2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Csézy nem jutott tovább!
Csézy: Veszíteni tudni kell!
Megvan az első magyar győztes az Eurovízión
Kapcsolódó Kiadványok
Csézy: Szívverés
Kapcsolatok
Csézy
Legnépszerűbb csengőhangok
Edvin Marton

FRISSITVE! Csézy elvarázsolt minket, de nem jutott tovább - hírek az Eurovízióról percről-percre

Kiesett Csézy az Eurovíziós Dalfesztivál versenyéből! A magyar énekesnő produkciója kevés volt a közönségnek, ahhoz hogy a 19 elődöntős közül bekerüljön a legjobb tízbe.

Május 24 14:00 Csézy nem, de a szerb szállodák és a jegyüzérek kaszálnak az Euróvízión
06:07 Csézy: Veszíteni tudni kell

22:58 Végül Lettország, Törökország és Portugália lépett tovább. Csézy kiesett!
22:57 Dánia és Svédország is bejutott a legjobbak közé

22:56 Izland és Grúzia a döntőben

22:55 Horvátország és Albánia továbblépett

22:54
Ukrajna továbbjutott

22:41 Lezárult a szavazás. hamarosan kiderül a végeredmény.

22:26 Elindult a voksolás, a ceremóniát a 84 éves Lys Assia, az első Eurovíziós Dalverseny győztese indította el. A szavazás 15 percig tart, majd eldőlt a 10 döntős személye. Hajrá Csézy!

22:23 A tenger asszonya, Vânia Fernandes egy monumentális és érzelmes dalba öntötte mondanivalóját, amely vizuális megjelenése talán nem volt olyan hatásos, mint amit a szám megkívánt volna. Meglátjuk mire lesz elég az utolsó fellépő produkciója.

21:18 Engedd, hogy szeresselek! Ez volt Tamara, Vrčak & Adrijan számának a jeligéje. Lendületes és balkánian temperamentumos volt, pont, mint azt egy macedón csapattól várnánk.

21:14 Azért reméljük Cipruson nagyobb lelkesedéssel fogadják a férfiakat, mert Evdokia Kadi nem volt túlságosan barátságos az urakkal. A dal nem volt rossz, de szavazó közel felét lehet elvesztette ezzel.

21:11 Morena nem cifrázta túl ezt az estét. A kapcsolatteremtés egyik népszerű módját választotta, és a vodkáról énekelt. Érdekes elképzelés, de ennek talán nem itt van a helye.

Csézy remekelt

22:08 Egyszer csak megjelent előttünk egy díva. Csézy elvarázsolt minket és reméljük egész Európát, de egy biztos. Bárki is győz szombaton, az megemelheti a kalapját a magyar hölgy előtt is.

22:03 Reméljük egyszer beigazolódik Diana Gurtskaya jóslata, és a béke egyszer el fog jönni. Kevés ilyen mély dal csendült fel ezidáig, de a vak hölgy felébresztette gondolatainkat. Feketéből fehérbe változott, akár a nap tűnik fel egy borús éjszaka után.

21:58 Legszívesebben egész éjszaka énekelne Simo Mathew Dániából. Látszott rajta, hogy számára a verseny nem több, mint szórakozás. Elvégre is addig éljen az ember, amíg fiatal.
 
21:54 Deep Zone & Balthazar nem foglalkoztak a konveciókkal. Megmutatták saját stílusukat, ami valóban egyedi, de talán túlságosan fiatalos az öreg kontinens zenei megmérettetésére.

Mondd el a véleményed és nyerj!

21:52 Nyerj Csézy Szívverés albumot. Mondd el a véleményed és nyerj! A Noxnak és Rúzsa Magdinak sikerült! Vajon Csézynek összejön a döntő?

21:51 Horvát módra láthattuk és hallhattuk, milyen is a románc. Aki járt már az Adria-partján, az tökéletesen átérezhette az esti séták ízét az óvárosokban.

21:46 A tenger kalózai megénekelték a Tenger farkasai című nótát. Szó, mi szó alaposan ki volt munkálva megjelenés, de talán nem a legjobb közeget választották ezzel a műsorral. Táncos volt kétségtelen, de egy vurstlti fesztiválon inkább elment volna.

21:43 Viszlát popvilág, jöhet a teátrum. Akár ez is lehetne a fehérorosz Ruslan Alehno hitvallása, hiszen bármelyik musicalben megállta volna helyét a száma.

21:39 Tereza Kerndlová rendkívül nemzetközi. Keleti hangzás, amerikai színpadi megjelenés, egy nagyon európai dalban. Csehországban mindenki ennyire profi? Nem tudni, de ő az volt.

21:35 Így válnak valóra az álmok. Paolo Meneguzzi egy nap még a bankban volt tisztviselő, aztán nem sokkal később egy csütörtök este millióknak énekelt. Bármelyik világsztár megirigyelhetné ezt az előadást.

Kis szünet, kis útifilm

21:30
Ana Ivanovics, kiváló teniszező Belgrádba, Szerbiába kalauzolt bennünket. Jól jött ez a kis kikapcsolódás.

