2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Friss hír! Van még jegy Tiesto magyarországi fellépéseire?
Kapcsolatok
DJ Tiësto (DJ Tiesto)
Kapcsolódó események
10 Years & 10 Nights in Hungary - Exclusive Anniversary Classics Set
[2008. szeptember 12. Este 10-től hajnalig]
In Search Of Sunrise Tour 08
[2008. szeptember 13. Este 10-től hajnalig]

Testőrök, luxuslimuzin és saját pincér  - ezeket is kapod 150 ezerért a pécsi Tiesto bulin

Kevés elektronikus zenét kedvelő lehet Magyarországon, aki ne tudná, hogy Tiesto szeptember elején hazánkba látogat. Biztos, hogy nagy buli lesz, vajon az árak is akkorák lesznek? A zene.hu tudomást szerzett néhány nagy számról.

Egyáltalán nem. A normál jegy ára mindkét helyszínen (Pécs szeptember 12., Debrecen 13.) 5500 Ft.-, ami tekintve a fellépő nevét, egyáltalán nem sok. VIP-nek nem sok ember születik, legtöbben vásárolják magukat, jelen esetben majdnem 16 ezret kell érte perkálniuk.

Ez a jegy plusz szolgáltatások igénybevételére jogosít. Külön parkoló lehetősége előzetes regisztráció után a VIP bejárat közelében. A belépéskor Üdvözlő koktéllal kedveskednek. Korlátlan snack- és gyümölcs fogyasztás. A színpad közelében elhelyezett emelvény igénybevétele, ahonnan magasabban, TIËSTO közelében, de mégis a tömegben a többiekkel együtt szórakozhatsz. Használhatják erre a célra kialakított bárpultot és a külön mosdókat is..

Lehetsz király

Vagy éppen Top VIP, ami elég sok kiváltsággal jár a pécsi bulin, Debrecenben nem lesz ilyen. Részt vehetsz egy állófogadáson, ahol személyesen találkozhatsz és lefotóznak a Tiesto Team tagjaival. Hogy kivel randizol, az nem derült ki, de valószínűleg a mágussal, ha már ennyit fizetsz. Mennyit? Várjál, várjál.

Az egyszerre két fő részére igénybe vehető (csak 18 éven felülieknek) szolgáltatás biztosítja továbbá, hogy luxuslimuzinok és Tiesto testőrei visznek a szállásra, illetve a buliba is. Ha megszomjaznál az este folyamán, akkor nem kell sorban állnod, mert lesz egy pincéred, aki egész éjszaka csak a te kívánságodat lesi, és a gyors felszolgáláson kívül kapsz még egy Tiesto ajándékcsomagot is.

A július 15-én kapott közvetlen ajánlat két fő részére információink szerint 150.000 Ft. Nagy tumultus nem lesz ezekért a helyekért, de a maximum 30 jegy csak el fog kelni.

Tovább is van, mondjam még?

A Very Important Person (V.I.P.) plusz még magában rejt pár apróságot az eddigieken felül. Egy négycsillagos hotelben aludhatsz, reggelivel és wellness használattal ott, ahol a csapat is meg fog pihenni.

Ezen lehetőség már csak legfeljebb 15 embernek szól, Pécsen 180.000, Debrecenben pedig 200.000 forintocskába kerül. Csábító annak, aki megengedheti magának, de összességében szerintem, aki egy normál, paraszti jeggyel fog bemenni, az biztosan nem fog kisebbet bulizni, mint a nagyon fontos személyek. A bulihangulat bent lesz a tánctéren és nem a teraszokon.

- zene.hu-

[2008.09.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még