2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
A VSOP honlapja

Hollywoodi minőség a V.S.O.P.-től az interneten

Nagyot durrant a banda, de eddig csak a hálón kívül figyeltük ténykedésüket, de most benéztünk a vsop pont hura is, hogy miként épül a brand és az imázs.

Már sokszor kijelentettem, hogy na ez a tökéletes design, és most megint! Adott egy tér, amit ugye majdnem mindenki megpróbál rendesen kitölteni, aztán nem mindenkinek sikerül, de a V.S.O.P stábja ebben is nagyot alkotott. Meg ugye ott van a fless, ami az átlagosból is kiemelkedik a mozgó városkával, a fiúkkal a képben, igazi sziti hatás reklámokkal. Már ez is simán misét ér, a kiemelésekről és betűtípusokról nem is beszélve, de a négy zsiványra ha rákúszunk, akkor jön csak az igazán eredeti, profi és laza megoldás. Nem lövöm le a poént, tessék megnézni.
10/10

Édes ébredés raperekkel

Nagy bajban van az ember, mert bár egyetlen hír sincsen, mégis naprakész az oldal. A VSOP TV fül alatt minden fontosabb eseményről értesülhettek, úgy hogy maguk a srácok mondják el a történéseket, ezen kívül VIVA COMET felvétel, interjú, stb. Ez eddig olyan, mint a csillagos ég, viszont nagyon hiányzik a biográfia. Különösen, mert egy visszatérő csapatról van szó, így az új rajongókat, érdeklődőket érdekli, hogy honnan esett be most ez a négy csávó, mi ez a nagy őrület? Ami még égető, az egy diszkográfia lenne, a többi talán kibírható, a későbbiekben pótolandó.
10/6

Az eddig meglévő alkalmazások között nagyon profán módon lavírozhatunk, sehol egy felesleges kattintás, sőt a TV például automatikusan indul, nekünk pedig nincs más dolgunk, mint hogy kapcsolgassunk a csatornák és a műsorok között. A webshop nagyon kemény, főleg saját mintára beállítható párna és póló, előbbi gondolom ez főleg a lányok igényeit elégíti ki. Azért azt a fürdőlepedőt megnézném majd :)
10/10

Jó irányba tartanak

Kicsit a megtett ígérethez lehetne hasonlítani az kezelhetőség értékelését is, hiszen ami van, azzal könnyen boldogulhatunk, viszont sok dolog nincs még. Zenehallgatás, fórum és letöltés. Ezek azok a dolgok, amik eléggé hiányoznak még innen, és tökéletessé, tartalmassá tennék a siteot. Jelen formájában nem érdekes napról napra a rajongóknak, de ha beindul a menet, akkor ez a lehetőségek szférája is pazar lesz. A tévét már többször említettük, de a biztonság kedvéért itt is kitérünk rá: király!
10/6

100 százalék összhang, nó cukor, de úgy is mondhatnám, hogy csont és bőr az interneten. Bárhogy is ragozza az ember, a dizájn és a videós műveletek miatt nagyon el lett találva, hogy a V.S.O.P. online is visszajöjjön.
10/10

Ha befejeződnek a munkálatok és a fejlesztések, feltöltések, akkor ez a portál egy etalon lehet majd minden zenében tevékenykedő számára, hogy na így kell egy bandát felpakolni a világhálóra. 50/42

Olvasd el az eddigi honlapkritkáinkat
Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán

-Fábián Tamás-

[2008.07.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még