2024. május 13. | hétfő | Szervác, Imola nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Ez ciki! Így énekel Britney igazából!
Pink is ott lesz - Élő közvetítés a magyar MTV-n, egyenesen Hollywoodból!
Újabb fordulat! Britney mégis fellép a WMA-n!
Kapcsolatok
Britney Spears

Olvasóinkat meglepte a Britney videó - érdekes vélemények

Nemrég látott napvilágot egy érdekes felvétel a népszerű énekesnőről, Britney Spearsről, amelyet lapunk is közölt. Várható volt, hogy sokan nézik meg, de ekkora érdeklődésre mi sem számítottunk.

"Ami ciki benne: "enyhén lihegős", néhol érezhetően hamis is. Ugyanakkor ha valaki énekelt már "vonalban", az tudja, hogy az a borzasztó nyersesség teljesen természetes. Ne ámítsuk a népet, Madonna is használ szoftveres korrigálást. Ha minden valamirevaló énekest meghallgatnánk, hasonlóan "vonalban" (leszámítva a lihegést és azt a durva disszonanciát, amit ez a szerencsétlen művelt) kb. 2 tucat valódi művész maradna az egész világon...." - írta Remil.

"Enyhén lihegős" - persze hogy lihegős, hiszen folyamatosan táncol, mozog, járkál. El kell dönteni: éneklünk vagy táncolunk, a kettő együtt nem megy. Anno még a Hip Hop Boyz is úgy énekelt, hogy közben egy kézen állt... siralmas. Valószínűleg azon is nagyon meglepődnénk, amikor a stúdióban veszik fel Britney hangját: az sem lehet sokkal jobb. A technikusok nélkül sehol sem lennének ezek a "sztárok". -  osztotta meg véleményét nagymester.

Jó pénzt kapott a hangmérnök?

"Jaaaj! Hát mit vagyunk ezen meglepődve. Magyarországon sokkal rosszabb a helyzet. Britney fellépésein a látvány volt a lényeg. Az, hogy az ének és a zene playback, az nem is érdekelt senkit. Meg tényleg nem lehet táncolni és énekelni egyszerre jól. Legalább a látvány és a koreográfia gigantikus. De nálunk még látvány sincs. Na meg ha valaki elhiszi, hogy a Fásy mulatóban, vagy a Házibuli Attilával és egyéb szánalmas, néphülyítő műsorban élőben énekelnek a birka fellépők, akkor elég naiv az illető (nem akartam azt mondani, hogy hülye)." - reagálta Norro, majd így folytatta:

"Tudnék mutatni egy pár éneksávot én is. De nem teszem, mert egyrészt nem vagyok olyan, meg még pénzem se lenne belőle. Ez a hangmérnök, aki kiszivárogtatta ezt a mikrofonsávot, biztos jó pénzért adta el valamelyik amerikai bulvár oldalnak. Így megértem. Britney-t meg nem is érdekli ez. Jót röhög rajta, hogy ebből lett multimilliárdos. Azt már nem veszi el tőle senki úgyse. Nem mondják, hogy "hé te Rinya! Add vissza a lóvét, mert sz**ul énekelsz. " Nem sz**ul, csak átlagosan. Ez feljavítva veszett jól tud szólni."

Egyik másik olvasónknak ez a véleménye: "Sose tudott énekelni, mit vártok? Csak az a gáz, hogy az ilyen sz****ziakból lesznek milliomosok, a jó hangúak meg mehetnek a sunyiba.

Ez ciki! Így énekel Britney igazából! - nézd meg a videót!

Mi a véleményed a felvételről és az esetről?

- zene.hu -

[2008.08.23.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.13.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.10.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
beszámolók még