2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Till Attila tudta vállalni a Megasztár szombati adását
Kapcsolatok
Király Viktor
Tóth Lucienne (Tóth Lüszi)
Nguyen Thanh Hien
Bencsik Tamara
Ásós Attila "Pacsirta"
Eszenyi Enikő
Mester Tamás
Fenyő Miklós
Fekete Dávid

Megasztár 4: Szecsődi Karcsi cinikus mosollyal nyugtázta, véget ért az álma

A Megasztár 4 negyedik döntőjében világhírű filmslágereket és a magyar mozitörténelem legjobb dalait hallhatjuk.

Aki nem látta, az már két perc után bánhatja, hogy kihagyta ezt a műsort, hiszen Eszenyi Enikő egy olyan ruhát vett fel, mint amiben lóversenyre szokás járni – legalábbis Tilla szerint.

Aztán csillagdal és a megcsajok, akik a 2x2 néha 5 című alkotás betétnótáját adták elő. A hét versenyző között már csak három ’nő’ van, az egyiknek még személyigazolványa sincs, a másiknak éppen, szóval a gyerekkórust hallhattuk.

Friderikusz aztán le is húzta a maga módján a produkciót.
- Remek volt, remek volt, bár a fiúk erősebbek voltak. Lüszi, te még hadilábon állsz. De nagyon jó volt.

Ebből nekem egy dolog következik. Berezelt a showman? Már nem annyira nagyszájú a kezdetekben közutálatnak örvendő Sándor.

"A fiúk, akár a Village People"

De robog tovább a gépezet, a fiatal megasrácok a Csinibabából énekelték az Élj vele boldogan-t. Külön-külön jók voltak, de a közös hangzás nem igazán állt össze. Fals volt.
- A fiúk úgy néznek ki, mint a Village Peope. Négy különböző karakter – mondta Fenyő.

Valóban. Fekete Dávid mintha a High School Musicalből lépett volna ki. Szecsődi Károly tökéletesen beillene az Anti Fitness Clubba, Lakatos Krisztián mintha a szóbeli érettségiről érkezett volna a stúdióba, Király Viktor pedig igazi amerikai jampi.

Reklám után

Ebben az adásban folyamatosan mutatják, hogy kik az aktuális sereghajtók. Fél óra után Szecsődi Karesz, Lakatos Krisztián és Király Viktor állt az utolsó három helyen.

Szecsődi bizonyíthat, ő kezdi az egyéni produkciókat az A’int No Mountain High Enough-fal és egy komplett gospelkórussal.

Yes! Fridi régi formájában van:
- Veled ma nem kezdődött el a műsor. Te egy sztár alkat vagy. Jó a hangod, a hajadat is hetente fested újra, de ez most egy gyenge produkció volt.

Mester Tomi nagyon hazabeszélt. Elárulta, sokba volt neki ez a 16 éves srác, hiszen a barátai jó néhány SMS-t küldtek már rá.

Némi közjáték

A további éneklés helyett Tóth Lüszi sztorijával foglalkozott a műsor. Komoly ügy: a bulvársajtóban elterjedt, hogy a kislányt kiközösítik a többiek. Ebből mi igaz? Tilláék kinyomozták egy cukrászdában:
- Nagyon szeretünk téged, csak néha erőszakos vagy, mi pedig nem úgy látjuk a dolgokat, mint te – mondta el véleményét Lakatos Krisztián. Szóval a lényeg, nem derült ki semmi a valódi történetből.

A következő jelenetben Hien (14) énekelt: Cserháti Zsuzsa - Boldogság gyere haza. Hoppá! Megint nem szól a mikrofon. Lehet hogy azért van a sok technikai malőr, mert a TV2 az összes felszerelését Afrikába vitte A sztárok a fejükre estek produkciójához.

Na de az ének…engem nagyon meggyőzött. A vietnámi származású lány abszolút saját személyiségéhez illesztette a dalt. Nem voltak saját hangok, csak egy magyar fülnek örök szerelemnóta, egy spinédzser lány szájából.

Ennek ellenére a zsűri kicsit egymást majmolva, mint egy szócső mondta és mondta, hogy nem volt benne energia, és azért sem. Aztán jött a szélsőségek embere, Friderikusz Sándor és kiállt Hienért.

„Dávidnak fejlődnie kell”

- Mondta Eszenyi Enikő Fekete Dávid dala előtt. Aztán a szám előtt még Szekeres Nóri elmormolt egy monológot a sráccal az oldalán, aki már alig állt a lábán, annyira izgult. És még egy reklámblokk is becsúszott a nóta előtt. A széria musicalénekese rághatja a körmét.

Közben egy meglepő fordulat. A nézők szavazatai alapján már Tóth Lüszi is a sereghajtók között. Dávid és Krisztián maradt a lúzerek triumvirátusban.

