2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Szandi honlapja
Kapcsolatok
Szandi

Apró kesze-kuszaság Szandinál - szerintünk ennyit ér a honlapja

Mostanában felpezsdült az élet a jódli királynő körül, így a mi kíváncsiságunkat is felkeltette, hogy a tévés szereplések mellett, Szandi vajon milyen az interneten?

Egy biztos, hogy színes, kedvesen csalogató és kellemes. Az már kétségekkel jelenthető ki, hogy az oldal harmonikus is, hiszen több elemből tevődik össze, melyek között akadnak kilógó részek is. Például a jobb oldali légüres tér még árnyalatában sem megy semmihez, és a lentebbi frissülő sávok is elég kesze-kuszák. Itt egy kép, ott egy videó, véletlenszerűnek tűnik az egész, ami ettől függetlenül az olvasóban még kelthet pozitív benyomást.
10/6

A hazatérés öröme

Információban nem szenvedünk hiányt, de a kiemelési problémák itt is visszatérnek, hiszen az új hírek csupán sorközökkel kerültek elválasztásra, és ez így túlságosan egybefüggő. Finom, csak nincs gusztusosan tálalva. Ezért mégsem hányunk most szemre, mert a többi szekció remekül sikerült, és sikerül nap, mint nap, hiszen a portál állandóan frissül, és a feltöltöttsége is egyedülálló. Bio és diszkogária, cikkek (archívummal), fotóalbum a végtelenségig, szóval itt mindent megtalálunk, ami Szandi.
10/10

Bárhonnan is nézzük, a felületen könnyedén tudunk mászkálni egyik pontból a másikba, viszont a fényképeknél egyszer így, másszor úgy pásztázhatunk, szóval nincs egységes rendszer, de még ezzel sem nehéz böngészni a honlapon. Még annyi zavarhatja a szemünket, hogy a kezdőlapra való visszaléptetést a ’Home’ gomb közvetítésével tehetjük meg. Bár vannak angol jövevényszavak a nyelvünkben, de az otthon melegét még talán nem cseréltük le a home-ra, és reméljük ebben nem is lesz változás.
10/8

Olcsó portál

A weblap készítői szépen felvonultatják Szandi teljes arzenálját, amelybe már az említett rengeteg információ mellé csatlakoznak a képi és auditív megjelenések, azaz dalok, videók, fotók, na meg aztán a fórum, ami a látogatottságnak köszönhetően igen színes. Talán csak szösz a fehér pólón, hogy az énekesnő életművét figyelembe véve éppen elférne egy kis internetes boltocska, ahol a kiadványaihoz, régebbiek esetében valódi ritkaságokhoz hozzá lehetne jutni.
10/9

Érdekes az összhang kérdése, mert egyrészt a ’Kicsi lány’ már igazi nő, bár ezt még néha nehéz elhinni, és ehhez hűen a honlapja sem rózsaszín és pöttyös, hanem egy felnőttesebb irányvonalat követ, viszont a felület szépséghibái miatt azt sem lehet mondani, hogy egy az egyben az élő kopírozását láthatjuk a világhálón. Még is a bal oldali sáv hangulatossá és Szandissá teszi az egészet (hogy mire gondolok, arról bizonyosodjon meg mindenki maga), úgy hogy végeredményben édes a szánk íze.
10/7

Egy ilyen karizmatikus és meghatározó jelenségnek, mint Szandi, el tudnék képzelni külalak szempontjából egy attraktívabb portált is. 50/40

Olvasd el az eddigi honlapkritkáinkat
Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán

-Fábián Tamás-

[2008.06.10.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
toromon 2008.06.10. 11:59 • [1]
Az biztos hogy zsúfolt Szandi lapja, fel kell kötni az asóneműt, hogy valaki át tudja tekinteni, de ez így harmonizál a Szandiról bennem élő képpel. Ehez képest a szöveges buborékok megnyugtató, hogy nem rendelkeznem alapszínnel és így könnyen olvashatóak. A most zajló, a 20 éves pálya dalait összefogó szavazással és az időnként megjelenő családi videókkal nálam ez a példaértékű honlap.

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még