2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Radics Márk honlapja
Kapcsolódó Kiadványok
Radics Márk: Árnyék
Kapcsolatok
Radics Márk

Jó úton halad az ifjú énekes az interneten - megnéztük mennyit ér ez

Az énekes mindent elmondott weblapjáról az egyik számában: „Gyere érezd, hogy túl kevés, tudod a jóból sosem elég.” Lássuk mit jelent ez bővebben.

Pozitívan indul a történet, hiszen egy kellemes mintázatú tapéta fogad minket az oldalra kattanáskor. A fejléc rendben van, bár egy széthúzással, és nagyobb képpel jobban ki lehetett volna tölteni a teret, mert így kicsit üres. Egyébként a színválasztással, és a kiemeléssel sincs probléma. Design szempontból a készítők következő feladata a weblap élesebbé és harapósabbá tétele lesz majd, mert jelenleg kicsit személytelen, de az alap mindenképpen jó. (Az üzenőfal hangulatjelei hangulatosak egy csetszobában, de innen rendkívül elütnek)
10/6

Tud ez a gép még gyorsabban is menni

A naprakészséget feltétlenül Márkhoz viszonyítva kell kezelni, hiszen egy a pályája elején lévő énekesről nem lehet heti két friss hírt közölni. Ehhez mérten normális info mennyiség van, de volt amikor egy hónap telt el újdonság nélkül, szóval lehet még ezen turbózni. A biográfiát nem nevezném szószátyárnak, ennél bővebben is be lehetne mutatkozni szerintem.
10/7

Kicsit olyan az oldal, mint amit a hátsó kertben eszkábáltak össze, és ez látszik a kezelhetőségen is, hogy még kicsit nyikorog, és nem olyan laza. Nincs vele nagy gond, de sokat javítana a gördülékenységen, ha a site legerősebb részében, a galériában egyszerűen lehetne közlekedni. Sikeresebb, ha úgy tudunk belépni egy albumba, hogy ráklikkelünk a képre, és nem egy félig kiemelt szöveget kell keresnünk. A számok és videok között elég nehéz lavírozni, enyhén mókuskerék feeling.
10/6

Majd ha beköltözik online otthonába…

El lehet itt nézelődni, főleg ha ezt a fejlettséget is Márk befutottságához mérjük. Kevés olvasnivaló van, de akadnak azért feltöltött fájlok, amikkel elmerenghetünk egy darabig. Javaslat, hogy a számokról érdekes lenne többet megtudni, kulisszatitkokat, szövegeket, stb. Kíváncsiak lennénk majd az exkluzív menüpontra is, de ez még jelenleg nem működik.
10/8

Figyelve az énekes dalait rá kell jönnünk, hogy ő biztosan nem olyan, mint a felülete, mert ettől sokkal színesebb. A hírekben, és hozzászólásaiban megvillantja kedvességét és közvetlenségét, de ha csak pusztán a külsőségeket nézzük, akkor ez még túlságosan személytelen hozzá képest.
10/6

Kezdetnek nem is rossz Radics Márk honlapja. Erre lehet még bőven építkezni, ami a karrierjét is előrébb lendítené. Csak így tovább. 50/33

Olvasd el az eddigi honlapkritkáinkat
Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán

- Fábián Tamás -

[2008.05.30.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még