Nos Dávid következik, lássuk tud-e javítani. A Fény című számot adja elő. Kicsit ciki volt, hogy a fiú kiment pacsizni a közönséghez, de kábé ketten nyújtották a kezüket. :)

Apró megjegyzés, hogy ennek a fiatal énekesnek nem valami tág a hangterjedelme.
- Dávid a maratonfutó és leendő megasztár keveréke – mondta Eszenyi Enikő, de ezt a kijelentését nem magyarázta meg. Mint ahogy az alábbiakat sem: - Legyél egy kicsit csúnyább.

Hogy mire gondolt a művésznő, lehet találgatni. Aztán Fridi nem kertelt, szerinte ő benne van a leendő legjobb három megasztár között. Ezzel ellentétben jelenleg az egyik utolsó.

Ellentét a megasztáros srácok között

Dávid és Szecsődi Kari nem szeretik egymást? Valószínűleg nem, hiszen a színpadról való lejövetelkor a High School Musical hasonmás mindenkivel puszilkózott, Karcsikával pedig csak kimérten kezet fogott, miközben a két fiú egymásra sem nézett.

Aztán jött egy másik férfiú, Király Viktor egy Aerosmith balladával, az I Don’t Wanna Miss A Thing-gel.

Fenyő kitörést várt Viktortól, és már majdnem megkapta.
- Becsuktam a szemem, és utána nem figyeltelek tovább.

Sándornál viszont nagy sikert ért el Királyék egyik fia, Viktor. Enikőnél pedig egyenesen hódított a srác, hiszen a színésznő nekiajándékozta a fülbevalóját.

Na most jönnek az izgalmak, hiszen a lányok korelnöke, Bencsik Tamara következik, akit már kétszer a zsűri mentett meg. Vajon képes lesz javítani? Megpróbálja, az tuti, hiszen a Macskajajból fog énekelni, méghozzá szerbül, románul és cigányul. Az ilyen többnyelvű dalolást már Rúzsa Magdi lelőtte egyszer, kíváncsian várjuk Tamara fel tud-e nőni Magdihoz. (Talán rosszindulatú feltételezés, de lehet, hogy az énekesnő ezzel a választással a hazai kisebbség szavazataira pályázott?)

Szerintem nem jött neki össze. A nagy előadás során elkenődött a lány rúzsa. Vajon a végén Tamara mennyire lesz elkenődve?
Szakmai hozzászólás Enikőtől: - Anyukámnak volt ilyen kontya, csak ő éjszakára levette.

Friderikusz moziba hívta Lüszit

Breaking news: 21.14-kor Lüszi, Karcsi és Krisztián a sereghajtók között. Na de most jön a 13 éves kaposvári lány, Lucienne és javíthat a helyzetén. A kislány egy Abba slágert hozott magával, aminek tartalmát szerintem szívesen magáénak tudná: The Winner Takes It All.

Kis kitérő a nóta közben. Ha jól tudom, eddig Kisprumik Ádám volt a megasztárok sztájlisztja. Nos, neki szól, hogy Lüszi ruhája olyan ízléstelen kombinációkból áll, hogy az valami fergetegesen cirkuszias: lila susogós gatyó, fehér póló, meg farmer dzseki.

Fridi igazsága: - Hagyj el mindent, amivel a felnőtteket utánzod…Szerintem nem tudod miről énekelsz, de hangilag tökéletes volt. Hoppá: Az értékelés végén Sándor moziba hívta Lüszit.

Nem utolsó sorban

Az egyéni fellépők záróakkordjait Lakatos Krisztián énekelte. Egy rockosnak nevezett dallal, a Valami Amerikával. Swingesen még nem hallhattuk ezt a számot. Talán ez volt az este legüdébb színfoltja.

Aztán véget ért a track, egy kislány pedig ’tök spontán’ módon adott Krisztiánnak egy plüss valamit és egy tortát.
Eszenyi: - Annyira elegem van a vendéglátós öltönyödből. Egyébként pedig kész vagyok tőled, nagyon jó vagy.
Fridi szava meg elakadt: - Érdemben nem tudok mit hozzátenni. – Sándor tartotta a szavát, nem mondott semmi igazán értelmeset: - Te Magyarország megasztárja vagy.

Sokkoló hírek: Hien is csatlakozott Szecsődi Karcsihoz és Lakatos Krisztiánhoz a három legkevesebb szavazatot kapott versenyzők közé.

Most jön a Popdaráló, majd a közös produkciók, végül eredményhirdetés. Lesz még izgalom a mai este folyamán.

A szívbetegségek forrása a Megasztár

Aki nagyon szorít valamely kedvencéért, az szerintem már lélegeztetőn van, hiszen volt egy negyvenöt perces szünet a műsorban a Popdaráló miatt.

