2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Schobert Norbi nem érti a vádaskodást és perelni készül
Kapcsolatok
Bódi Guszti és a Nagyecsedi Feketeszemek

Lopott ötlettel népszerűsíti magát Schobert Norbi? - nem ő találta ki a mulatós fitnesst?

Újabb ötlettel rukkolt elő Shobert Norbi: mulatós fitnesst indít Bódi Gusztival és feleségével karöltve – számolt be a TV2 Napló című műsora vasárnap este. Csakhogy van, aki azt állítja: ez nem Norbi ötlete.

„A Produkál Produkció 6 hónappal ezelőtt találta ki a mulatós fitnesz ötletét és egy nyíregyházi, két tagú zenekarral kezdtük el a projekt megvalósítását. Stúdióba vonult a zenekar és az első néhány dalt, köztük a mulatós fitneszt fel is énekelték. Időközben a zenekar tagjai különváltak és újra kezdtük a stúdiómunkát, de a mulatós fitnesz dal ugyanúgy a lemezünk része maradt, csak most már Mészáros László előadásában Mini Monó néven hallhatja majd a közönség” – nyilatkozta portálunknak Orosz György, az ötlet valódi atyja, a lemez producere.

Más ötletét lopták?

A debreceni produkciós iroda producere azt állítja: számos tanúval, - akik a lemez elkészítésében hónapok óta részt vesznek - sőt papírokkal, szerződésekkel is igazolni tudják, hogy a mulatós fitneszt ők indították útjára, csak az ötlettel a lemez elkészülte után álltak volna a nyilvánosság elé.

„Nem tudom mulatós fitnessnek nevezni azt, hogy a magát fitnessgurunak tartó Norbi a Bódi családdal (akiket egyébként szakmailag tisztelek) azok nappalijában vacsi után farmernadrágban és fukszban ugra-bugrál. Véleményem szerint ez egy újabb médiafogás a Norbi részéről, hiszen mindenki tudja: az ő élete már nem a fitnessről, sokkal inkább a pénzcsinálásról és az ingyen reklámról szól, még akkor is, ha ehhez más ötletét kell ellopnia” – nyilatkozta a Zene.hu-nak a produkciós vezető.

Mulatós alapokra mozognak

Bákai Tünde hozzátette: „pontosan tudjuk, hogy két hónappal ezelőtt egy ránk rettenetesen féltékeny nyíregyházi zenész tudta meg az ötletünket és ő értesítette Norbit. Semmin sem lepődtünk meg, sőt, már vártuk, hogy Norbi előrukkoljon ezzel a saját ötleteként eladva. Egyébként a mi mulatós fitnessünk mulatós zenei alapra, speciális, fitnesshez illő, mégis mulatságos szöveggel készült és a mi tervünk az, hogy egész településeket mozgassunk meg vele, nem nappaliban ugrálunk majd a kamera és persze az ingyen reklám, a hírnév kedvéért”.

A Mini Monó által készülő lemezen egyébként más egyedi ötlet, meglepetés is lesz. Elöljáróban csak annyit: a néhány héten belül a boltokba kerülő albumon speciális szövegezésű dalok hallhatóak majd - nem csak mulatós zenei alapra - olyan témákban, amelyek a hétköznapi emberekről, emberekhez szólnak.

Ráadásul a stúdiómunkát olyan profi szakemberre bízták, aki számos arany- és platinalemez elkészítésében közreműködött. A Produkál Produkció ígérete szerint nagy durranás lesz!

Olvasd el ezt is: Schobert Norbi nem érti a vádaskodást

- zene.hu -

[2008.10.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még