2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Bëlga

Bogaras a Belga az interneten

Veszélyes területre léptünk, bármint teszünk, azzal felcsiklandozzuk a csapatot. Lássuk, fog-e valaki a végén nevetni, akár együtt, akár a másikon.

Külső
Rendesen eltalálták a belgás fiúk, hogyan kell honlapot csinálni, úgy, hogy az dizájnos legyen, de összhangban is álljon a mondanivalójukkal. Külsőleg semmi sem zavarhat meg minket, sok szín, egyszerű formák, ha akarod nappal van, ha akarod este, és mindehhez összhangban változik a szivárvány és a csillagos ég menüsor. Jók a kiemelések is, mondhatni szemet szúrnak, de ha csak úgy poénból van kedved játszani egyet, akkor azt megteheted a békával, a felhőkkel, a virággal, tiéd az egész természet.
10/10

Naprakészség
A sajtóellenességük elég rendesen visszanyal a hírek számánál, hiszen három kis érdektelen szösszenetet kivéve semmi újat sem tudhatunk meg rólunk…de régit sem nagyon. Amit biográfiának szántak, az félig-meddig lett az, de a blogjuk vicces, érdekes, még buli beszámoló is van fent, de azt nem lehetne mondani, hogy ez túl gyakran frissül. Koncertekről teljes exformációkat kapunk, és fontos, hogy a szövegeik full fent vannak, ugyanis sokszor problémát okoz a fanoknak, hogy hallás után minden szót megértsenek.
10/6

Kezelhetőség
Első látásra bonyolultnak mondanám ezt a helyet, vagy inkább nem egyértelműnek, de a Belgát nem annak a korosztálynak találták ki, aki ne tudna elbarangolni egy ilyen oldalon. Igazából csak arra van szükség, hogy mindenre csúsztassuk rá az egér nyilát, és akkor egyből felugrik valamilyen menüpont. A digitális tartalmakat egy belső alkalmazással nyithatjuk meg, szóval rendben van ez a rész.
10/10

Lehetőség
A naprakészségben említettek mellett, egy elég jó képgaléria van, és sok számot meghallgathatunk, de főleg olyanokat, melyek nem a legismertebbek a közönség számára. Hiányoznak a letöltések, a videók, amik egy kicsit felfrissítenék ezt a lapot, de a fórum lehetőséget ad nap, mint nap arra, hogy megbeszélhessétek egymás közt az aktuális bulikat, véleményeteknek hangot adjatok.
10/7

Eredetiség
Azt hiszem, hogy a mintapéldányát láthatjuk annak, miként kell egy összetéveszthetetlen, ötletes, rájuk jellemző weblapot csinálni, vannak kis állatok, bogarak (a Belgás fiúk), és persze emeli a nívót Zsolti, a béka is.
10/10

Semmi kétség, hogy egy nagyon eltalált honlapot nézhet meg az, aki ellátogat ide. Ajánljuk mindenkinek, főleg azoknak, akik meg szeretnék tekinteni, milyen igényes a web-Belga. 50/43

Olvasd el az eddigi honlapkritkáinkat
Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán

-Fábián Tamás-

[2008.07.17.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még