2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Anastacia Budapesten lép fel vasárnap
Magyar énekes-szerzőt választott Anastacia
Kapcsolódó Kiadványok
Anastacia: Heavy Rotation
Kapcsolatok
Anastacia
Kapcsolódó események
Anastacia koncert
[2009. szeptember 6.
vasárnap 19:00]

Kiderült mit csinál együtt Anastacia, Dobó Kata és Oroszlán Szonja

Anastacia 2009. szeptember 6-án ad koncertet Budapesten. A világsztár a jótékonyságról sem feledkezik meg: a mellrák megelőzéséért küzdő „Egészség Hídja Összefogás” Egyesület munkáját segíti Dobó Katával és Oroszlán Szonjával karöltve.

Anastaciánál 2004-ben diagnosztizáltak kezdeti stádiumban lévő mellrákot. A szűrés, majd a gyors beavatkozás mentette meg az életét. Így emlékszik vissza:

„Önnek mellrákja van.’ 34 évesen, életem és énekesi karrierem csúcsán ezek voltak azok a szavak, amikre a legkevésbé számítottam az orvosomtól, főleg, hogy a családban nem volt előzménye a betegségnek. Elgondolkodtam: lehet, hogy meghalok egy nap, egy hét vagy egy év múlva? De gyorsan megtudtam, hogy a mellrák diagnózis azért nem halálos ítélet: a vizsgálatnak köszönhetően gyorsan észrevették a daganatot a mellemben, eltávolították, és hathetes sugárkezelés után „rákmentessé” nyilvánítottak.”

Anastacia a betegség nyomán alapvető értékrendbeli változáson ment át; belátta, hogy az élet nem csupán munkából áll és teret engedett érzékeny, nőiesebb énjének. Az énekesnő fontosnak tartja, hogy az üzenet mindenkihez eljusson: a mellrákot szűréssel meg lehet előzni.
Magyarországon is mindent megtesz annak érdekében, hogy népszerűségével hozzájáruljon a mellrák elleni harchoz: találkozik Dobó Katával és Oroszlán Szonjával, hogy együtt népszerűsítsék az évente megrendezett Lánchíd-sétát.

Fontos, hogy erről beszéljünk

Anastacia budapesti koncertjén segíti az egyesület felvilágosító munkáját: a közönség tagjainak tájékoztató füzeteket adhatnak át a szervezet munkatársai. A világsztár pedig augusztus végén jótékonysági árverést indított.

Dobó Kata így nyilatkozott erről: „Évek óta részt veszek az Egyesület munkájában annak érdekében, hogy országszerte egyre többen meghallják az üzenetet: a rendszeres mellrák szűrés életet menthet. Nagyszerű és egyben megható lesz ezt Anastacia-val, egy túlélővel együtt képviselni”.

Oroszlán Szonja szerint: „ A betegséget tudatos odafigyeléssel, az egészséges életmóddal megelőzhetjük, illetve túlélhetjük. Fontos, hogy erről beszéljünk, olyan világsztárokkal együtt, mint Anastacia.”

Anastacia felkarolta a magyar énekesnőt. Klikk IDE az infókért. A sztár budapesti koncertjének érdekességeiről ITT írunk.

- zene.hu -

[2009.08.19.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még