2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Képekben a VIVA COMET! A nyertesek: AFC, Csézy, Ákos, L. L Junior, Supernem és Groovehouse - hírek percről-percre
L. L. Junior: "Ez nem volt könnyű, meg kellett szenvednem érte, de sikerült!"
Kapcsolatok
Csézy
Kozma Orsi
Bartók Eszter
Rúzsa Magdi
Szekeres Adrien

Csézy 3-ból 1-et nyert, ő a legjobb női előadó

A legjobb videoklip és a legjobb új énekes kategóriában nem, de a legjobb női előadó között sikerült begyűjteni az Euróvizión a magyar szineket képviselő Csézynek

Igazi dívák lettek az idei ’Legjobb női előadó’ kategória jelöltjei: Bartók Eszter, Csézy, Kozma Orsi, Rúzsa Magdi és Szekeres Adrien között döntenek a közönségszavazatok. Bartók Eszter és Rúzsa Magdi tavaly is az esélyesek sorában voltak, de Lola győzött. 2008 kinek az éve lesz?

A választ a Syma Csarnokban tartott gálán Hári Richárd és Kovács Ágnes páros közölte a nézőkkel. Ebből kiderült, hogy Csézy örülhet az elismerésnek
.
Csézy nevét az elmúlt évben ismerhettük meg, ekkor jelent meg bemutatkozó albuma „Szívverés” címmel. A 28 éves ifjú hölgy a Miskolci Zeneművészeti Főiskolán szerzett énekművészi diplomájának átvétele után indult útra, hogy megvalósítsa gyermekkori álmait és popénekesnő legyen.

Az énekesnő abban a megtiszteltetésben részesült, hogy 2007-ben Mezőkövesden az ’Év Emberévé’ választották, februárban pedig még ennél is izgalmasabb dolog történt vele: Rakonczai Viktor „Szívverés” című dalával megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjét, így Magyarországot ő képviseli 2008 májusában Belgrádban a nemzetközi versenyen. Nemrégiben alkalma nyílt egy másik nagy nemzetközi bemutatkozásra is: Hamburgban a Warner Music európai központjában adott bemutatkozó szakmai koncertet.

Hírek a Comet-gáláról percről-percre

- bíró -

[2008.06.12.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
vitathatatlan 2008.06.24. 18:35 • [7]
Ruzsa Magdi tavaly nem lett a legjobb női előadóa a Megasztár nyeréssel és az Euroviziós 9. helyezésével, lett Lola./?/ Idén Szekeres Adrien nem lett az év legjobb női előadója, az év legjátszottabb dalával és az arany lemezével, lett Csézy./?/ Tavaly novemberben jelent meg az első lemeze, előtte fellépése nem volt, utána sem nagyon.Akkor miért is?Mit adott elő legjobban?
Wiki23 2008.06.14. 10:40 • [6]
akarom írni :fonogram
Wiki23 2008.06.14. 10:38 • [5]
én azt nem értem,h a groovehouse-t és josh&juttát hogyan lehet összehasonlítani egy magna cum laude-vel???????Az magna zenészekből álló zenekar,míg a josh&jutta vagy a groovehouse együttes,aki többnyire tátognak.az eszem megáll.szekeres adrien megint alul maradt csézyvel szemben.mondjuk nekem a szekeres sem jön be zeneileg.ja,és azt mondják,hogy a legrangosabb díjátadó a comet,szerintem a donogram azért mégiscak nagyobb.
orion 2008.06.13. 21:43 • [4]
Utolsó előtti? Legjobb tudomásom szerint Csézy Euvízión utolsó lett 6, azaz 6db ponttal! Ha meg tud örülni egy megvett díjnak, akkor legyen boldog Comettel! Ez az egész vicc! Vagy Szekeres Adriennek, vagy Rúzsa Magdinak kellett volna nyernie! Kizárt hogy ennek a nőnek ekkora rajongó tábora lenne, pláne tényleg euvízió után! Ne mááááááá! No COMEnT!!!
toromon 2008.06.13. 13:58 • [3]
Én szeretem a GH dalait, de azért hamar bekattannék, ha csak ők volnának. :) Csézy? Még mindig nem. Persze az én izlésem kit érdekel...

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még