2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Tóth Gabi honlapja
Kapcsolódó cikkek
Tóth Gabi a huszadikat ünnepli
Vacsorázz Markkal és Tóth Gabival!
Kapcsolatok
Tóth Gabi

A nagy melléfogás, ami lerontja Tóth Gabi weboldalát

Volt egyszer egy 17 éves lány, aki a nővére után feltűnt egy tévés tehetségkutatóban, majd megismerte az egész ország, és most már nem Vera húgaként, hanem mint a fekete virágot emlegetik. A baj csak az, hogy ez nem igazán valósult meg a világot behálózó elektromágneses hullámok egészében.

Szép, csinos, ám egyben visszafogott Tóth Gabi oldala. Különösebb problémánk nem lehet vele, hiszen minden látható, divatosnak is mondható, bár ez nem igazán az a stílus, aminek itt lenne a helye, de erről majd később emlékezünk meg. Nincsen semmi extra, inkább egy jól elvégzett munka van előttünk, amibe nem lehet belekötni, de ettől azért többet vártunk volna.
10/8

Nem rossz

Ideális az oldal frissítettsége, nagyjából öt-hét naponta kerül fel új hír, és ettől nem is kell több. Kiemelendő, hogy érdekes, és nem átlagos a biográfia. Ez egy apróság, amivel nem kell sokat dolgozni, de nagyon fel tudja dobni a látogatót. Fellépések információival is találkozhatunk, viszont a lemezéről a tracklistán kívül semmit sem tudhatunk meg, és ez mindenképpen orvosolandó.
10/8

Abból a szempontból megbecsülik a portálra érkezőt, hogy nem nehezítik meg a dolgát bonyolult kezelési helyzetekkel és alkalmazásokkal, képeket, videókat lazán nézegethetünk. Visszaléptetés nincsen a menüpontok között, hanem célzottan a következő fülre kell kattintani, de így egyetlen út van, és az az előre. Itt még elkéne némi finomítás.
10/8

De nem is jó

Azzal, ami az étlapon van, nincs probléma, viszont elég csekély a választék. Persze Gabi nem készített még sok klipet, de a számokba sem hallgathatunk bele, és A Stábról sem láthatunk felvételeket, pedig biztosan sokakat érdekelne. Az énekesnő jelenlegi vadságába és különcségébe simán beleférne egy webshop, akárcsak Lolánál, de ez sincs, és így ez a több hiányzó dolog már nagy űrt képez a felületen.
10/5

Talán kevés előadónál figyelhető meg, hogy ennyire kapufa legyen az internetes portálja. Egy ízig-vérig pörgős és fiatalos rocker csajnak egy szolid, csendes, dívás siteot csinálni…Inkább ne firtassuk, hogy miként sikerült ezt összedobni, de a honlap és Gabi akár annyira kontrasztos, mint az ébenfekete a hófehér mellett.
10/0

Látogasson el mindenki Tóth Gabi honlapjára, hogy eldöntse, szerinte mennyire tűz és víz a hús-vér és a szájber, valamint mennyire helytálló az értékelésünk. Szerintünk mindenesetre 50/29

Olvasd el az eddigi honlapkritkáinkat
Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán

-Fábián Tamás-

[2008.06.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még