2024. május 11. | szombat | Ferenc nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Nincs az a szó: új dallal jelentkezik Josh feat. Jutta
Elkészült Josh feat. Jutta debütáló klipje
Kapcsolatok
Josh és Jutta

Már sláger Josh feat. Jutta új dala, a Nincs az a szó

A danceformáció két hete új dallal jelentkezett, amit már több rádió is kiemelten játszik. Miért népszerű ez a dal? Joshval erre a kérdésre kerestük a választ.

A dal kiválasztása egyértelmű volt, elővettük az eddigi dalainkat és megpróbáltuk kiválasztani a legmegfelelőbbet, de mivel Juttával nem tudtunk dönteni, ezért kikértük mások véleményét is - kezdi lapunk tájékoztatását Josh. - A döntésben több lemezlovas köztük - Spigiboy, Erős Attila, Mozsó és Dred segített. Végül közösen a "Nincs az a szó" című dalra szavaztunk, így ebből készítettük a második maxinkat.

A választás jónak bizonyult, hiszen még csak 2 hete jelent meg a maxi, és máris számos rádió kiemelt rotációban játssza, és a DJ-k is nagy sikerrel pörgetik a klubokban! A siker annak is köszönhető, hogy a dalból hét darab remix készült, a kínálatban a lassú változattól egészen a pörgős ritmusokig minden fellelhető, így valamennyi rádió és lemezlovas megtalálhatja a számára legjobban tetszőt.

- Szerettem volna, hogy nem csak az én elképzelésemben valósuljon meg a dal - teszi hozzá Josh. - Ezért megkértem néhány DJ-, producer barátomat készítsenek mixet, így születtek meg az Erős vs. Spigiboy, Dred, PMX, Thomas H. mixek, de Molnár Tamás is készített remixet. Elárulom, hogy a dal megjelenése óta több ismert lemezlovas jelezte, hogy szeretnének mixet készíteni a dalhoz, aminek nagyon örültünk, így előfordulhat, hogy hamarosan hallható lesz, DJ Szatmári vs. Wayko vagy Dance4Ever mixben is a Nincs az a szó, de ez legyen egyenlőre meglepetés!

A dalok ingyenesen letölthetőek - készül a klip
A maxi lemez vásárlása nagyon csekély méreteket ölt Magyarországon így - a szokásos promóciós csatornákon kívül - megpróbálták máshogy is eljuttatni a zenekedvelőknek. Erre a legjobb megoldás az internet tűnik. Az ötletből már konkrétum lett, így a www.joshmusic.hu -ról, már letölthetőek a felvételek. Josh elmondta, hogy a maxi anyagát a hivatalos megjelenéssel egyidőben tették fel a világhálóra, és máris rengetegen töltötték le a verziókat!

A népszerű szerzeményhez klip is készül, ami várhatóan október közepén kerül felvételre és az utómunkálatok után látható lesz a zenecsatornán. A klip sztorijára több ötlet is van, de erről egyelőre nem szeretnének beszélni. 

A koncertekről megtudtuk, hogy az első maxi anyaga is sok fellépést generált a duónak, és a második maxi reményeik szerint csak erősíteni fog ezen. A közönség Joshékkal ezentúl szerte az országban és a határainkon kívül is találkozhatnak, mert kaptak felkérések, Erdélyből, Szerbia - Montenegróból, és Szlovákiából is.

Bíró Zsolt 

[2005.09.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.10.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.09.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Április 27-én mutatta be a Katona József Színház a Mefisztóland...

Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
beszámolók még