2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Az AFC honlapja
Kapcsolatok
Anti Fitness Club

Az Anti Fitnessre ráférne egy kis online-kondi

A sikerek óta talán már eltelt annyi idő, hogy a stáb összedobhasson egy jó kis Anti Fitness Club portált. Lássuk, sikerült-e:

Önmagában ez a design elég ötletes és egyedi is, viszont a középen elterülő, hát nem a legjobb választás szerintem. A csúszka félautomata, de azért még szép, a betűtípus és a szín már nem a legfrappánsabb. Ha egy emos bandáról beszélünk, akiknél beleférnek a merész megoldások, akkor azok férjenek is bele, mert innen nagyon hiányoznak. Amúgy jók a kiemelések, de jogosan lehet egy kis hiányérzetünk.
10/6

Itt örökké ma van

Nagyjából rendben lenne a hírek mennyisége a siteon, csak egy dolog nagyon problémás, hogy szinte semelyik frissítésnél sincs feltűntetve a dátum. „Ma interjú….ma a rádióban…” Szóval ilyenek, és ha mivel a többség nem napi szinten követi a honlapot, így elég zavaró lehet számukra elhelyezni magukat időben.
10/6

A csúszkát már megénekeltük, a videó nagyon jó, így kell tálalni valamit, felesleges programok és miegymás nélkül. Aki nem elég szemfüles, annak nem tűnik fel, hol van a biográfia. Ez nem egy szokványos megoldás, de annyira jónak sem nevezném. A többi elérhető dolgot lazán tudjuk kezelni, csak sajnos elég kevés erre hivatott lehetőségünk van.
10/6

És az aszály is állandó

Ki is mondtuk a varázsszót, hiszen ez biztosan nem a nagy szüret utáni piac, vagy valami hasonló. Van két klip, meg nulla szám, nyolc kemény kép és ennyi. Annak a bandának az esetében, akiért megőrülnek a tinik, szerencsés lenne egy fórumot létesíteni, biztosan teleírnák napról napra, megosztanák egymással a rajongói élményeket. A MySpace logója kint van, de mi most az AFC önálló weblapjára vagyunk kíváncsiak, így előbbi most nem rúghat labdába.
10/5

Mint ahogy az összhang sem annyira. Egyrészt ez a külső nem hiszen, hogy 100 százalékban fedi a fiúk imázsát, inkább jó kis kliséket vonultat fel. Másik oldalon pedig ott van, hogy még egy fiatal csapatról beszélünk, akik arcát nem ismeri még talán mindenki, és az ahhoz vezető úton fontos lenne minél több helyre kitenni a képüket, köztük a főoldalra is. Ezek függvényében nem beszélhetünk igazi összhangról.
10/6

Az Anti Fitness Club már sokkal nagyobb sikereket ért el a színpadon, mint a világhálón, pedig talán utóbbi könnyebb lenne. Ezen kell még azért izmozni kicsit, vagy legalább ellátogatni párszor egy fitnessz klubba. 50/29

Olvasd el az eddigi honlapkritkáinkat
Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán

-Fábián Tamás-

[2008.06.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még