2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Este 8-kor szerelmeskedj velünk - romantikus videó a Neoton Familiával
Csepregi Éva segített
A Neoton Família Sztárjai szeretnek játszani
Csepregi Éva Kék korszaka először jelenik meg
Csepregi Éva védencei mellett kiállt a teljes zenekar
Fájdalmasan indult a Neoton koncert, de nagy buli lett a vége
Segítünk a karácsonyi ajándékozásban: újabb érdekes CD-k jelentek meg
Csepregi Éva: "Nincs annál szebb, ha az ember a gyermekével ünnepelhet"
Kapcsolódó Kiadványok
Ádám és Éva: Karácsony
Kapcsolatok
Csepregi Éva

Csepregi Éva szeretetet kíván az új esztendőre

Évet értékelni nem egyszerű dolog, a következőt megtervezni pedig még annyira sem. Mi mégis erre kértünk néhány közéleti személyiséget, s kifaggattuk őket a múltról és jelenről.
 

Sikeresnek értékelem ezt az évet. Sok dolgunk volt. Rengeteget koncerteztünk főleg nyáron, sok volt a fellépés is, és két lemezünk is napvilágot látott. Az egyik egy Best of, Párizsi lány című válogatás lemez, a másik az Ádám Éva Karácsony és kaptam egy megbízást egy rólam szóló könyv megírására. Ennél többet nem is kívánhatnék. Remélem, hogy ez a két korong a közönség szívéhez is eljut majd. Újra játszom egy színdarabban, mellyel járjuk az országot. „Anna csak egy van” a darab címe, és olyan nagyszerű művészekkel játszhatok együtt, mint Tahi Tóth László, Voith Ági, Csöre Gábor, Sztankai Orsi. – kezdte Csepregi Éva az évértékelést.

Az egyik legemlékezetesebb koncert augusztus 20-án a Virágkarneválon volt, Debrecenben. Utoljára ’89-ben volt a Virágkarneválon Família koncert, és az idén újra visszatértünk. Most a fiam, Dávid dobolt mögöttünk. Nagyon jó hangulatot hoztunk össze. Nem ez volt az egyetlen jól sikerült bulink. Mindenhol nagy szeretettel fogadtak minket, Erdélytől Szlovákiáig. Egy nagy megtiszteltetés is érte a Neoton Famíliát, Pop Ikon lettünk. Siófokon fiatal együttesek játszották a dalainkat, és megünnepeltek bennünket. Felejthetetlen este volt. – elevenítette fel Éva, hogy melyek voltak a legmaradandóbb pillanatok 2008-ból.

Felejthető eset inkább a térdoperációm volt, amit húztam, halasztottam, végül szeptemberben megcsináltattam. Sokkal előbb kellett volna. Amikor az ember úgy csinál, mintha nem fájna, nehogy észrevegye a közönség, hogy nem minden tökéletes, hát bizony az nem a legélvezetesebb dolog. – mesélte a művésznő.

Újra rendben van a térd

2009-től elsősorban azt várom, hogy az alapítványom, a Fényszóró Kulturális Alapítvány egy kissé megerősödjék. December 3-án nagyszabású koncertet adtunk Pestszentimrén a Sportkastélyban. Zenész barátaim ingyen vállalták a fellépést, mindenki, aki a koncert körül dolgozott a gázsija töredékét kapta, és a Sportkastélyt is ingyen kaptuk. Jól eső érzés, hogy mindenki így összefogott értünk, és ezzel együtt a fogyatékos emberek ügyéért. – emelte ki.

Szeretném, ha a jövő évben is sokszor találkozhatnánk a közönségünkkel. Akár koncert, akár fellépés, vagy gyerekműsor. A retro varázsa talán még jövőre is hódít. Már van jónéhány meghívásunk nyárra, itthon és Erdélyben egyaránt. Én hiszek a dalaink erejében, és a közönség szeretetében. A Szeretet legyen velünk 2009-ben is! – kívánta mindenkinek Éva.

– Havassy/Bíró –

[2009.01.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még