2024. május 2. | csütörtök | Zsigmond nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Madonna sokáig szegényesen élt
Budapesten állítják ki Madonna fellépőruháit?
Kapcsolatok
Madonna

Madonna élete hiányzik a honlapjáról - mit ér ez?

Annyian vannak, mint az oroszok, sőt még többet, mostantól "Ki legjobb a weben?" rovatunkban a világpiacot is szemmel tartjuk. Jöjjön az első delikvens, Madonna.

Külső
Ez azért nem gyenge design, főleg hogy összekapcsolódik a Candy Wall egy olyan tartalommal, ami így megelőlegezve sehol máshol nincsen. Tudni illik a színes képek már önmagukban remekül mutatnak, mint egy flesbek a múltból, amely összeillik a jelen Madonnájával. Szóval ezen kockák mindegyike egy zenei videót jelöl, kattintva belső alkalmazással megtekinthetőek, messziről pedig táncparkettként is nézhetjük, ami jól megy az énekesnő imázsához. Szép az oldal, de nagyon sok fehér foltot látunk, ha a menüpontok között ugrálunk, ettől izgalmasabbat is ki lehetett volna találni szerintem.
10/8

Naprakészség
Széleskörű információkat kaphatunk az albumokról, a hírek pedig különösen azért jók, mert a bulvár teljesen kimarad soraikból és csak a zenei témára koncentrálódnak. Heti két ilyen szösszenet az átlag, ettől nem is kell több, nincs is annyi muzikális történés, még Madonnával sem :) Több könyvet írt már, ezeknek is belepillanthatunk a tartalmába, de amellett egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni, hogy nincsen biográfia. Igaz, részben megtudhatunk dolgokat a munkásságáról, de az életéről, a kezdetekről nem. Lehetne írni róla egy regényt, mégsem találunk erről egy szót sem.
10/7

Kezelhetőség
Nagyon vázlatos a felület, de ezt pozitív értelemben használom, mert jól el van választva minden, és ezek remekül ki is vannak emelve, így nem tévedhetünk el, és a figyelmünket sem kerülheti el semmi. Képeket, videókat, zenéket mind-mind úgy tehetünk magunkévá, hogy egy szem alkalmazást sem kell letöltenünk, minden itt van helyben, így mindenki meg tudja nyitni őket.
10/10

Lehetőség
A táncparkettes videók mellett kiemelendő a shop, ami nem meglepő módon, de kellemes hatást keltve annyira teljes, hogy tényleg a sapkától kezdve a könyveken át az ékszerekig, pólókig minden van. Mondanom sem kell, hogy nem gagyik. Innen lehet átlépni egy szintén Madonnával foglalkozó exkluzív oldalra, mindössze regisztráció szükséges hozzá. Akit érdekelnek a művésznő filmjei, az egy rövid tartalom, illetve vásárlási lehetőség erejéig találkozhat velük. Letölteni nincs lehetőség, sajnos, bár ő még éppen abba a nagyon szűk rétegbe tartozik a zeneiparban, akinek viszik a lemezeit, mint a cukrot.
10/10

Eredetiség
E téren is erős a honlap, főleg a privát lap, valamint a táncparkett és a filmes, könyves blokk, már a munkásságából eredően is nagyon jellemző. Ilyeneket nem nagyon lehet fellelni máshol.
10/10

Fehér foltokból sok van, életútból viszont kevés. 50/45

Olvasd el az eddigi honlapkritkáinkat
Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán

-Fábián Tamás-

[2008.08.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még