2024. április 16. | kedd | Csongor nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Képekben a Szombat esti láz szuperdöntője
Kapcsolatok
Pálinkó Lujza
Böhm György
Medveczky Ilona
Angyal András
Keleti Andrea
Nagy Feró
Csonka András
Zsámboki Marcell
Bereczki Zoltán

Katusék nyerték a Szombat esti láz szuperdöntőjét

A parkett ördöge 2008 címért az elsõ évadból Czene Attila és Bánhidi Petra, a második évad gyõztesei: Csonka András és Keleti Andrea, illetve a legújabb bajnok Katus-Molnár páros küzdött és…

Koós Réka szexi ruhában érkezett és dalolt egyet, majd érkezett a népszerű vokálcsapat a Fool Moon és ötösben folytatták a produkciót.

Bereczki Zoltán jött, de nem megszokott műsorvezető társával Nórival, hanem Stohl Andrással kezdett, majd jött Ördög Nóri, akivel trióvá bővül a páros.

A műsor ideje alatt 24 híresség lépett színpadra táncos produkcióval. A szuperdöntő 3 résztevője - az elsõ kör nyertese Czene Attila és Bánhidi Petra, a második évad legjobbja: Csonka András és Keleti Andrea, illetve a legújabb bajnok Katus-Molnár páros küzd a címért.

Képek a szupedöntőről - klikk a fotóra

 
Karácsonyi dalokra adták elő táncukat.

A műsorvezetők párt választottak maguknak, akiket biztatatnak: Stohl András Czenék mellett korteskedett. Nóri Csonka-Keleti párosnak szurkol, a kiváló musicalszínész pedig Katusékat biztatta.

Az estet Czene Attila és felesége Bánhídi Petra kezdte. Felkészüléseket nehezítette az úszó kézsérülése, de végül leküzdötték az akadályokat és harcba szálltak a végső győzelemért és elkezdték a lírai táncukat.

Angol keringőjüket a Csendes éjre mutatták be, megadva ezzel az est ünnepi hangulatát.. A produkciót puszival zárták, de ez Zsámbokinak kevés volt: ő csókot várt. Bőhm baromi uncsinak nevezte a táncot és szerinte ennél csak érdekesebb jöhet.

Nem kopott meg a tudásotok
 
Pálinkó Lujzát viszont elragadták a látottak és csillogó szemekkel elmondta, hogy nagyon örül, hogy ismét látta a párost.
- Nem kopott meg a tudásotok, nagyon szép táncoltatok. – tette hozzá. 
 
Medveczky Ilona ezúttal nem szólalt meg, hiszen már a Megasztárban figyelte a Király-Fekete párharcot a Tv2 stúdiójában.

Kis reklám, Angyal András Farkasházi Réka oldalán érkezett.

Zsámboki és Bőhm 8-8-at, míg Pálinkó: 9-et adott, azaz ez szerepelt a fenyőfa alakú pontozólapon.

A Parkett ördöge cím jelenlegi birtokosa Csonka András és Keleti Andrea érkezett, hogy megvédjék címüket. A páros nagy ajándéknak tarja, hogy ismét részesei lehetnek a show-nak.

Bőhm unatkozott

A Slow Foxot szinte teljes hófehérben adták elő – Andrea ruhája felsőrészét díszítette egy kis ezüst.

Pálinkó elismerően beszélt. Bőhm el volt keseredve, megint unatkozott és semmi okosat nem mondott – nem is értem miért ült ott... Zsámboki szerint ez nem unalmas, hanem kimért tánc.

Lássuk a pontokat: 9,9 és Bőhm 8-as azaz 26 pont.

Megérkezett az első tízes

Kilenc óra előtt 9 perccel Katus Attiláék érkeztek egy elegáns quicksteppel. Tánc végén egy szaloncukrot nyújtott át a fitnessbajnok Andreának.

Bőhm még szép, hogy megint unatkozott. Pálinkó szerint nagyon aranyos, nagyon szellemes és nagyon táncos volt. Zsámboki szerint is a helyén volt, ami - az est első tízesével - 27 pontot ért.

Kikapcsolódásnak Farkasházi Réka és a gyerekek érkeztek egy énekes produkcióval, miközben Angyal András kéményseprő szerelésben érkezett meg énekes-táncosszámmá bővítve a produkciót.

