2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Csézy honlapja
Kapcsolatok
Csézy

Finom, de hiányos Csézy honlapja

Egy Eurovíziós szereplővel szemben minden téren, így online is magasak az elvárások. Nézzük, a fiatal énekesnő mennyire tudott megfelelni ezeknek a weblapjával.

Ízléses és finom lett a háttér, ahogy azt Csézy stílusa megkívánja, és a fejléc is szépen beillik a sorba, de utána elég sok lóláb tapos a látogatóra. Jobb fent küldés gomb, hát szerintem nem kell mondani, hogy mennyire vacakul néz ki ezen a tapétán, de a Cometes piros villogós felirat sem megy éppen a többi elemhez. Persze a figyelmet fel kell hívni, de a harmóniát nem kell megtörni. A legcsúnyább mégis az a media player középen, ami jó ötlet, hogy kapásból egy mediális támadással indítunk, de valami szebb külsőt is adhattak volna ennek a lejátszónak. Még egy adalék, hogy amikor ránézünk az oldalra, akkor teljesen üres az egész, ezen mindenképpen változtatni kellene.
10/6

Az elveszett hírek nyomában

Egész színes a biográfia, de elég sok dolog kimaradt belőle, főleg az érdekesebb sztorik. A diszkográfia szerintem a legerősebb része a site-nak, hiszen ennyire részletesen még nem olvashattuk sehol sem, hogy ki, melyik számnak végezte a keverését, melyik stúdióban kerültek felvételre a dalok, szóval az értők számára ez egy igazi csemege. Viszont nincs mit tovább terelni, egyszerűen nincsenek hírek. Van a média rész, ahol más oldalakra klikkelve megnézhetünk egyes megjelenéseket, de például a V.S.O.P.-éknál sokkal lazábban oldották meg ezt a kérdést a TV bevezetésével.
10/4

Összességében egy lazán kezelhető felületről van szó, bár nem értem, hogy például a galéria képeit miért lehet tömörítve letölteni, amikor egyesével is simán leszedhetőek. A videók megtekintése minden gépről működik, ahova windows van telepítve, és mivel ez a többséget jelenti, így jól jártak el a programozók.
10/8

Hasonlít

Nézzük szépen sorban, mi van: videók, egy darab számot meghallgathatunk, a galéria nagyon színes, főleg a rajongói képek tetszetősek és persze ne feledkezzünk el a dalszövegekről sem. Ami nincs: vendégkönyv/fórum, zenelejátszó, ami azért jó, ha van, még így egy albumnál is, de végeredményben nem rossz ez, bár egy Eurovíziós szereplőtől több lehetőséget várna az ember.
10/7

Nem tökéletes a design, de az összhangnál azért kidomborodik a Csézy design, az a fajta megjelenés, ami őt elkíséri minden egyes fellépésére. E tekintetben nincs meglepetés, szép lett a kapcsolat.
10/9

A populáris pályájának még az elején jár az énekesnő, ezért még fel kell halmoznia némi anyagot, hogy az kitöltse a honlapját, de mindenképpen jó úton jár. 50/34

Olvasd el az eddigi honlapkritkáinkat
Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán

-Fábián Tamás-

[2008.07.11.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még