2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Zsédenyi Adrienn portálja
Kapcsolódó cikkek
Zséda a németeket is elkápráztatta
Zséda, a titokzatos: " Ez a hobbim is. Szeretem"
Ki a legjobb magyar zenész a weben? - Ketten állnak az élen
Kapcsolatok
Zsédenyi Adrienn (Zséda)

Az egész olyan Zsédás - mit ér az énekesnő honlapja?

Május 22-én meglátogattuk a magyar zenei paletta egyik legderűsebb színfoltjának az internetes kirendeltségét. Zsédenyi Adrienn portálja egyszerűen elragadó.

Ha egy búskomor nap végén rákattintunk az oldalra, akkor egy másodperc alatt megváltozik a hangulatunk, mert a gyönyörű hölgy mosolygós arcképe vár minket a nyitányon. Hálátlan feladat, hogy ezután mondjak valami rosszat, de a felugró főablakot, amely csak 65 százalékát fedi a képernyőnek, mindenképpen pazarlásnak kell tekintenünk. Innentől viszont minden szép és jó, se nem minimál, se nem csicsás, hanem egy egyéni keverék, Zsédás. (A háttérrel lehetne valamit kezdeni, és a hírek pontozott írása is eléggé kilóg.)
10/8

Csendes klasszis

Már megszokhattuk Adrienntől, hogy nem kérkedik, és a csapból sem ő folyik, hanem visszafogottan sikeres. Ez tükröződik weblapján is, ahol minden szolid, az információk szakadatlanul áradnak, hetente több is, ami csillapíthatja a rajongók éhségét. Biográfiája tökéletesen kielégítő, diszkográfiáját bővíthetnék még néhány érdekességgel, kulisszatitokkal. Ha valakire, akkor rá nagyon kíváncsi a közönség. Nem a bulvárpletykákra, hanem a hozzá tartozó történetekre.
10/9

Egyszóval összegezve a kezelhetőséget, egy felhasználóbarát helyről beszélünk. Külön jó megoldás, hogy néhány számba belehallgathatunk, de ehhez semmit sem kell megnyitni, csak a fülünket, és azt pedig ki. A letöltés már más tészta, egy mínusz és két plusz, mert nem tömöríteni kell, és ez most már mindig a miénk lehet. Igazából nem lehet belekötni semmibe sem, mert itt bárki könnyen boldogulhat.
10/10

Beszéljünk róla?

Rendben van a galéria, a klipek, dalok, hírek, kapcsolatok. Zséda stílusához nem menne egy webshop, amiben a kézjegyével ellátott pólókat árulnának, üzenetet pedig küldhetünk neki. Az egyetlen kérdőjel, hogy kellene-e ide fórum? Jól jön az interaktivitás a világhálón, de a hozzá hasonló művészekről talán nem szoktak csetelni a júzerek, hanem csak belső elégedettséggel hallgatják. Mi se ragozzuk tovább.
10/10

Az összhangról már részben megemlékeztünk a design szekcióban. Sok részen valóban olyan színes a felület, mint Adrienn, de néhol - a biográfiánál és különösen a főoldalon - még egy kicsit lehetett volna csavarni a dolgokon, de az eleganciát megtartva. Ez azonban nem történt meg, így azok a pontok túl egyszerűek lettek, ám igazából ez csak egy porszem.
10/9

Most is közel jártunk a tökéleteshez, ami egyelőre úgy tűnik, hogy nem létezik, de ez nem is baj, amíg ilyen weblapokkal találkozunk, mint Zsédenyi Adrienné. 50/46

Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán

-Fábián Tamás-

[2008.05.23.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még