2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Tiësto puszi után pofon volt a rajongó jutalma
Tűz volt Tiesto budapesti buliján
Friss hír! Van még jegy Tiesto magyarországi fellépéseire?
Kapcsolatok
DJ Tiësto (DJ Tiesto)
Kapcsolódó események
10 Years & 10 Nights in Hungary - Exclusive Anniversary Classics Set
[2008. szeptember 12. Este 10-től hajnalig]
In Search Of Sunrise Tour 08
[2008. szeptember 13. Este 10-től hajnalig]

Tiesto Magyarországon!

Ez nem vicc, felelőtlenség lenne ilyennel poénkodni, hiszen a Mágus zenéje itthon is inkább vallás, mint puszta kikapcsolódás. Nem lehet elég korán készülni, hiszen már nyakunkon a szeptember 12-13-as dátum.

A rendezvény több szempontból is egyedülálló lesz. Egyrészt vidéken lehetünk részesei a csodának, méghozzá kétszer. Másik kuriózum a külsőségek tekintetében a pénztárcánkra vonatkozik, hiszen egy alkalom nem kerül majd többe, mint egy családi mozizás.
 
Pécs
 
Mind a művésznek, és mind a menedzsmentjének tökéletesen kielégíti elvárásait az első helyszín. A szervezők kitaláltak valamit, amitől még emlékezetesebb lesz az első este. Classic Night, azaz a klasszikusok éjszakája, amire maga a holland zseni is egyből ráharapott.
 
Több mint tíz év zenei terméséből válogatnak majd a DJ-k, akik közül az élen Dimitri De Wit, alias Le Blanc jár majd. Tijs Verwest ( Tiesto) után a First State formáció igazi trance himnuszokkal zárja a produkciót. Ilyen a közeljövőben nem lesz se itthon, se külföldön.
 
Olcsóbb, mint a tej
 
Legalábbis összehasonlítva más európai országok termékeinek az árával, a normál belépő nálunk arányaiban jóval olcsóbb lesz, mint a tej. Ez a számok nyelvén annyit tesz, hogy 5500 forintba kerül majd a sima, és 15900-ba a V.I.P. jegy.
 
Csak viszonyításként nézve más világsztár magyarországi fellépésére tízezer alatt esélytelen még a bejutás gondolata is, pedig az még mindig nagyságrendekkel szerényebb, mint egy francia, vagy németföldi eseményre a helyfoglalás. Ilyenkor ez sokszor a művészen múlik, hogy vállalja-e csekélyebb gázsival. Nos ő vállalta.
 
A szervező gárda az árak változásának lehetőségét fenntartja, amennyiben jelentős növekedés, vagy csökkenés következik be az euró és a forint piaci árfolyama között, de reméljük, erre nem kerül sor. Drasztikus ingadozás nem várható.
 
Debrecen
 
A cívis város az In Search Of Sunrise 2008 Tour egyik állomása lesz, ami mondhatni igen nagy megtiszteltetés és rangjelzés a partira nézve. Garancia a minőségre még, hogy minden technikai megoldás honi és külföldi szakemberek összefogásának gyümölcseként születik majd meg.
 
Nem érdemes tehát tétovázni, hiszen az idő gyorsan elszalad. Még egy indok, hogy minél hamarabb váltsunk jegyet a Paradicsomba, hogy az első 1000 normál belépő csupán 3990 forintot kóstál majd. Szóval 2008. szeptember 12-13., Magyarország két tengely körül fog forogni. Legyél ott Te is, és éld át, amit eddig még nem!

Olvass tovább:
Tűz volt Tiesto budapesti buliján

[2008.05.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még