2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Lakatos Krisztián
Tóth Lucienne (Tóth Lüszi)
Fekete Dávid
Király Viktor
Megasztár 4.

Tóth Lüszi kiesett - Megasztár 7. döntő percről-percre

Megasztár 4 közvetítés a zene.hu-n. Erotika és nagy szavak az első körben, majd egy gyenge előadás, végül pedig kimondták, ki lesz a megasztár.

Elkezdődött Mega 4 hetedik döntője. Még négy versenyző van: Tóth Lüszi, Király Viktor, Fekete Dávid, Lakatos Krisztián.

Tóth Lüszi bejött, és a Csillagdalban eleresztett egy olyan hamis hangot, hogy szegény ezért hármast kapna énekórán.

A zsűriben ma mindenki szolid, Eszenyi Enikő sem játszik jégkirálynőt. A versenyzők ruhájában sincs semmi extra, viszont Szekeres Nóri nagyon brutális dekoltázzsal lépett ki a korhatár nélkül megtekinthető műsor színpadára.

Első körben ma olyan slágerek mennek, amik a skacok születésekor voltak sikeresek.

1. szám: Kiss From A Rose, azaz Lüszi énekelt nekünk Sealtől. A kislány jól énekelt, Fenyő Miklós pedig az eddigi legértelmesebb hozzászólást eresztette ki magából a műsor története során.
- Csinálj most egy lemezt, koncertezz, gyakorolj, és tanulj, hogy ne csak egynyári szenzáció legyél, hanem egy emlékezetes pillanat a magyar pop történetében.

A többiek azonban nagyon lehúzták, különösen Fridi, aki szerint ez egy kiesésgyanús előadás volt.

Izzott a levegő

Második felvonás, Lakatos Krisztián mesélt gyerekkoráról, kezelhetetlenségéről. Eddig nem tűnt fel, hogy ilyen virgonc lenne ez a fiú, de az Unchained Melody végén Krisztián megcirógatta Eszenyi Enikőt, aki majd elolvadt.
- Friderikusz: Azt vártam, hogy a szám végén lenyomsz egy hatalmas csókot Eszenyi művésznőnek.
- Eszenyi: Sándor, ezt én is vártam!

Ennyit erről a számról, tényleg szép volt.
Ui.: Nagy szavak itt is elhangzottak: Mester Tomi szerint, Krisztián meghonosíthatja itthon a szvinget, Miklós pedig úgy véli, LK-nak magyar popzenét kell csinálnia a szvingből.

/Szavazzatok, mert karaoke játékot nyerhettek, amivel gyakorolhattok, hogy induljatok majd a Megasztár 5-ben :) /

Kontár a zongoránál
 
Nézzék el nekem, de a Szerelem első vérig Fekete Dávid előadásában olyan volt, mintha egy repülő volánjához ültettem volna be egy kisiskolást. Rossz volt, még a halk részek hagyján, de amikor kieresztette a hangját, akkor le kellett halkítani a tévét, mert olyan hamis volt.

Mester unatkozott. Fenyő viszont elhatározta, kedves lesz, és építi a versenyzőket. Sándor szintén szapulós volt, szerinte úgy kipattogott a dal, és kész. Uncsi volt.

Eszenyi hiányolja a magas hangokat Dávidtól. Nos, jelentem innen, nincsenek magas hangjai ennek a fiúnak. FD a sírás szélén próbált mentegetőzni, hogy nem volt még énektanárnál…akkor minek indult?

Király Viktor egy rakás csaj között ki, majd paradoxonként George Michaelt énekelt. A dal fél perc után elnyerte a tetszésem, Viktor pedig széttépte magát, és odaadta mindenét a publikumnak. Magas, és mély hangok, mozgás, és arcra kiülő szenvedély jellemezte ez a produkciót. 10/10

Fenyő: - Egy potenciális megasztár áll előttünk.

HOPPÁ: Mester Tamás hangot adott érzéseinek:
- Remélem te leszel a megasztár.

Viktor oldalra ment a többi versenyzőkhöz, azok pedig nagyon keserűen néztek rá. Nem csoda, miután Tomi szinte kilőtte őket a partiból.

A kismacska is karmol

Lüszi egy disco-slágert énekelt. Ellenben a zsűri véleményével nekem nagyon tetszett a produkció, nem a 13 évesekhez képest volt jó, hanem a pop nívójához mérve.

Eszenyi szerint nem tűnt rossz választásnak, hogy Lüszi kemény volt az I Will Survive-val, ugyanis Enikő szerint a kismacska is tud karmolni.

Fekete Dávid húzott egy merészet, a Hungáriától énekelte a Csókkirályt. A legnagyobb dicséret azt volt, amikor Fenyő azt mondta, tetszett neki. Mester viszont helyre rakta a dolgokat:
- Ne haragudj, de nekem ez megint nem tetszett. Ebből csak annyi derült ki, hogy ez egy jó dal. Karakterszínésznek jó lennél.

Szünet, majd a ’legenda folytatódik’

Király Viktor Jackotól énekelt. Eszméletlen volt. Ha jól emlékszem az egyetlen produkció a Megasztár történetében, amikor valaki az éneklés mellett komolyan táncolt. Nem hiába Amerikából jött a fiú, nagyon durván mozgott, ez a zsűrit is elkápráztatta.

Lakatos Krisztián egy pörgős számot választott, ám ez nem áll jól az ő mozgásának, mert a Summer In The City-hez nem megy a csárdás. A fiú hangja viszont szuper, ezt sokadjára is megcsodálhattuk. Talán egy kicsit túl fiatal ehhez a dalhoz, és nem elég dzsigolós, hogy élethűen elő tudja adni, de ez lehet csak kukacoskodás. A végén az a hátranézés viszont nagyon ott volt.

Eszenyi Enikő még az előző cirógatás hatása alatt állt:
- Ma mindenkit leénekeltél a színpadról.

EE továbbá felsorolt még pár jelzőt, többek között azt, hogy erotikus és szexi volt az előadás.

Most Popdaráló, majd eredményhirdetés.

22:36 – a papírforma beigazolódik, Király Viktor a tuti továbbjutó. Hárman maradtak, most jön egy közös produkció, aztán kiderült ki esik ki.

LGT – Miénk ez a cirkusz

22:45 - Tóth Lüszi kiesett, ezzel ő lett 2008. legjobb női hangja.

A Megasztár legfrissebb hírei

- Fábián -

[2008.11.30.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
torsten 2008.12.01. 07:38 • [2]
Lüszi az év gyerekhangja!!!! ( akét gyerek közül) Az év Női hangja Bencsik Tamara az utolsónak kiesett NŐ !!! Ez logikus nem ti marha zsűri ! ( még a végén ezt is elhiszi magárol a Lüszi hogy Ő már nő, pedig a csecse sem nő még)--és éneklése ordítás öncélú hajlítgatásokkal. levegővétel technikája nulla, és még amutáción sinc stúl...szal......
juc 2008.11.30. 19:18 • [1]
Tóth Lüszi 2008 legjobb magyar "női " énekhangja ????????? Szűzanyám ! Hát már mindenben ennyire a béka rendszámtáblája alá süllyedünk ???? SZÉGYEN és GYALÁZAT .......

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még