2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Elhunyt Flipper Öcsi - nem harcol tovább
Már nem készíthette el új albumát Flipper Öcsi - videóval
Kapcsolatok
Flipper Öcsi
Szikora Róbert
Fenyő Miklós
Dolly
Marót Viki

Flipper Öcsi kedves fickó volt - Szikora Róbert, Fenyő Miklós, Dolly és Marót Viki emlékezik

Marót Viki, Flipper Öcsi féltestvére könnyeivel küszködve nyilatkozott a STOPnak. Az énekes elmondta: a családot meglepetésként érte Öcsi halála. Így vannak ezzel egykori zenésztársai is, akik közül többen megszólaltak a lapoknak és elmondták érzéseiket a téma kapcsán.

Marót Viki még mindig nem tért magához a sokkból. Az énekesnő éjfélkor kapta a hírt, hogy imádott testvére meghalt. Az orvosok hiába tettek meg minden tőlük telhetőt, ezúttal sajnos már nem tudták megmenteni Öcsit. - írja a stop.hu.

Nincs pontos info a temetésről

"A torkában elindult egy vérzés, amit nem tudtak megállítani. Éjfél előtt 20 perccel adták fel a küzdelmet" - avatott be Marót Viki.

"Meglepetésként ért minket a halálhír. Az utóbbi napokban úgy tűnt, jobban van. Az orvosok nem biztattak, mi mégis mindenbe belekapaszkodtunk. Már napok óta magánál volt, kommunikált velünk. Még mindig nem tudom elhinni, hogy ez történt!" - fakadt ki az énekesnő.

A család egyelőre még nem tudja, mikor lesz a temetés. "Valószínűleg a jövő hét folyamán kerül rá sor. De erről csak később tudok nyilatkozni" - tájékoztatott Marót Viki.

Halála veszteség a popzenének

- Sose voltam vele egy zenekarban - emlékezett Szikora Robi a velvet.hu.

- Ők voltak a Hungária első rajongói Budapesten. Később mi vettünk róluk példát, hogy hogyan kell öltözni és a hajunkat viselni. Ő és a barátai adták nekünk a hitet, hogy érdemes csinálni a rockot. Jó családból származó, kedves fickó volt. Amikor a Dolly Rollba került, akkor sem éreztem, hogy szemben állnánk. Pedig konkurenciái voltunk egymásnak. Tehetséges fiú volt, jó meglátásokkal. Halála veszteség a popzenének. Igaz, nem csinált sok mindent mostanában, de amihez nyúlt, az mindig minőség lett.

Meghalt a barátom

Csutka, az Első Emelet egykori táncosa, a Borstól értesült barátja haláláról.

- Meghalt a barátom – értetlenkedett. – Hétfő este még beszéltem a párjával. Anna akkor azt mondta, hogy Öcsi jobban van. Beszélni nem nagyon tudott, de kommunikáltak egymással és gyakran mosolyával jelezte, hogy érti szavait. Annával már két éve együtt voltak. Ez az asszony mindent megtett azért, hogy Öcsi felépüljön. Eladta a fővárosi lakását, és fiával együtt vidékre, Gárdonyba költöztek, hogy Öcsi mellett legyenek.

A barátom próbálta letenni a poharat, de már késő volt – magyarázta az énekes, Dolly, annyira megrendült, hogy csak röviden tudott beszélni egykori zenésztársáról.

– Nem tudom elhinni, hogy ez megtörtént! – mondta a Borsnak a Dolly Roll énekese, aki korábban nyilatkozott arról, hogy ismét összeáll a zenekar, már csak Öcsi gyógyulására várnak.

Flipper már az étteremben gyakorolta az aláírást

Fenyő Miklós
a Hungáriában játszott együtt az énekessel.

– Szörnyű! Nem lehet erről egy mondatban beszélni – mondta Fenyő szintén a Borsnak. – Már nem voltunk mindennapi kapcsolatban, de értesültem az állapotáról, és gondoltam, hogy nagy csoda kéne ahhoz, hogy összeszedje magát.

A Megasztár zsűritagja a  velvet.hu-nak hozzátette: - Én voltam Flipper titkos múzsája és segítője. Mindenről nagyon tudtunk beszélgetni. Bár ilyen beszélgetések ritkán adódtak, de mindketten nagyon szerettük. A művésznevét is én adtam. Éppen egy koncert után mentünk vacsorázni, amikor egy nagy kereszteződéshez értünk. A közepénél jártunk, amikor egyfolytában jobbra és balra néz az ember, akkor odaszóltam: figyelj, kitaláltam a neved. Nagyon jó név. Erre ő annyit mondott: Miki ne hülyéskedj!

- Mondtam neki, hogy ezt azért meg kell szoknia, nem egyszerű, de csillogó, és ebbe a világba való. Hozzátettem gyorsan, csak akkor mondom el, ha átérünk a másik oldalra. Persze tovább akartam húzni, de nagyon komolyan vette, ezért elárultam neki. Flipper Öcsi? Ez nagyon jó, tetszik, iszonyat jó - mondta és már az étteremben gyakorolta az aláírást. Azért szóltam neki, hogy ne kapkodja el, aludjon még rá egyet.
- emlékezett Fenyő.

Olvasd el ezt is: Már nem készíthette el új albumát Flipper Öcsi - videóval

- Bíró Zsolt stop.hu, velvet.hu és borsonline alapján -

[2008.11.28.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
zinajda 2015.03.13. 15:44 • [1]
Sajnálom Öcsit! Tehetség volt. Szikora a lába nyomába sem érhet!!!

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még