2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Kasza Tibor honlapja
Kapcsolatok
Kasza Tibor
Crystal

Jó lóra tettek Kasza Tibiék a neten, csak még nem futott be

Meglátogattuk a Crystal férfi frontemberének saját internetes portálját, ami szerintük igazi csemege minden zenebarátnak, de tartalmilag még van hova fejlődnie.

Van már saját oldala is Kasza Tibinek, és az ötlet mindenképpen értékelendő, de ez nem vezet tévútra minket, amikor a külsőt értékeljük. Bár finom megoldásokkal tarkított, mégis az egész berendezés elnagyolt, hiába van középen a lényeg, ha az a hatalmas fehér folt szinte bekebelezi. Egyébként viszont rendkívül stílusos az egész, csak a háttér problémáját kellene megoldani, például széthúzással, nem kerettel, hanem kifelé fokozatosan elhalványuló színekkel, vagy valami ilyesmivel, ha ragaszkodunk a mostani állapothoz. Amúgy meg szép kidolgozásokkal találkozhatunk.
10/7

Még túl fiatal ő ehhez

A kérdés, hogy mennyire érett még meg ez a projekt ahhoz, hogy látható legyen ország, világnak. Tibi már nem kezdő, ha valamit közszemlére tesz, akkor annak profinak és kidolgozottnak kell lennie, de ez mégsem az, mert konkrétan két hír van az oldalon, és azok is már egy hónaposak. Amolyan vigaszdíjként szembe jön velünk egy remek egyes szám első személyű önéletrajz, ami rajongóknak és kevésbé fanoknak is érdekes lehet. Bónusz rész, bónusz pontot is ér a producer fül, de nem lövöm le a poént, nézzen be mindenki oda is.
10/7

Nem bonyolult a site kezelése, bár itt is csak a hírek menüponttal ugrunk vissza az induláshoz, a görgetés nem a megszokott, bár éppenséggel illeszkedik az általában minimal stílusba, de az alapkoncepció szerintem nincs végigvezetve. Fényképeket is nyitottunk már meg egyszerűbben, de éppenséggel rá lehet jönni a titok nyitjára.
10/7

Se kapa, se kasza, se nagyharang

Mondanám, hogy itt aztán semmit sem lehet csinálni, de mégsem teszem ezt, vagyis csak félig, hiszen első látogatásra teljesen kielégítő a választék, főleg a meglepetés fotók jóvoltából. Nem kezdem el sorolni, hogy mi nincs, de egy kis letöltés itt is igazán elférne szerintem.
10/5

Az ifjabbik Kasza fiú nem az a fajta, aki túlcsicsázza a dolgokat, és ennek tanúbizonyságát vehetjük, ha ráklikkelünk az oldalra. Hiába minden szó, az üres részek ellenére összhangilag jól sikerült megkreálni a portált.
10/9

Még egy fiatal oldalról beszélünk, sok munka lesz vele, de az út, amin a fejlesztők elindultak mindenképpen dicséretes, és reméljük nem térnek majd le róla, hátha legközelebb több pontot adhatunk Tibinek. 50/35

Olvasd el az eddigi honlapkritkáinkat
Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán

-Fábián Tamás-

[2008.06.11.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még