2024. április 16. | kedd | Csongor nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Eszenyi Enikő honlapja
Kapcsolódó cikkek
Érdemes megfontolni: A nap TOP3 gondolata Eszenyi Enikőtől
A Megasztár zsűritagja betegség miatt lemondta a fellépést
Kiderült! A Megasztár zsűritagja mesemondónak állt
Kapcsolatok
Eszenyi Enikő
Legnépszerűbb csengőhangok

Eszenyi Enikő különc és kicsit kezelhetetlen az interneten

Enikő művészetének szerves része a zene is, így ne lepődjön meg senki, hogy online oldalát górcső alá vettük ebben a rovatban.

Összhang
Bátran kijelenthető, hogy kevés olyan hazai zenéhez kapcsolódó honlap van, amely ennyire harmonizál a benne megjelenő személy fizikai valójával. Talán ez így túl körmönfont volt, a lényeg, hogy Eszenyi Enikő művésznő teljes metamorfózison ment át, és az internetes portáljáról is ő tekint ránk.

A dizájn nagyon szép, sokrétű, Enikő bármely énjére kattintva változik, jól kihasználja a felületet, kitölti, mégsem túl sok, hanem éppen elég. Minden a helyén van kiemelve, szinte semmi sem kerülheti el a szemünket, akarva is beláthatjuk az egészet.
10/10

Naprakészség
Külön hírblokk nincsen (bár aktuálisnak nevezik, de elég soványka), amit egy kicsit sajnálok, mert mindössze ennyi hiányzik, hogy full naprakészek legyünk. Adatok szép számmal akadnak, ami nagyon rendben van, hiszen egy-egy szerephez, alkotáshoz újságcikkek is párosulnak.

A biográfiák ötlete szerintem igen különleges, hiszen különbontva találhatunk információkat, Enikőnek milyen élete volt eddig színésznőként, rendezőként és magánemberként. Utóbbi csak fokozza a bennem keltett jó benyomás, mert teljesen lecsupaszított, a magánember fogalmat szerintem abszolút fedi abban a mediális környezetben, ami napjainkat jellemzi.
10/9

Kezelhetőség
Itt egy kicsit összeakad a bajszunk a készítőkkel, mert a munkásságát felsoroltató sávban, a jobb oldalon nincsen csúszka, hanem az kurzor mozgatásával mehetünk fel-le kattintás nélkül. Ez már önmagában problémás, mert nagyon finoman kell kezelni a számítógép háziállatát, hogy olyan sebességgel történjenek az események, mint azt szeretnénk, az hogy ráklikkeljünk valamire még nehézkesebb. Gördülékenyek akartak lenni, de szerintem ez fordítva sült el.

Kíváncsi lennék, az átlag júzer hogy van vele, de nekem kellett egy kis idő, hogy rájöjjek, a háttérben lehet azokat a képeket nézegetni. Két rózsaszín kéz mutatja az irányokat, amik segítségével fut a szalag, rajta a fotókkal, és ez sokkal felhasználóbarátibb, mint az előbb taglalt megoldás. Ezért nem is értem, hogy miért nem egységesen oldották meg a csúszkákat. Azért a nagy pontlevonás, mert galéria elég fontos egysége egy weblapnak, de eléggé eldugták és szerintem az első használatbavételre sem könnyű ráeszmélni.
10/6

Lehetőség
Ugyan három dalt feltöltöttek az oldalra, de még lehetne ezt fokozni. A művésznő munkásságából egyébként is keveset mutat a szájt digitálisan, szóval kellene még ide néhány videó is. Egy-egy nagy jelenet, bár ez nyilván csupán jogi kérdés, de van, akiknél már láttuk, hogy sikerült megoldást találni a szörfözők kielégítése érdekében. A képek amúgy nagyon érdekesek, különlegesek.
10/8

Eredetiség
100 százalék Eszenyi Enikő! Ez bizton állítható, nagyon különleges és eredeti lett a honlap. Néhány újszerű dolog kicsit félrement szerintem, de itt már fátylat rá, ami igazán fontos az a benyomás, és az egyértelműen pozitív.
10/10

Nagyon átgondolt, kifinomult minden, pár apró változtatással hibátlan lenne. 50/43

Olvasd el az eddigi honlapkritkáinkat
Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb magyar a weben? listán

-Fábián Tamás-

[2008.09.11.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SSD VEGYI MEGOLDÁS USD, EURO, GBP SZÁMÁR szolgáltatás [2024.04.14.]
SÜRGŐS HITELEK egyéb [2024.04.13.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még