2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Új taggal bővül a Megasztár zsűrije!
Ők jutottak be a Megasztár döntőbe!
Meglepetés CD-t nyertek!
Szekeres Nóri meglepő válaszai a Megasztár kapcsán
Vajon ki lesz az év hangja? - bemutatjuk a Megasztár döntősöket, második rész
Kapcsolatok
Lakatos Krisztián
Király Viktor
Fekete Dávid
Bencsik Tamara
Balogh Imre
Ambrus Rita
Ásós Attila "Pacsirta"
Megasztár 4.
Legnépszerűbb csengőhangok

Vajon ki nyeri a Megasztár 4-et? - bemutatjuk a versenyzőket, első rész

Szombaton elindul a Megasztár 4 döntője és végre élő adásban láthatjuk azt a tizenöt énekest, akik bekerültek a végső megmérettetésbe. Most minden tagról egy kis összeállítást közlünk, hogy jobban megismerjék az olvasók a versenyzőket. Persze dönteni a dalok fognak!

Zenészcsalád sarjaként jelentkezett a versenyre Lakatos Krisztián, a 18 éves Szegedi srác. S bizony nagy teherrel a hátán lépett a mikrofon elé, ugyanis a családi hagyomány továbbvivőjét látják benne szerettei. Valamivel már biztos könnyebb neki, hiszen szombaton ő is élőben fog dalolni. Tizenöt évesen fedezte fel, hogy Frank Sinatra az egyik kedvence. S olyan szinten közel áll hozzá a dallamvilág és a környezet, hogy tökéletesen elsajátította az egész Sinatra-repetoárt. Zeneileg nagyon képzett, konzervatóriumba jár, mégpedig ütős szakra. Egy bátyja és egy húga van, jelenleg egyedülálló. Amikor kikapcsolódásra vágyik, komolyzenét hallgat.

Király Viktor sármjával már elkápráztatott néhány leányzót, az biztos. A zsűrit pedig a hangjával, ugyanis bent van a döntőben. A magyar nyelvet tizenhat éves kora óta beszéli, de testvéreivel angolul beszél. Két testvére van; Benjámin és Linda, nővére Magyarországon és Amerikában is ismert énekes.

Gondolkodott azon is, hogy elindul az American Idolban, de inkább a magyar versenyt választotta, szeretne ugyanis itt ismert lenni. Saját dalait maga szerzi kis stúdiójában, együttese a testvérével alapított Face to Face. Végzettsége szerint webgrafikus. Kedvenc helye és gyerekkorának kedves helyszíne a Balaton és Csopak, nagyon szereti Magyarországot. Az olasz ételek, főként a pestos tészták szintén a favoritok közé tartoznak. Kedvtelései közé tartozik a snowboard, és mivel nagy filmrajongó, sokat jár moziba.

A győri, 21 éves Fekete Dávid csillagjegye nem más, mint Mérleg. Nagyon sok mindent köszönhet az édesanyjának, tizenöt éves korától ő biztatja és támogatja a zenei pálya felé. A Gór Nagy Mária Színitanodába járt, kedveli a musicaleket. Egyéni előadó, önállóan szokott fellépni. A Megasztártól leginkább ismertséget remél. Zeneileg tovább akarja képezni magát. Öt féltestvére van, barátnője, Laura a színészettel kacérkodik. Kedvence a milánói makaróni.

Van aki már most zenekar tagja

A Balkan Express énekesnőjéről, Bencsik Tamaráról szintén beszámoltunk már egy hosszabb anyagban. 21 éves, Szabadkán született, jó kedélyű, vidám lány. Zeneiskolába járt, két éve Budapesten él, és együttesével, a Balkán Express-szel szerb autentikus zenét játszanak magyar nyelven. Az csapatban öt fiú és két lány zenél, általában fesztiválokon lépnek fel.

Egyik legjobb barátnője, Dér Heni. Zenei példaképei is akadnak, Celine Dion, Mariah Carey és Whitney Houston személyében. Szeretné megnyerni a Megasztárt, bár ez a legerősebb mezőny a véleménye szerint. Késői, igazi szerelemgyermek volt, édesapja ötvenhat éves volt, amikor megszületett. Hétvégenként – ha csak teheti – hazamegy édesanyjához. Kedvenc étele a mama főzte raguleves, illetve bableves. Kedves kikapcsolódása a bicajozás és a pecázás.

Balogh Imre 23 éves, debreceni lakos, s ami a csillagjegyét illeti Vízöntő. Divatstílus-iskolát végzett, nagyon érdeklik a kreatív dolgok. A Megasztár kitörési lehetőség számára; csodának tartja, hogy része lehet a műsornak. Édesanyjától külön él, de pontosan a szomszédjában, két húga van. Nagyon fontos szerepet tölt be az életében a nagymamája és a nagynénje is. Kedvenc étele a krumplis palacsinta és a gombaleves. S hogy meddig jut a versenyben? Hamarosan kiderül…

Nem lehet ismeretlen a zenét kedvelők körében Ambrus Rita neve. Ahogy arról már mi is beszámoltunk, igencsak jelentős zenei előélete van a csinos hölgynek, aki 29 éves. Nagyváradon született a Kos jegyében, de jelenleg Érden él. A Cool Miners nevű együttesben énekel, a banda már népszerű, zenei körökben ismert. Szólóban még nem ismerhetik, szeretné megmutatni magát. Zenei példaképe Celine Dion. Boldog párkapcsolatban él, párja zeneszerző, zongorista. Két nővére van, akik civil pályán dolgoznak.

Régi zenész már Asós Attila „Pacsirta”, aki 28 éves és Magyarbánhegyesen született, illetve ott is él. Nagyon régóta zenél, saját dalai is vannak, környezetében ismert és egyben elismert zenész. Sokat dolgozik saját stúdiójában, de segít a ház körül rokkantnyugdíjas szüleinek, főképpen dinnyeszezonban. Van egy kilencéves kislánya, Martina. A szülők nem élnek együtt, Attila a családjánál lakik, de sokat foglalkozik gyermekével. Kedvenc étele a mamája által készített kelkáposzta főzelék.

A mezőny tehát kialakult és szombat este útjára indul a legenda, hogy ismét kiderüljön, ki is lesz az „Év hangja”. Minden jelölt esélyes, de természetesen sok minden fog szerepet játszani abban, hogy kinek a vágya teljesül és lesz a végső győztes. Addig is ismerkedjünk a versenyzőkkel és nézzük az adást, na meg persze szavazzunk arra, aki legjobban beleköltözött szívünkbe, hangjával pedig a fülünkbe…

Vajon ki lesz az év hangja? - bemutatjuk a Megasztár döntősöket, második rész

Ki jut be a legjobb 10 közé a Megasztárban? SZAVAZZ!

– tv2.hu/hak –

[2008.10.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
beszámolók még