2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Ajándékkal érkezett Szandi a rendezvényre
Képgalériák
Szandi a McDonald's-ban
Kapcsolatok
Szandi
McDonald's Pünkösdfürdő

Szandi pultosnak állt

Az énekesnő szolgálta ki a vendégeket a pünkösdfürdői gyorsétteremben, fogytak a menük rendesen

November 20-án a Nemzetközi McDonalds Gyereknap alkalmából a Ronald McDonald házak segítésére indított akcióban 88 hazai étteremben  neves zenészek és médiaszemélyiségek szolgáltak fel. Az akcióban résztvevők között volt többek között Csonka András, Gáspár Laci, Baby Gabi, Szandi, a Junkies ill. a Zorall zenekar tagja is, továbbá neves magyar médaszemélyiségek, műsorvezetők, riporterek.

Lapunk kiváncsi volt arra, hogy szolgálnak ki a médiaszemélyiségek. Ezért ellátogatunk az egyik gyorsétterembe, ahol éppen Csepregi Évát vettük észre a pultnál, amikor 11 óra magasságában éppen Szandi váltotta fel. A korai időpont ellenére rengeteg látogatója volt az étteremnek.

Szandinak mindenkihez volt egy kedves szava, ezért sem volt meglepő a népszerűsége. Kígyózó sor állt a pult előtt, de türelmesen várt mindenki a sorára, a jókedv és a vidámság uralkodott a vendéglátóhelyen.

A sültkrumpli fogyott a legjobban

Az énekesnő "állta a sarat", egy órán keresztül talpalt, szolgált és minden kérdésre kielégítő válasszal felelt. A gyermekeket illető témák is szóba kerültek, étkezésükről, a nevelésükről folyt az eszmecsere. Volt, aki szakmai kérdésekkel bombázta az énekesnőt, a távolabbi terveiről, lemezmegjelenésről kérdezgette.

Akadtak olyanok is, akik csodálkozott azon, hogy Szandit a pult mögött látja, és kiváncsian kérdezték, hogy "mi célból van a kiszolgálóhelyen". Szandi örömmel tudatta mindenkivel, hogy büszke arra, hogy ma itt lehet, és támogathatja azon gyerekeket, akik önhibájukon kívül kerültek nehéz helyzetbe. Blanka és Domonkos nem csodálkozott e nemes cselekedeten, mert már több alkalommal látták édesanyjukat ilyen helyzetben.

Ma a sültkrumpli fogyott a legjobban, aminél minden adag árából 35 Ft-ot fordítanak jótékonysági célra. A sztárpultos rábeszélőkészségre nagy szükség volt, hisz beteg gyermekek megsegítéséről szólt e jeles esemény. Szandinak ez sem jelentett akadályt, mert tudjuk, hogy beszélni nagyon is szeret. Volt aki több percet is időzött a dalos ajkú kismamánál, s volt aki az asztalához invitálta a művésznőt. Egy 40 fős külföldi fiatal "csapat" is beszabadult az étterembe, így angolul folytatódott a diskurálás.

Megtudtuk, hogy tavaly Szandinak sikerült a legtöbb hamburgert eladni a művészek közül, szerintem az idén sem lehet panasz a teljesítményére.

Tamás

[2005.11.22.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még