2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A hivatásos pontozóbíró szerint a Szombat Esti Láz zsűrije az értékeléskor tapintatos volt  
A Szombat Esti Láz sztárja, Katus Attila bevallotta: "Azért a jóból is megárt sok"
A Szombat esti láz táncoslánya ügyesen kezeli Csányi kiborulásait
A Szombat esti láz és a Megasztár mai eseményei leggyorsabban nálunk!
Szombat esti láz: tüzesen indult, csodával folytatódott, majd Gáspár Bea kiesett! - képekben
Szombat esti láz - Gáspár Győző feleségének angolkeringője kevés volt - képekben
Érdekes Tánclépéssel jön a Csillag születik sztárja
A Szombat esti láz sztárja a 9. lett a magyar bajnokságon - Ördög Nóra is indult?
Hírességek, akik a Szombat esti láz hátterében dolgoznak
Eláruljuk kik lesznek ma este a Szombat esti láz meglepetésvendégei
Udvaros Dorottya megsérült  - befejezi a Szombat esti láz vetélkedőt?
Képgalériák
Képek a Szombat Esti Láz harmadik adásából
Kapcsolódó Kiadványok
Ádok Zoltán: Tánclépés
Kapcsolatok
Détár Enikő
Kohánszky Roy
Pálinkó Lujza
Medveczky Ilona
Zsámboki Marcell
Böhm György
Ördög Nóra
Südi Iringó
Práger Kitty
Udvaros Dorottya
Angyal András
George Michael
Molnár Andrea (táncos)
Szombat esti láz
Kovács Zoltán (táncos)
Kiss Ramóna
Markó Róbert
Mark (Zentai Mark)
CSIFO (Csifó Dorina)
Ádok Zoltán
Legnépszerűbb csengőhangok

Számmisztika a Szombat esti lázban - Dammak Jázminnak nem hozott szerencsét: képekben

Az asztrológusok talán már előre tudták a Szombat Esti Láz végeredményét, hiszen a számmisztika varázsában zajlott le a szombat esti műsor. Az adás harmadik évadjának harmadik adását tartották, ahol három új táncot mutattak be. Az már csak a fűszerezi a dolgot, hogy hat táncos maradt még versenyben, amely szám a hármas duplája…

A bálok kedvenc nyitótáncával köszöntötte a még hat versenyben maradt táncospár a nézőket és a zsűrit. A bécsi keringő mellett a szombati adásban még a cha-cha-cha és a tangó lépéseit kellett a sztároknak elsajátítani.

A képekért klikk a fotóra

Sztárvendégek persze most is akadtak, a FreePort együttes ezúttal Détár Enikővel és Roy-jal egészült ki, akik a háttérének mellett egy duettel is szórakoztatták a vendégeket.

Majd’ kigyullad a stúdió Stohlék tánca láttán

A műsor korábbi házigazdája szereplésével indult el a műsor tartalmi része. András tündéri párja oldalán egy vad, tüzes tangót prezentált a közönségnek, amelyet Iringó csinos piros ruhája még izgalmasabbá tett. A produkció a zsűrinek is tetszett, még a „szőrös szívű” Pálinkó Lujza sem sok hibát talált a tangóban.
 
Medveczky Ilona szerint minden jelenlévő libabőrős lett a produkció láttán, és a levegő szinte megfagyott. Böhm György épp az ellenkezőjét mondta, szerinte forrt a levegő a stúdióban.

Ezzel a kritikával mehettek a pihenőszobába Ördög Nórihoz, akinek Südi Iringó azt is elárulta, hogy annyira ideges volt a tánc miatt, hogy még akkor sem nyugodott le, mikor már az „ítélőasztal” előtt álltak.

A pontozáson is látszott az, hogy valóban szép táncot mutattak be Andrásék, hiszen az említett zsűritagoktól kilenc-kilenc pontot kaptak, és csak Zsámboki Marcell adott nekik nyolc egységet.  Az eredmény az egyáltalán nem rossznak nevezhető harmincöt pont.

Csak szex és más semmi?

Azt mondják a tangó az egyik legerotikusabb töltetű tánc, annak ellenére is, hogy a 19. század elején még férfiak táncolták.

Csányi Sándor nagyon figyelt a dinamikára és a ritmusváltásokra, a táncdíva Medveczky Ilona szerint ez illik a legjobban a színészhez.

A kedvelt színészben többen Al Pacino alakját fedezték fel (Egy nő illata című filmre utalván – a szerk.), amely Pálinkó Lujza szerint igazán „előnyös tulajdonság”.

Csányi Sándor táncpartnere, Práger Kitti bevallotta, igazán ügyes táncosnak tartja a színészt, és ügyesen végigvezetette őt. Sőt, Sanyinak annyira bejött a tangó, hogy egy óra alatt megtanulta a koreográfiát és ha lehetne, akkor már a műsor hátralévő részében csak ezt táncolná. Huszonnyolc ponttal pihenhettek meg.

Udvaros Dorottya „Angyali” tánca

A műsor előző részében az Udvaros DorottyaAngyal András kettős kapta a legtöbb pontot a zsűritől. Ezúttal a cha-cha-cha volt a feladatuk George Michael Outside-jára.

