszti!
Dráma a Bódi családban: ketten is szívinfarktusban haltak meg 
Kapcsolatok
Bódi Guszti

Nagy a baj? Újabb klinikára viszik Bódi Gusztit

Szerencsére jobban van a infarktust kapott zenész, de a család biztosra akar menni, ezért további vizsgálatokra egy másik kórházba szállítják. Erről Bódi Csabi, a roma előadó fia tájékoztatta lapunkat, akivel az Esti Frizbi felvételén beszélgettünk. 

- Mennyit aludtál az utóbbi napokban?
- Nem nagyon sokat aludtam. Tegnap éjszaka pihentem hat órát. Úgy képzeld el, hogy kilenckor értem haza és apukám már annyira jól volt, hogy ő küldött haza, így nem maradtam ott éjfél, egy óráig. Anyu ott van vele, mert VIP szobába mentek. Hazajöttem és beestem az ágyba, de hajnal háromkor felébredtem és bementem a kórházba, ott ültem a kórterem előtt, anyukám fent volt és leste apukám minden mozdulatát.

- Ezek szerint megnyugodhatnak az érte aggódók, hogy jól van.
- Teljesen biztosra mondhatom, hogy túléli apu és nem marad majd hátra semmi a balesetből. Az orvos azt mondta, hogy szívizomelhalás valószínűleg lesz, mert a szíve nem jutott több másodpercig oxigénhez, ugyanis elzáródott teljesen egy ér kétszer is, majd érszűkülete maradt, amit egy fémhálóval tudtak korrigálni. A combjában lévő artérián keresztül vezették fel a fémhálót, ami majd beépül az érbe. Úgyhogy 100%-os lesz a fater.

- Mikor engedik haza?
- Ha minden igaz, hétfőn engedik majd ki a kórházból, de nem haza megyünk, hanem Nógrádgárdonyba egy klinikára, ahol egy kéthetes utókezelésen fog részt venni. Nagyon azon vagyunk, hogy jól sikerüljön ez a kezelés, mert ezen sok minden múlhat. Ha nagyon sikeres, akkor szinte biztosra vehetjük, hogy ha nem dohányzik tovább és nem él stresszesen, nem lesz többé szívinfarktusa. Reméljük sikeres lesz a kezelés, odafigyel magára és akkor nem tér vissza a probléma. Mindenkinek azt üzenem, hogy szokjon le a dohányzásról és ne éljen stresszes életet, ha valami felidegesíti, akkor próbálja meg vicces oldalról felfogni és mindig pozitívan kell az életet látni. Amilyen életet a édesapám élt, az ide a szívinfarktushoz vezet. Nagy szerencséje volt apukámnak, hogy nem halt meg, perceken múlt. Ha anyukám nem viszi be a körzeti orvoshoz, akkor otthon meghal apu, ugyanis oxigénhiány lépett fel nála és a mentő nem ért volna ki sajnos időben, mert egy másik életet mentettek.

- Ilyenkor nehéz a munkáról beszélni, de a naptár tele van fellépésekkel. Mi lesz velük?
- Minden Bódi Gusztis produkciót lemondtunk és ahol lehet én, a bátyám és a két táncoslány megyünk és megcsináljuk, de a többit, ahol az egész családot szerették volna, azt visszamondtuk. Amit lehetett, áttettük másik időpontra, amit nem, azt megcsináljuk mi. Most küldtem vissza egy csehországi produkció foglalóját, ahol 18-án léptünk volna fel. Ott háromezerötszáz jegy, egy teljes sportcsarnoknyi belépő elkelt, de vissza kellett mondanunk sajnos, de oda majd december 4-én megyünk. Ez van. Van egy budapesti Fény Felé Törő Emberek Fesztiválja, amin sajna nem tudunk ott lenni. De most szombaton megyünk Balatonszőlősre a bátyámmal és a két lánnyal. 26-án a 9. kerületben lesz egy roma nap, onnan Romániába, tehát elég nagy hajtás lesz.

- Képes leszel rávenni édesapádat, hogy kevesebbet dolgozzon?
- Megbeszéltük, hogy nem fog dohányozni és stressz-mentes életet fogunk élni, visszább veszünk. Nincs már arra szükségünk, hogy nagy távolságokat bevállaljunk. Addig húzd a takarót, ameddig ér. Ne akarjál sokkal többet.

- A bulik lemondásánál a távolság a döntő tényező?
- Lényegében nem. Ha elhívnak minket Nagyváradra, nagyon szívesen elmegyünk, de közvetlenül utána nem vállalunk egy távoli helyszínt, akkor aznap az az egy műsor lesz. Eddig minden felkérést bevállaltunk. Nem a pénz miatt, hanem azért, hogy az emberekhez el tudjuk juttatni a gondolatainkat, a szeretetünket. Apukám mindig azt mondja, hogy szeretni jó, szeretni szép és a szeretet nem kerül semmibe, ingyen van. Az, hogy rámosolyogj a másik emberre, nem kerül semmibe, viszont ezzel örömöt szerzel. És mindenhová eljuttattuk, elmondtuk ezt, ahol eddig voltunk.

Korábban irtuk: Dráma a Bódi családban: ketten is szívinfarktusban haltak meg 
Egy filmelőzetes, amit nehéz könnyek nélkül végig nézni ------ Nem viccel tovább a hazai szépség! Befejezi az éneklést

- Bíró Zsolt -

[2009.09.18.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Issti 2009.09.18. 07:51 • [1]
Remélem eltiltják az orvosok a színpadtól, és az éneklés imitálásától. Amúgy meg jobbulást!

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még