21:28 Csapdába ejtette szívünket az albán Olta Boka, akitől igazi romantikus rockot hallhattunk. Ez volt talán a mai nap legművészibb 3 perce, sablonok nélkül, őszintén.

21:25 Jeronimas Milius dala a címéhez hűen (Nomads In The Night) valóban elég nomád, csupasz volt, de nem rossz értelemben, csak a visszafogott metál volt hallható. Ez természetes, mert egy ilyen fesztiválon a szélsőségekre nem vevő a közönség.

21:21 A hangzásvilág az Ukrajnából érkezett Ani Lorak produkciójában remekül ötvözte a retros elemeket a modern szellemmel. Kifogástalan volt az előadás is, egyedül az angol kiejtésen lenne még mit csiszolni, ukrán biztos még jobban szól.

21:15 Mor ve Ötesi rockcsapat dalának címe Deli azaz őrült. Az ezüstgaléros banda 3 gitáros, 3 énekes és egy dobos felállásban nyomta pedig csak négyen vannak. Na ez, hogy lehet? Úgy, hogy három énekes gitározott is.
 
21:12
Charlotte Perrelli Svédországból idén mintha visszarepült volna az időben, hiszen a száma kísértetiesen hasonlított a Superman betétdalához. Különbség csak ütemek variálásban volt megfigyelhető, de ez akkor is elég koppintás gyanús.

21:08 Az első versenyző egy hattagú csapat, név szerint az Euroband Izlandból érkezett. Ez az élet című daluk igazán pörgősre sikerült.

Megkezdődött az elődöntő

21:07
Megkezdődött az 53 dalverseny második elődöntője, ahol 19 ország képviselői szállnak ringbe, Csézy 15-ként lép színpadra.

21:06 A magyarországi nézők a 18 másik ország jelöltjeire szavazhatnak a 06 91 222 122-es sms-, vagy a 06 91 222 182-es telefonszámon. Csézyre csak a határainkon túlról voksolhatnak az adott közszolgálati televízió által megadott telefon- illetve sms-számon.

20:58 A versenyzők több mint húsz nyelven énekelnek a versenyen, a belga résztvevő például halandzsázni fog. Többen közülük angol nyelvű dalukba beillesztenek néhány sort az anyanyelvükön is. A román előadó román-olasz keveréknyelven énekel majd.

20:52
A helyszínről jelentkező Gundel Takács Gábor szerint Csézy az erősebb elődöntőbe került, a mostani kanyarban 13 esélyes dal van, de csupán 10 juthat be a legjobbak közé.

20:47 Már csak 13 perc és kezdődik az elődöntő - nézze a közvetítést 20:10-től az m1-en az mtv.hu-n vagy kövesd oldalunkon a történéseket. 

20:15  A világ legnagyobb zenei esmeényének számító Euróvízión közel 2000 újságíró van jelen.

19:58 Egy óra múlva kezdődik az elődöntő a belgrádi arénában. Előtte bemelegítésképpen nézd meg Csézy Gyertyaláng (Candlelight) című dalának klipjét ITT. Az angol nyelvű dalba két magyar sort is becsempész majd az énekesnő.

19:57 A magyar tévénézők a következő országokra szavazhatnak ma este: Izland, Svédország, Törökország, Ukrajna, Litvánia, Albánia, Svájc, Csehország, Fehéroroszország, Lettország, Horvátország, Bulgária, Dánia, Grúzia, Málta, Ciprus, Macedónia, Portugália.

Edvin Marton már a döntőben

[2008.05.24.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
PAGANINI 2008.05.23. 13:11 • [3]
Néhány hete jól mondta Friderika, hogy ez a dalok versenye. A Csézy dal nem volt ütős.
Csézynek jó a hangja, de a Rakonczai bekaphatja, A DAL BUKOTT MEG, NEM AZ ÉNEKHANG!!!
Hajrá Horvátország, Hajrá Lettország!!! NA EZEK SLÁGEREK... remélem ezt meghallgatja a Rakonczai ...bár amilyen hiú...
krapovics 2008.05.23. 01:02 • [2]
Gratulálunk Csézy! Gyönyörűen énekeltél!Büszkék vagyunk rád!Rajtad kívül még a Svájc színeiben indult olasz fiú dala is jobb volt, mint az összes többi amelyik bejutott a döntőbe.Olvastam a külföldiek véleményét is, ledöbbentek a szavazás eredményén.
Im portuguese...
And i cant believe on this...

Why hungary got eliminated?

My Top5 is this:

Albania
Norway
England
Portugal
Hungary

This is not fair!
Gideon 2008.05.22. 23:06 • [1]
A műsorvezető azzal fejezte be a közvetítést, hogy "Csézyvel nem vallotttunk szégyent" vagy valami hasonlóval. T. Gundel Takács úr: DE igen, szégyen volt ez az előadás. Legalább a nézők egy kicsit alhattak alatta. Mi lenne ha egyszer már valami ütőset küldenénk ki?

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még