2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Különleges Szinetár Dóra videókra bukkantunk - nézd meg
Megsúgjuk mire készül a Szinetár-Bereczki házaspár!
Szinetár Dóra  az Arénában tért vissza a színpadra - Bereczki Zoltán is ott volt!  Képekben!
Eláruljuk hány éves lett ma Szinetár Dóra - meg fogsz lepődni!
Íme a rangos magyar zenei díj jelöltjei: sok-sok meglepetés a Fonogram-jelöltek között
A 3 zenei DVD, amit nem érdemes kihagyni
Kapcsolódó Kiadványok
Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra: Musical Duett
Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra: Musical Duett - Koncert
Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra: Musical Duett 2.
Kapcsolatok
Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra
Vikidál Gyula
P. Mobil (Perpetuum Mobile)
Queen

Lemezbemutató koncertlemez a Szinetár-Bereczki párostól

Musical duettek másodszor is Szinetár Dórától és Bereczki Zoltántól.

Az első találkozás

Mintha tegnap történt volna... A gimiben egyik haverom színházba készült a tesójával, de a hugi lebetegedett, így beugrottam a helyére. Kicsit kelletlenül ugyan, hiszen nem tűnt túl macsósnak, hogy a „nagyfiúk” musical előadásra mennek. De a Vígszínház varázsának még így sem tudtam ellenállni. Egy kicsit az is megnyugtatott, hogy egy ízig-vérig rocker, a P.Mobil frontembereként és a Királydombról Koppányként ismert Vikidál Gyula nevét is a színlapon találtam. Akkor azért mégsem lehet ez annyira ciki.

Talán fél óra telhetett el a darabból, amikor egy kisebb csoda történt. Egy apró, törékeny lány állt a színpad közepén, és olyan gyönyörűen énekelt, hogy könnybe lábadt a szemem. Már azt sem értettem, hogy ilyen késői órán hogyan tud egyáltalán ébren maradni a tinédzserkor hajnalán sem járó csöppség. Pláne az volt rejtély számomra, hogyan mer ennyi ember elé kiállni egymagában egy ilyen hatalmas színpadra úgy, hogy a hangjának egyedlen rezdülése sem árulkodik az izgatottságáról.

Felfoghatatlan volt számomra. Tudom, ez kissé patetikusan hangzik, de ez volt talán az első pillanat életemben, hogy a zene az utolsó porcikámig átjárt és teljesen magával ragadott. Sokszor eszembe jutott az elmúlt évek során arról az estéről, amikor először láttam a Nyomorultakat. A gyermek Cosette szerepében Szinetár Dórával. Aki néhány másodperc alatt nyilvánvalóvá tette mindenki számára, hogy Őt nem a protekcionizmus juttatta a színpadra, hanem a Teremtő.

Családi örömök

Azóta eltelt 22 év. Könyveket lehetne teleírni arról, milyen gazdag és színes élete volt a mára kétgyermekes családanyává érett színésznőnek (énekesnek/táncosnak). A közönség hozzám hasonlóan első pillantásra a szívébe zárta Őt, és nem szűkölködtek sikerekben már az első évek sem.

Mégis, külső szemlélő számára úgy tűnik, a legtöbb mosolyról az utolsó fejezetek lapjain lehet beszámolni. Amióta Bereczki Zoltánhoz egyre több szálon kapcsolódik, egy egészen új és talán minden korábbinál kiegyensúlyozottabb Szinetár Dóráról beszélhetünk.

Papíron 29 éves koruktól közös életük legfontosabb állomása nyilvánvalóan Zora lányuk régóta várt és vágyott megérkezése volt, mintegy másfél évvel ezelőtt. A rajongóik számára hasonlóan nagy örömet jelentett két duett albumuk megjelenése. Az első ugyanabban az évben került a boltok polcaira, amikor Zora Veronika először pillanthatott szüleire, a második pedig a rákövetkező évben.

De 2008 annak ellenére nem a Musical Duett 2 lemez okán lesz örökre emlékezetes a fiatalok számára, hogy az a sikerlisták élére került és aranylemez lett. És november 30-án sem az én névnapomat mentek megünnepelni a Papp László Sportarénába.

Sokkal inkább Zora lányuknak tartottak elő-szülinapi partyt egy héttel második születésnapja előtt. És hogy a csöppség még nagyon sokszor átélhesse annak az estének minden örömteli pillanatát, szülei CD-n és DVD-n is megörökítették számára az eseményt.

De a család figyelmessége arra is kiterjedt, hogy boldogságukból minél többen részesülhessünk, ezért ezeket a kiadványokat februárban a mi számunkra is elérhetővé tették...

[2009.04.27.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még