22.32-kor lezárták a szavazást, jön az eredményhirdetés. Fekete Dávid továbbmegy, örömében azt sem tudja mit csináljon, leginkább ugrál. Tóth Lüszi is énekel a jövő héten, szegény lány elfehéredett, mint a fal. Lakatos Krisztián egy megkönnyebbülő mosollyal és egy csókkal hálálta meg hálálta meg a közönség szavazatait és bizalmát. Bencsik Tamara hetek óta először megnyugodhat, továbbjutott.

22.36- kor újraindul a szavazás, Király Viktorra, Hienre és Szecsődi Karcsira lehet még voksolni. Van négy perc, addig pedig jöjjön egy közös produkció: Együtt a banda.

Jó volt ez a kis nóta, ám ismét Szekeres Nóri hergeli a népet, nyomják az SMS-eket…ééés 22.42-kor Király Viktor is továbbjutott.

Na, Szecsődi Karcsi és Hien között dől el a menni, vagy maradni kérdése. Most a zsűri dönt. (Lüszi sír.) Friderikusz rövid elemzés után bejelentette, hogy Hien jut tovább. Szecsődi Károly cinikus mosollyal vette tudomásul, az álom véget ért.

Karcsi vallomása: - Nagyon durva érzés, de boldog vagyok, örülök, hogy itt lehettem. Tudtam, hogy ma én esek ki. Ez egy olyan megérzés, mint amilyen én vagyok.

Szerinted ki nyeri a Megasztár 4-et?

Szavazz!

Szólj hozzá!

Megasztár 4 Zene.hu-fórum: mondd el a véleményed

- Fábián Tamás -

[2008.11.08.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Pinkys 2008.11.09. 17:44 • [4]
nem tértem még magamhoz hogy karcsi kiesett.hien lehet hogy jol énekel meg kis kedves lány, de valöriee-nek igaza van nehogymár egy vietnámi lány képviselje m.o.t. végülis az hogy karcsi sztár lessz az csak rajtunk mulik akik szeretik öt tegnap azzal nyugtatam magam hogy igy hamarabb lessz lemeze:)
Briggancs 2008.11.09. 10:25 • [3]
Tegnap inkább Hiennek kellett volna kiesnie. Szörnyű volt....A következő remélem ő lesz, aztán pedig Királyék Viktora....Apuciék sajnos bírják fizetni a tetemes telefonszámlát...:(
Tamarának nagyon jó hanjga van és abszolút színpadra való. Krisztián zenei tudása is rendben van, de kicsit unalmas mindig ugyanaz a stílus, igaz ez Dávidra is.
De talán mindegy is, hogy ki nyeri meg (nem lepődnék meg, ha a család anyagi helyzete döntene...). A korábbi megasztárok győztesei szinte mind elsüllyedtek már... Tóth Vera sehol, Caramell ugyanott. Magdinak sikerült. Az eddigi sorozatok igazi nyertesei Gáspár Laci és Dér Heni lett. Ennyit a megasztár megnyerésének jelentőségéről....
Kedves Valöriee, Fridi bunkó ebben a "szerepében", de mielőtt valakit lesenkizel nem ártana utánnaolvasni az illetőnek... Végülis erre is jó az internet. :) A korod miatt nem emlékezhetsz az ő műsoraira, de mind a könnyedebb showműsorokban (Friderikusz show, Meglepő és Mulatságos, Osztálytalálkozó, stb...) és a komolyabb hangvételűekben (Én mozim) MAGAS SZÍNVONALAT tudott produkálni.
Valöriee 2008.11.08. 23:32 • [2]
Friderikusz utállaaaaaak És Hien téged is... Nehogy már magyar megasztár legyél kicsi rigó nem vagy te senki....
Gondolkozzatok már hogy nézne ki egy vietnámi kis "csitri" képviselne minket MAGYAROKAT a Kapcsolat koncerten...
Mielőtt valaki azt mondja hogy Rasszista vagyok nem nem vagyok az de hogy nézne már ki....Mester Tamás is ugyanerre célzott....És Friderikusz mint televíziós személyiség míg a többinek nagy legendája van Friderikuszból nekem csak a régi Gyerekszáj jut eszembe nem valami legendás műsor és osztja az észt...ki ő??
A búcsúdal alatt is Tamara meg Lüszi sírna Dávid is majdnem Hien meg csak forgatta a szemét.....
Pinkys 2008.11.08. 23:22 • [1]
vége a megasztárnak a legjobb énekes kiesett, nem jó döntést hozott a zsüri sztem és sokak szerint sem. végeeee ez nem giaz karcsi kiesett. nem érdemes már nézzni.

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még