2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
A Tankcsapda honlapja
Kapcsolódó cikkek
7 tanulságos gondolat a Tankcsapda énekesétől
Befutott a Tankcsapda frontembere
Ki a legjobb magyar zenész a weben? - Ketten állnak az élen
Képgalériák
Képek a Tankcsapda weboldaláról
Kapcsolatok
Tankcsapda

"Itt lakom látod, ez az a ház" - megnéztük a Tankcsapda internetes otthonát

Lukács, Cseresznye, Fejes. Ismerjük már őket fellépésekről és a civil életből is, de vajon milyenek a szájber térben? Lelőve a poént, nem csalódtunk bennük itt sem.

Külsőre szinte tökéletes a tankok honlapja, minden harmonizál mindennel, és kisebb extra megoldások is tarkítják a felületet. Az igazi r&r rugója mozog a menüpontok szövegében, hiszen pontosan úgy ugrálnak, akár egy koncerten teszi azt az ember. Ilyet ritkán lehet látni. Külön jó, hogy odafigyeltek a csúszka beleillesztésére a site-on, mert máshol láttuk már kellemes design-t, egy csúnyán kilógó lólábbal, de itt erről szó sincs. Egyedül probléma csak a kihasználatlanság, bár ez lehet koncepció is, hogy a tér felét töltik ki, de minden esetre hátrány.
10/9

Apróságokon csúszik el

Érdekes, hogy egy remekül kivitelezett weboldal, ahol minden klappol, kis banánhéjakon csúszik el. A naprakészség addig jó, hogy kb. heti egy hír jelenik meg a csapatról, talán több nem is kell, viszont további infokkal fel lehetett volna még tankolni. Bár a lemezekről külön-külön találunk adatokat, de magáról a zenekarról szinte semmit, pedig kalandos életútjuk, mely tagcserékben is bővelkedett, érdekes lenne az olvasók számára. A másik része pedig, hogy magáról a srácokról sem tudhatunk meg semmit, csak hogy milyen hangszerekkel lépnek színpadra. Na bumm, a szakértőknek ez jó, mindenki másnak viszont érdektelen.
10/7

Azt lehet mondani, hogy elég felhasználóbarát weblapról beszélünk. A kulcsszó talán a lehet, hiszen itt is akadnak gubancok. Kötekedni első sorban a letöltéseknél tudunk, mert ismét a kitömörítős verziót láthatjuk, ami a böngészők legfeljebb a felének, ha megy. Ahogy egyik számukban éneklik, „ami kint, az van bent” effektussal élve, itt cselezhettek volna egy olyat, hogy a lemezeiket egyszerűbb formában kihozzák, az információkkal együtt. Nem rossz így sem, de a kiemelések valamelyest elvesznek, és nem mindenkinek egyértelmű, hogy mikor, hova kell kattintania.
10/8

Csak a füst és a lábdob kellene

Ha a lehetőségeket nézzük, akkor egyetlen egy dolog hiányzik, az pedig éppen a zene. Nem tudunk semmibe sem belehallgatni az tankok munkái közül, hanem csak vásárolhatunk a webshopban. Viszont az egy jó megoldás, rendkívül színes a választék, fiúknak, lányoknak egyaránt. A fényképalbum egyedülállónak mondható, hiszen 2003-ra visszamenőleg annyi képet találunk, hogy annál többet kívánni sem lehet. Ezen kívül minden van, ami szükséges, szólva csillag nélkül ötös.
10/9

Ezen a ponton aztán egy szavunk sem lehet, hiszen az összhang a jobbnál is jobb. Teljesen hű mása a csapatnak a felület, abszolút az a nem túlcsicsázott igényes rock, amit az évek során megszokhattunk tőlük. Nem lehet mit mondani, tökéletes.
10/10

Ismét egy nagyon jól megkreált oldallal találkoztunk, Tankcsapdáék és a rendszergazdáik kitettek magukért. Ha a magyarock kiemelkedő alakjait nem csak koncerten akarjátok látni, akkor ne hagyjátok ki ezt a honlapot! 50/43

Képek a Tankcsapda weboldaláról


Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán

-Fábián Tamás-
 

[2008.05.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még