Böhm György szerint a dívából egy igazi bohóc és fruska incselkedett partnerével, célozván ezzel a bemutatott táncra. Ez igazából nem is tért el a valóságtól, hiszen a tánc lényege a csábítás. Csábítás a közönség, a nézők és a zsűri felé.

Zsámboki Marcell szerint Udvaros Dorottya táncát még a húszévesek is megirigyelhetnék, elmondása szerint valóban varázslatos volt.
Persze a plüss szívecskét sem hagyta otthon a színésznő, a kabala ismét szerencsét hozott, harminc egység került a páros neve mellé.
Angyal András úgy tűnik kevésnek találta a pontjaikat, mert rögtön kijelentette, hogy még a nézők szavazataiban is bíznak.

Újra vad tangó

Az aerobik világbajnok nem hazudtolta meg magát, többször a nyakába kapta Molnár Andreát. Talán az ő tangójuk volt a legszenvedélyesebb, amelyet Andrea sokat sejtető ruhája is csigázott. Böhm Györgynek a produkció láttán a vaxolás jutott eszébe, de azt már nem tudta megmondani miért. Pálinkó Lujza pedig egyenesen a „vízszintes vágyak függőleges kifejezőjének” tulajdonította a táncot.

Mint arról már a Latintáncok Magyar Bajnokságáról korábban megírtuk, Molnár Andrea is részt vett. A Szombat Esti Lázban az is kiderült, hogy Katus Attila is elment a versenyre, hogy szurkoljon partnerének. Harminckét pont a jutalmuk, ezzel az eredménnyel akkor a második helyen álltak.

Felpörögtek Jázminék, de most is keveset kaptak

Dammak Jázminék eddig kétszer menekültek meg a kieséstől a nézőknek köszönhetően, mindkét adásban az sms-ezők mentették meg őket. A szépségkirálynőre, és partnerére, Kovács Zoltánra ezúttal a cha-cha-cha várt, amit a Diszkópatkányok című filmet megidéző szerelésben mutattak be.

Medveczky Ilona dicsérte a szépséget, de annak ellenére, hogy érezte táncán a szenvedélyt, az igazi kubai hangulathoz szerinte ez mégiscsak „hűvöske”. Zsámboki Marcell is megszólalt, az ő véleménye szerint a standard táncok jobban illenek Jázmin karakteréhez, aki Ördög Nórinak elárulta, ettől függetlenül jobban szereti a latin táncokat, és tisztában van azzal, hogy tánctudása még nem ért a tetőfokára. A zsűri most sem vitte túlzásba a pontokat, huszonhárom egységet írtak a nevük mellé.

Kiss Ramóna megölte párját

Ördögi fekete csipkés szerelésben lépett pódiumra Kiss Ramóna. A versenyprogram utolsó párosa tangót mutatott be a Chicago musical egyik betétdalára. A tánc végén Ramóna egy sállal megfojtotta Markó Róbertet.

Böhm Györgynek nem tetszett a műsor, szerinte a fent említett darab mását mutatták be a színpadon „kicsiben”. Azt mondta, jó lett volna végre látni egy olyan tangót, ami a humorról szól. Bhőm szerint már a múlthéten be kellett volna fejezniük a műsort.

Pálinkó Lujza már nem húzta le ennyire a táncot, s bár voltak benne apróbb hibák, az egészet tekintve elnyerte tetszését. Huszonhat pont a jutalom.

 Márk és Csifó Dorina a színpadon

Diótörő balettel rukkoltak elő a fiatal énekesek. A Barátok Közt egykori Noémije és Márk Szécsi Pál egykori sikerdalát, a Csak egy tánc volt című nótát adta elő a hatvanas évek magyar tánctermeit idézve. Persze csak a zene teremtett ilyen hangulatot, a ruházat teljes mértékben passzolt Csajkovszkij balettjéhez.


A duett után, de a végeredmény kihirdetése előtt így álltak a párok:

1. Sthol András – Südi Iringó 6 pont
2. Katus Attila – Molnár Andrea 5 pont
3. Udvaros Dorottya – Angyal András 4 pont
4. Csányi Sándor – Práger Kitti 3 pont
5. Kiss Ramóna – Markó Róbert 2 pont
6. Dammak Jázmin – Kovács Zoltán 1 pont

A zsűri egy rövid értékelést adott a párokról, de még az eredményhirdetés előtti adrenalin-emelő pillanatokban a frisslemezes „kiscsillag”, Ádok Zoli is fellépett, stílszerűen a Tánclépés című számával.

 A pontok és a nézői sms-ek értelmében a Dammak Jázmin – Kovács Zoltán páros nem folytathatja a küzdelmeket. Jövő hét szombaton már csak öt páros léphet színpadra, amikor már két új tánccal, a rumbával és a quicksteppel készülhetnek.

A végeredmény:

1. Udvaros Dorottya – Angyal András
2. Sthol András – Südi Iringó
3. Kiss Ramóna – Markó Róbert
4. Katus Attila – Molnár Andrea
5. Csányi Sándor – Práger Kitti

-ej-
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Lovász Sándor

[2008.11.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még