2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
DJ Szatmári honlapja
Kapcsolódó cikkek
Chippendale-nek nézték a DJ-t
Kapcsolatok
DJ Szatmári

Honlapja kevésbé trendi, mint a zenéje

Megnéztük, kipróbáltuk, megmondjuk. Tapasztalatok DJ Szatmári weblapjáról.

Minél többet nézem, annál jobban kibékülök ezzel a dizájnal, attól függetlenül hogy tarkopasz, ötlettelen, de legalább harmonikus, és végtére is ez a lényeg. További pozitívum még, hogy szépen középre van helyezve a tartalom (láttunk már olyan, hogy betették valamelyik oldalra, és akkor ott van neked egy fél képernyő, tessék). A készítők valószínűleg elég félénk emberek voltak, ezért inkább nem akarták megbonyolítani a dolgot, és így nem is bakiztak, de ez azért egy kicsit kevés.
10/7

Fekete lyuk

Egy költő kérdés a hírekkel kapcsolatban, hogy azok egyébként elvésznek a balladai homályba? Más magyarázat nem nagyon van, hiszen archívumnak hűlt helye, a nyár forró, ilyenkor be tud durranni az ember agya exformációk nélkül. A biográfia egyébként rendben van, és a heti top 10 is érdekes, de lemezlovasoknál ez már szokásosnak mondható. Lemezekről még nem nagyon tudhatunk, mert nem töltötték fel, amit kellett volna.
10/2

A szokásos történet, hogy ha kevés tartalom van, akkor azt általában könnyen lehet kezelni, most csak részben érvényes. A húzósabb cuccok közül itt van a nagy duó, videó és a letöltések. Explolerből menthető, mozillával nyitható, aminek az a dolga, ez így nem bonyolult túlságosan. Van egy olyan fülecske, hogy bulifotók. Most annyit térnék ki rá, hogy nagyon félrevezető a kiemelés, mivel nem kattintható. Valami hasonló igaz a fellépésekre is, hiszen beleklikkelünk és csak a parti kezdő időpontjával leszünk gazdagabbak. Ez kifért volna a helyszín mellé is szerintem, hogy ne kelljen felesleges mozdulatokat tenni.
10/7

Azok a bulifotók

Érdekes, hogy Szatmári hivatalos rajongói oldala színesebb és több lehetőséggel kecsegtet, mint a hivatalos site-ja. Előbbiben például van „hírkatalógus”, ahol egy-két érdekességre azért ráakadhatunk. Azért írok erről, mert szinte már minden poént elsütöttünk a mostani alanyunkkal, már csak az utolsó van hátra. Ez a kedvencem, hiszen van egy olyan kis ablakocska, hogy bulifotók, ahol elvileg az ember nagy partiképeket várna, de e helyett javarészt sajtófotókat láthatunk a DJ-ről. Azok is érdekesek a rajongók számára, de már elsütötték őket a sajtófotók menüpontban.
10/5

Úgy félig-meddig van rendben szerintem az összhang, hiszen bár zeneileg nem a rokokó jellemzi Szatmárit, azért ő a legismertebb hazai lemezlovasok közé tartozik, és a számaival is a trendeket követi, így ideférne még egy kis divat.
10/7

Hát ez nem volt valami nagy durranás, de egy látogatást mindenképpen megér a közönség részéről. 50/28

Olvasd el az eddigi honlapkritkáinkat
Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán

-Fábián Tamás-

[2008.07.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még