2024. április 18. | csütörtök | Andrea, Ilma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
A Yellow Gas Station honlapja
Kapcsolatok
Yellow Gas Station (YGS)

A Yellow Gas Station új szlogenje: trendi és ízletes

Június 2-án egy meleg nyári este alkalmával ellátogattunk a Yellow Gas Station honlapjára, hogy megmondjuk róla a magunkét. Hamar kiderült, hogy itt nehezen tudunk majd kötekedni.

Van egy házunk, melynek szépek és elég kemények a falai, minden igényt kielégítenek. Mégsem a tökéletesről beszélünk, ha egyáltalán létezik ilyen, de szerintem minden a maga helyén lehet perfekt. Ez a potencia megvan a YGS portáljának design részében is, hiszen a színek és kiemelések remekül állnak össze, a díszítések is hangulatosak, de el tudnánk viselni belőle még egy kicsivel többet. Most a középről kitörő fröccsszerűségekről beszélünk, valamint egy-két elem elférne a háttérben is, de csak finoman. Ezek persze csak tűk a szénakazalban.
10/9

Két gyengébb rész után…

Inkább ne kezdjünk el kötekedni a hírek mennyiségével, feltehetőleg ez még fog gyarapodni, hiszen még nem tartozik a formáció a legek közé, de a profi munka már látszik a siteon. Rendben van a biográfiai rész is, album info is oké, viszont a fellépések iránti tudásszomjunkat lehetne még csillapítani.
10/6

A kezelhetőség területén azért lenne még mit ténykedni, hiszen itt is a tömörítés problémájával találkozhatunk, és a fotók nézegetését is lehetne még könnyedebbé, de elsősorban gördülékenyebbé tenni. Pluszban viszont feljegyezhetjük, hogy a kiemelések olyan mértékben megkönnyítik a tájékozódást a felületen, hogy öröm menüpontról menüpontra ugrálni az elektronikus zene kiváló képviselőinek a világhálós lenyomatán.
10/7

…megmutatták, hogy miről is van szó

Már-már zavarba ejtően sok fotó és dal áll a rendelkezésünkre, valamint az első oldalon folyamatos lejátszást indíthatunk el, ami igencsak imponáló. Eddig még nem találkoztunk olyannak sem, hogy valaki feltette volna az msn címét a honlapjára, de a trió ezzel is előállt, és ez abszolút pozitív. Ezen kívül fórum is van, szóval minden, amire csak szükségünk lehet, ha idekattintunk.
10/10

Azért kap maximális pontot az oldal az összhangra, mert a felugró alakok gondolatbuborékokkal nagyon egyediek és teljesen fiatalossá teszik az amúgy valóban főleg fiataloknak szóló oldalt.
10/10

Aki szereti a könnyebb műfajba tartozó elektronikus hullámokat, vagy aki csak szeretne egy remekül kivitelezett weblapot látni, az mindenképpen nézzen be a Yellow Gas Station portáljára. Szerintünk pazar lett: 50/42

Olvasd el az eddigi honlapkritkáinkat
Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán

-Fábián Tamás-

[2008.06.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még