2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Netes elérhetőség
Kapcsolódó cikkek
Az év legszexisebb énekesnőjének választott Zoltán Erika lett a nap zenésze
Zoltán Erika: "Mindez nem érhet véget ilyen hamar"
Zoltán Erika szerint a tánclépések is elavulnak

Őszintén az anyaságról Zoltán Erikával

Sztárportré címmel rádióműsor sorozatot hallhat bárki, a hozzá legközelebb eső regionális állomáson vagy az interneten. A műsor minden héten közismert emberek gondolatait mutatja be, nem megszokott módon. A következő adásban Zoltán Erika az anyaszerepről vall.

Annak ellenére, hogy megterveztük, készültünk rá, gyerekszobát csináltunk, mégis amikor a kórházból hazajöttünk és ott maradtunk első este a saját gyerekünkkel a kezünkben, akkor kezdtünk el azon agyalni, hogy most valami hihetetlen más világba léptünk át. Ez egy másik dimenzió, egy másfajta élet, egy másfajta tudat és egy nagyon másfajta világlátás, és ez már soha nem múlik el. – kezdte az énekesnő.

Onnantól kezdve, hogy az embernek egyszer gyereke lesz, mindig ott van fejben, akárhol is vagyunk, akármit is csinálunk, hogy a gyerekkel minden rendben legyen. Meg kell tanulnom a saját gyermekemet, hogy milyen a természete, hogy bizonyos dolgokra hogyan reagál. Akkor tudunk majd együtt jól működni, akkor tudom jól nevelni, ha már tudom, hogy őt hogy kell. – ismertette Erika, hogy ő milyen elvek szerint neveli csemetéjét.

Már a pici is egy önálló ember

Abból lesz szerintem sokszor a probléma, hogy van egy elhatározottság egy szülői párban, hogy hogyan szeretnék nevelni a gyereküket, de a gyerek másképp viselkedik. Közben egyre nagyobb lesz a szakadék a gyerek és a szülő között, és egyre kevésbé értik egymást. Onnantól kezdve, hogy ő pici, ő már egy önálló ember, egy önálló karakter, saját egyéniséggel, ami folyamatosan alakul. Nekem kell ahhoz alkalmazkodnom annyiban, hogy a feltételeket meg kell teremteni, hogy a környezete rendben legyen, és jót lásson. – fejtegetette.

Az vagy, aki vagy!

Ha valamit én nagyon rossznak látok, legyen ez baráti társaság vagy viselkedési mód, akkor megkeresem először azt a pontot, hogy ő ezt honnan leste el, és ha megtalálom - eddig mindig sikerült - akkor megpróbálom elmagyarázni neki, hogy szerintem ennek milyen következménye lesz. Azt próbálom még mindig tudatosítani benne, hogy ő úgy tökéletes, ahogy van! Maradjon meg a saját karaktere! Nagyon sokat beszélgetek vele arról, hogy az ő akarata a legfontosabb a világon, amivel lehet, hogy magam ellen is beszélek, de mindig azt próbálom neki megmagyarázni, hogy mindig azt csinálja, amit ő akar és amit ő jónak lát. Soha ne hagyja magát lebeszélni dolgokról,
és ne hagyja megmásítani a véleményét, azért mert erről valaki meg akarja győzni!
– jelentette ki Erika

Mindent megbeszélni!

Hihetetlen sok dolgot megbeszélek vele, mindig mindenre választ kapok tőle. Mindig, mindenben megegyezünk és egyelőre - lekopogom - jól működik a közöttünk lévő párbeszéd, bármilyen kellemetlen dologról legyen szó. Azt szeretném, ha nála is kialakulna, hogy ha van benne egy eldöntendő kérdés az életének bármelyik részét tekintve, akkor ne kérjen tanácsot, hanem döntse el először maga, hajtsa végre, és majd ha nem jön be, akkor legközelebb el kell gondolkozni, hogy kivel kellene ezt megbeszélni. De ha bejön, akkor egyre tudatosabban mehet ő is az ösztönei után! Biztos bután hangzik, de szerintem egy gyereknek nagyon kell, hogy higgye el, ő egyszeri és megismételhetetlen. – mesélte az előadó terveiről.

Gyerek nélkül egy nő élete sosem lesz teljes. – vallotta végül határozottan sokak nagy kedvence Zoltán Erika.

Aki a továbbiakra is kíváncsi, kövesse figyelemmel az adást!

– sztárportré/hak –

[2008.07.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még