2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
5perc.hu
Kapcsolódó cikkek
Király Viktor nyerte a Megasztár 4-et!
Kapcsolatok
Fekete Dávid
Megasztár 4.
Király Viktor
Legnépszerűbb csengőhangok

Fekete Dávid az örök vesztes?

Ugyanis eddig még sehol sem hengerelt az énektudásával. Ez egy ilyen meleg tél, itt nincs bunda.

Mióta vége a Megasztár 4-nek, szinte többeket érdekel, mint mikor még tartott a verseny. Ennek egy oka van, a botrány. Ami inkább műbalhé, amiben a csalódott emberek akarnak enyhíteni világfájdalmukon. Gyengült a forint, és nem Fekete Dávid lett a megasztár…

Király Viktor meg persze csak bundával nyerhetett, hiszen a papája nagy befolyással bír a zenei életben, és kilóra megvette a műsort. Nos ez a névtelenül fórumozgató tinilányok elsőszámú törvénye, az összeesküvés elmélet.
 
Cáfolhatatlan ellenérvek

Dávid a Megasztár 4 előtt két komoly tehetségkutató versenyen szállt ringbe. Mint ahogy azt az 5perc.hu kiderítette eddig két alkalommal is indult az Országos Karaoke Versenyen, ahol bár mindkétszer a legjobb 15-be jutott, mégsem állhatott dobogóra. A Bebe, Némó, Gallusz Niki és Sallai Tibor alkotta rendkívül szakmai zsűri valamiért nem látta benne a legjobbat.  Erre még ráfoghatjuk, hogy ugyan, Dávid a musicaleket szereti, nem ez volt az ő igazi terepe.
 
Na, de mi volt, akkor a Társulatban? Hiszen ott csak olyan dolgokat kellett csinálni, énekelni, amik elvileg feküdnek Feketének. Dávid mégis csak a középdöntőig jutott. A zsűri pedig itt sem kontárokból állt. Szulák Andrea előadóművész, Keveházi Krisztina, a Nemzeti Balett magántáncosa, Alföldi Róbert színész-rendező, a Nemzeti Színház főigazgatója, Szikora János rendező és Kocsák Tibor zeneszerző, a Madách Színház zenei igazgatója.  

Szóval Fekete Dávid a musicalben sem akkora király, mint azt a sok rajongó hitte. Hogy egy szakvéleményt is olvassunk, idézem Rosta Mária, a Társulat producerének szavait: „Fekete Dávid nagyon fiatal még. Sokra viheti, de ha musicalénekes szeretne lenni, akkor még rengeteget kell képeznie a hangját.” Mária ugyanakkor megjegyezte Király Viktorról, hogy nagyon jó, tiszta hangú énekes.

Eredményhirdetés

Az előzmények ismeretében abszolút érthetetlen, hogy egyesek jogtalannak érzik Viktor győzelmét. Fekete Dávid nem nyert. Ezt el kéne fogadni, valószínűleg ő sem problémázik ezen, hiszen vesztett már máskor is.

Ezt se hagyd ki: Király Viktor elsírta magát - videó a Megasztár legizgalmasabb részéről

- 5perc.hu -

[2008.12.29.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
katus46 2009.01.04. 19:29 • [3]
Előtte az élet.
marcsi1001 2009.01.02. 11:21 • [2]
Komolyan kezdek csalódni bennetek, hibát hibára halmoztok!
"Fekete Dávid az örök vesztes?" Miért is? Dávid még igen fiatal, van még ideje bizonyítani, miért lenne örök vesztes?!? Mik vagytok ti, jósok? Felháborító...
ja, és én véletlenül sem tartozom a névtelenül fórumozgató tinilányok közé...
metazo 2008.12.29. 19:37 • [1]
Fekete Dávid azért nem lett első eddig egyik versenyen sem, mert nem volt sehol a legjobb. Közel sem. Ezt lehet vitatni, de ettől még nem változik a tény. Ami makacs dolog. Ettől nem örök vesztes. Fejlődhet, lehet jobb- de még most nem az. Én pl. nem fogok indulni karmester versenyen, mert állatira nem értek hozzá. Ha elég aranyos pofát vágok hozzá és sírok egy kicsit, miközben ott joggal lehúzna bármilyen zsűri- nem lennék jobb karmester. Sem örök vesztes. Csak egyszerüen nem vagyok a legjobb pl. ebben a műfajban. Miért olyan nehéz ezt megenni?

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még