2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
A Kerekes Band honlapja
Kapcsolódó cikkek
Amit látnod kell: a gyerekek kedvence lesz a Kerekes Band új klipje
Kapcsolatok
Kerekes Band

Bejött a magyar szarvasmarha a Kerekes Bandnek

Zenéjük messze van a divat sematizmusától, és egy kattintás után rájöttünk, hogy mindenben a saját útjukat. Hogy ez jó-e, vagy rossz, az most kiderül:

Láttál-e már valaha tökéletes dizájnt, Kerekes Band honlapján magyar szarvasmarhát. Na ez így nem egészen rímelt, viszont a csapat portáljának a látványelemei teljesen összecsengenek, a retros motívumok amolyan MTV módra, a diszkómalac, kakas, puli és a többi állat együtt. Érdekes kontraszt a fakéreg háttér és a műanyaghatású csúszka szomszédsága, ami talán csak egy utolsó apróság lenne a perfektség felé (ez csak a külső, jobb oldalira vonatkozik, ami különösen azért furcsa, mert a belsőt szépen megcsinálták). Ami még ezen felül jó, hogy nem kell belehalnunk a görgetésbe, hiszen a sok menüponttal, amelyek két részre oszlanak, és jelen esetben segítenek, mindent egy látótérből érhetünk el.
10/10

Ilyen ez a pop-szakma

„A tartalomfrissítés teljesen a zenekarkezében van, tehát egy adminfelületen keresztül akár óránként fejleszthető a tartalom”- írta Fehér Viktor a formáció dobosa. Ez mindenképpen dicsérendő, hiszen testközelből értesülhetünk az újdonságokról, de egy kis ejnye-bejnye is befigyel, hiszen annyira azért nincsen sok hír, mint amennyi lehetne. Persze a biográfia rendben van, a tagonkénti szemezgetés pedig tényleg információ dús, de ami a legizgalmasabb- és Viktor is ezt emelte ki- az a sztárhírek blokk a banda fül alatt, ami egy kis könnyű kirándulás és fityisz a bulvár sajtónak.
10/9

Nagyon júzerbarát lett az oldal, videók, képek könnyen elérhetőek, aki először ül le a gép elé, az is fogja tudni kezelni a site-ot, ami régen még html volt, majd egy fél éves tervezés után cserélődött le flash-re, persze nem magától. A legjobb szerintem, hogy nem kell regisztrálni a posztoláshoz, hanem egyszerűen csak név és e-mail cím megadásával már egyből be is lehet írni. Ez kell a népnek, nem a bonyolult adminisztráció, megerősítésekkel és hasonló felesleges dolgokkal. Kicsit haza is fúj a szél, hiszen jól eső dolog, hogy gondoltak a sajtó munkatársaira is.
10/10

Célfotó sajnos nincs

Jó pár cikket olvashatunk, van lejátszó, amin keresztül a zenéjükkel is megismerkedhetünk, sok fotó van, a videók nagyon pazar minőségűek, amolyan konzerv infókból is rengeteg van, egyszerre végig sem lehet olvasni őket, és persze ott a vendégkönyv, shop. Egyedül letöltés nincs, ami már talán kicsit árral szemben úszás, de idővel úgy is rájönnek, hogy már kevésbé van értelme a lemezeket árulgatni.
10/9

Abszolút meglátszik az oldalon, hogy a fejlesztő cég (Netcast kft.) és a csapat közös ötletelésének eredménye, így szinte nem is fordulhatott volna elő, hogy egy az offlinehoz idegen weblap szülessen. Nagyon jól rájuk lehet ismerni a böngészés közben, a rajongók pedig remélhetőleg azt érzik, amikor ide kattintanak, hogy hazaértek.
10/10

A banánhéj esete a dinoszaurusszal: két kis apróságon múlott, hogy ne szülessen meg az egykor Nadia Comanecitől ismert tökéletes tízes. Azért így is király lett szerintem, szép munka. 50/48

Olvasd el az eddigi honlapkritkáinkat
Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán

-Fábián Tamás-

[2008.07.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még