2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
A Deaf Company honlapja
Kapcsolatok
Deaf Company
Legnépszerűbb csengőhangok

A legjobb magyarok a weben: Deaf Company!

Eddig nem ismertem igazán a Deaf Company-t, de most egy életre megjegyeztem a nevüket, már csak azért is, mert olyan jó az oldaluk, hogy a nyár közepétől trónolóktól átveszik a koronát.

Összhang
Jól sikerült a dizájn, nekem nagyon bejön, főleg, hogy valahol tükrözi a társulás kezdeti mivoltját, azaz, hogy az elején még baráti összejöveteleken zenéltek, és onnan nőtték ki magukat. Ez nem az a szokásos elektronikus zenei oldal, ahol a DJ(k) belemerednek a kamerába, és kész is minden. Itt pontosan hat disc jokey van, akik simán elférnének a főoldalon, de nem tették, tetették ki magukat. Ezt jelen esetben helyén való megoldásnak tartom.

Talán előrelátóak és tudják, hogy a nép egész nap a gép előtt görnyed, és romlik a szeme, ezért több betűméretben is futtathatjuk az oldalt és a stíluson is ejthetünk apró változtatásokat. Engem ez a jegyzetfüzet, és a plecsnis, kicsit graffitis megjelenés teljesen megfog, remélem titeket is.
10/10

Naprakészség
Az előző megvizsgált honlaphoz hasonlóan (Folt Error), ők is vezetnek blogot, ami a saját portál híreinek a számával kiegészülve egész jó információ mennyiséget ad. Ezen kívül van egy közös bio, valamint egyénenként is megismerkedhetünk a srácokkal: Streako, andy age, Detective Kelly, Cár, Bourne, TomChi. Egyedül azt sajnálom, hogy a nevükre kattintva egyből a MySpace oldaluk jön be, pedig jobb lett volna egy kis rege magukról, utána egy linkkel, ami átvisz a privát oldalukra.
10/9

Kezelhetőség
Ezen a részen is jól látta el feladatát a készítő csapat. Legjobban a majdnem száz százalékig tökéletes galéria tetszik. Szépen elhatárolódnak egymástól a fotók, lépegethetünk az oldalak között, egyedül ha nagy méretben tekintünk meg egy képet, akkor alul a gördülősáv, ahol a többi fénykép fut, nem kattintással csúszik, hanem az egész sebességével. Ez nagyon apróság, és ha jobban belegondolunk a Deaf Company oldalán ez a kutyát sem érdekli, hiszen a zenei stílusukból adódóan nem fognak idelátogatni nagymamák, akik az egérre ráküldik a macskát.

A letöltések is full egyszerűen mennek, bár nem a saját portáljukról, hanem egy partner gyűjtő helyről szedhetjük le a cuccokat, amiket viszont nem kell tömörítgetni, hanem egyből lejátszó készen kapjuk, szóval már tolhatjuk fel a fülest.

Arról ugye felesleges is beszélni, hogy jók a kiemelések, így semmi sem kerüli el a figyelmünk és a szemünk, így az oldal kezelhetősége a megfelelő alapokon nyugszik.
10/10

Lehetőség
Van huszonhét leszedhető dal, mix, egy rakás galéria, nevezetesen nyolc, bennük hatszáznyolc kis képecskével. Ezek a számok már önmagukért beszélnek. Bár nagyrészt buliképek vannak, ahol sok a ’civil’, de ezek akkor is érdekesebbek, mint a bepózolós sajtófotók. Van még vendégkönyv, fórum és természetesen a Netlabeljükkel is megismerkedhetünk.
10/10

Eredetiség
Azt hiszem új első lesz a weblegjobb toplistánkon. Azért is annyira eredeti az oldal, mert teljesen más, mint amit egy átlagos lemezlovas, vagy csapat mutatni szokott. A dizájnnál már kifejtettem miért is annyira illik hozzájuk ez az oldal, de még egy misét megér egy másik megközelítésből. Simán lehetne egy full modern, nagyon menő, csilli billi szájtot is csinálni, az sem lenne gond, sőt nagyon király lehet, de mikor az egyszerűségből, és egyszerűséggel sikerül egy jó dolgot kreálni, akkor az sokkal meggyőzőbb szerintem.
10/10

Ez már majdnem tökéletes, egy kis privát bioval az lenne. 50/49

Olvasd el az eddigi honlapkritkáinkat
Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán

-Fábián Tamás-

[2008.10.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még