2024. május 4. | szombat | Mónika, Flórián nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok

Ki a legjobb a weben? Most megmondjuk a frankót a sztárokról!

A sikerhez vezető úton csupán egy dolog, hogy elkészül egy remek lemez, mondhatni ez az alap manapság. Sokszor nagyobb szerepet kap a reklám, marketing, az, hogy miként adod el magad.

Új sorozatot indít a zene.hu, melyben bemutatjuk a hazai elithez tartozó előadó művészek internetes portálját, mennyire fogadják el, hogy a világháló felülete nagyobb lehetőségeket tartogat számukra, mint egy teltházas koncert a Madison Square Garden-ben. Csak egy érv mellette, hogy többen felpakolják az online videomegosztókra a produkciójukat, a figyelem rájuk irányul, és végigsöpörnek a világon.
 
Meglátni és megszeretni
 
Az első szempont minden esetben a design. Ráklikkelünk az adott címre, a szoftver betölti az oldalt, és a szemünk rögvest véleményt formál. Ez is csak egy szelet, de talán a legnagyobb, hiszen itt dől el minden, mert ha nem tetszik, akkor sokan a szörföző felhasználók közül azonnal tovább lépnek. A rajongóknál más a helyzet.
 
Ha ellátogat valaki a művész, csapat weblapjára, akkor a kezdeti benyomás után lejjebb gördül, elkezd infokat gyűjteni. Ez szintén egy meghatározó momentum, mert ha kevés érdekességet, friss dolgot talál, akkor ő is távozik onnan. Addig rendben van, hogy egyszer eljön valaki, akár a véletlennel köszönhetően, de időről időre vissza kell tudni csábítani, és ebben nagyon erősen van jelen a naprakészség. A képeket, videokat párszor megnézik, de utána már a hírek, új lehetőségek miatt térnek vissza a honlapra.
 
Nem csak szájber gyerekeknek
 
Figyelembe kell venni, hogy a gondtalan kikapcsolódás érdekében egyszerű legyen a menüpontok között ugrálni, visszalépni a kezdő helyre, vagy éppen az alkalmazásokban elmerülni. Ugye legtöbben hobbi szinte állnak a számítógépek és az internet működésével, ezért a kezelhetőség szintén a dobogó tetején áll, holtversenyben.
 
Nem elhanyagolható, hogy az oldal mennyi lehetőséget kínál nekünk, mennyi időt tudunk eltölteni rajta. Az információk után jönnek a klipek, dalszövegek, kulisszatitkok, fórumok, a lényeg az interaktivitás, hogy válaszokat kapjunk a kérdéseinkre, valamint szórakozzunk. Ahol nem sok mindent lehet kezdeni, az unalmas lesz a publikum számára, és hanyagolni fogják.
 
Rock-sztárnak rózsaszín virágok
 
A bekezdés már rávilágít az utolsó faktorunkra az értékelésnél, és ez pedig az összhang. Hitelesnek kell lenni, ezért el kell találni, hogy ne üssön el egymástól az ember, és annak gépiesített megjelenése. Emellett tükröznie kell valamit, mert a sablonos semmilyen oldalak képzavart generálnak.
 
Minden szegmenst tíz pontos skálán értékelünk, és a végén kiderül, hogy ki a legjobb a világhálón.

Hétfőn a jubileumi István, a Király előadás István szerepét alakító Feke Pállal kezdünk, majd többek mellett Lola és az Irigy Hónaljmirigy weboldala is sorra kerül még az első héten, miközben a "Ki a legjobb a weben?" lista a kritikusunk pontszámai alapján naponta frissül.
 
- Fábián Tamás - 

[2008.05.18.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még