2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Bartók Eszter

Bartók Eszter honlapja - Félhomályban

A címmel már kicsit el is árultuk, hogy ez még nem az a profi és igényes munka, mint amit az énekesnő stábjától vártunk, ha tovább olvasod, akkor kiderül, hogy miért:

Még mindig jobb az oldal megjelenése, mintha egy felugró ablakban kellene keresgélnünk, de nem tudom, lehet másnak nem tűnt fel, de a babakék nagyon nem megy a barnához. Márpedig a csúszka csont középen prezentálja az előbb elhangzottakat. A háttér és a menüsor szép lett, a betűtípus és a szöveg szerkesztettsége meg egy számtechórai feladat kiváló megoldása, ami azért egy COMET-re jelölt énekesnő weblapján nálam nem nagyon férne el, de lehet hogy én vagyok félhomályban.
10/5

Kiállított újságcikkek

Azt ajánlom ne érjük be kevesebbel Bartók Esztiből, mint a maximum, ezért kis feddés a frissítőknek, hogy ennyi hírrel ebben a nagy szárazságban szomjan fogunk halni. Volt amikor majdnem három hónap telt el hír nélkül, az amúgy Bartól Eszter infokkal szolgáló portálon, ez azért több a soknál, vagy inkább a kevesebbnél is kevesebb. Amúgy nagyon aranyos a biográfia, fellépésekről is tudhatunk, ja és persze tracklist és dalszövegek a lemezről. Ezek rendben vannak.
10/7

Ismerős a helyzet, amikor a meglévő alkalmazások kezelhetőségéről nem tudunk egyszerűen rosszat mondani, ha meggebedünk sem (ez nem is cél egyébként), mert annyira kevés dolog van. De ne szaladjunk előre, egy kis apróság azért csak lenne itt. Nem értem, hogy a galéria fülecske alatt miért videók és újságcikkek jönnek be? Ezt a részt hívhatnák esetleg médiának, mindenesetre a kezelőket zavarhatja ez a kis kapufa.
10/8

Lehet ez még csak titkolózás

Még sajnos a java csak most jön. Kétlem, hogy az összes CD elfogyott volna a boltokból, ezért egy webshopot be lehetne ide csempészni. Bartók Eszter igen dekoratív, kellemes külsejű énekesnő, talán pár kép feldobná az oldalt. Az előbbiek igazak a zenéjére is, amiből két-három szám lágy aláfestés szintjén elviselhető lenne szerintem, viszont a videók, cikkek és vendégkönyv miatt dicséret, de ez még kevés ahhoz, hogy rendszeresen sokan térjenek vissza erre a sitera.
10/6

Az összhatás és összhang egyébként teljesen jól sikerült, főleg az alapszín főnyeremény, ezekkel a szolid képekkel, de azért dolgozni kellett ezen is. Néhány fejlesztést követően Eszti teljesen le fog jönni a júzereknek, addig is:
10/8

Végül is lehet bizakodni, viszonylag kevés befektetett munkával és pénzzel lehet ebből még egy nagyon jó honlap, pár nagyobb és több kisebb bővítés, és olyan lesz a honlap, mint amilyet Eszter megérdemel. 50/34

Egyelőre vannak hibák az énekesnő oldalán, de információink szerint dolgoznak a hibák javításán, hiszen hamarosan megújul Eszti website-ja

-Fábián Tamás-

[2008.07.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még