A latin-amerikai kör a rumbával indult. A romantikus táncot a Czene-Bánhidi páros mutatta be. Nemcsak a pirosban pompázó öltözékük, hanem a táncuk is igazán színesítette a döntőt.

Na, de hogyan látta a zsűri a teljesítményüket?! "Nagyon jól nézett ki, nagyon hangulatosan táncoltatok." Pálinkó szerint a szék az zavarta a számot. Bőhm szereti, ha valami tárgy van a színpadon, mert akkor nem kell a táncra figyelni.

Ez 3-szor 9-et ért.

Csonkáék  vérpezsdítő jiveval, piros-fehér öltözékben léptek a fenyőfák közé. Jó kis produkció volt.
Pálinkó: „Kedveském a jive-otok még mindig jó. Kicsit pörgősebb mozdulatokat vártam. Bőhm szerint a Huncutkát – a szoknya alatti ruhát - jól bemutatták – ez 10-et, 9-et és ismét 9-et ért a zsűrinél.

Katusék szambája következik. Andrea zöld-sárga ruhában, mint ahogy Attila felsője is ebbe a színben pompázott, amihez fekete nadrágot vett fel. Végre egy akrobatikus elem igazán látványossá tette a klasszikus táncot.

Maximális pontszám a zsűritől, de a közönség dönt

Levagyok nyűgözve, karaktere volt a táncnak
– jegyezte meg Pálinkó azt est táncáról. Katus Attila elárulta, hogy 2009-ben indul a magyar senior-táncbajnokságon.

Hoppá! 10, 10, 10 Bőhm György ismét vicces volt., először fordítva mutatta fel a táblát, majd megfordította, de pont ekkor sem volt, majd a zsebből vette elő a 10-est.

Nagy Feró valami borzasztó produkcióval rukkolt elő, aki nem látta az ne is bánja.. A háttérben a havas Alpok volt látható, a zenekar miniszoknyás csajokból állt, akik fapofával zenéltek, de a díszlet jó volt.
 
Adagio a Beatles karácsonyi dalát, az All You Need Is Love-t adta elő, majd Ábel Anita, Peller Mariann, Gönczi Gábor és Müller Attila négyes énekelt.

Még egy meglepetés: a versenyzők közös bécsi keringőjéhez Bereczky Zoltán szolgáltatta a dalt. Zoli két éve is fellépett a műsorban, az akkor „kellékként” használt kutyusok is megérkeztek. Aranyos volt.


Képek a szupedöntőről - klikk a fotóra
22.30: Visszajöttünk a reklámról. Fokozódnak az izgalmak. Csak a közönségen múlik ki nyeri a versenyt.

 
22.36 Galambos Lajos és családja, illetve zenészbarátaik népszerű karácsonyi ritmusokkal következtek.

22.53-kor Fonyó Barbara érkezett, majd tizenegy óra előtt a parkett ördöge elismerést végül Katus Attila és Molnár Andrea páros nyerte.

- Bíró Zsolt -

[2008.12.21.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Lina29 2008.12.21. 00:10 • [1]
Katus Attila és Molnár Andrea számomra magasan a legszeretnivalóbb, legszebb és legjobb páros volt a versenyben! Nem véletlenül nyerték el a nézők szeretetét és elismerését. De hétről hétre maguk a versenytársak is hangot adtak hasonló jó érzéseiknek a párossal szemben, és azt kell mondjam, szinte magától érthetődőnek tűnt ez a szimpátia egy idő után, mert csak úgy sugározták a pozitív energiát mindvégig. Nagyon összeillő páros az övék!
Andreát egy bűbájos nőként és remek táncosként, Attilát pedig egy végtelenül szimpatikus, kedves férfiként ismerhettük meg, akit hatalmas küzdőszelleme és lelkesedése, és mindíg visszafogott és szimpatikus nyilatkozatai együttesen vitték győzelemre. Na és Andrea, aki mellett Ő maga is igazi táncossá érett!
Megérdemelten nyertek! Nagyon nagy élmény volt értük szurkolni!!! Igazságos eredmény volt és szívmelengető!
Andrea és Attila! Igazán szép pár lennétek a táncparketten kívül is! Én egy kicsit ennek is szurkoltam mindvégig, és szurkolok ezután is :)

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SSD VEGYI MEGOLDÁS USD, EURO, GBP SZÁMÁR szolgáltatás [2024.04.14.]
SÜRGŐS HITELEK egyéb [2024.04.13.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még