2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Kiválóságok a Musical Pluszon - sok képpel
Isadorát láttuk táncolni - képekben
Könyv készült a jövő színészóriásairól - nemcsak musicalbarátoknak
Táncolj! Retroparty kiváló musicalszínészekkel és Tóth Verával
Százezrek álmainak tárgya: a titokzatos Abigél - képekben
A musical magyar csillagai Dunaújvárosban jártak
Az év rockszenzációja! P. Mobil dalok az egykori tagoktól
Képgalériák
XIII. Musical plusz
Kapcsolatok
Vágó Zsuzsa (Vágó Zsuzsi)
Tunyogi Bernadett
Molnár László
Vikidál Gyula
Egyházi Géza
Veréb Tamás
Serbán Attila
Kecskés Tímea

A tizenharmadik Musical plusz is szerencsés volt - képekben

Április közepén került megrendezésre a 13. Musical Plusz, a Pataki Művelődési központban. A 13-as szám szerencsét hozott, a babonások is megnyugodhatnak.

A délutánt Molnár László nyitotta meg az Eljött az óra című slágerrel a Jekyll és Hydeból. Majd Vágó Zsuzsi - Constanzeval Forgott a tánc, Valahol Európában Talán – Tunyogi Bettivel.

Aztán Egyszerű útra léptünk Egyházi Gézával és Serbán Attilával, akinek egyébként ezen a délutánon új beceneve is született: Sörbi. Együtt vigadtunk egy nagy múltú musical- és rock énekessel, aki még egyetlen Pluszon sem tette tiszteletét. Ő volt Vikidál Gyula Fezziwig dalával. Majd A fáraó álmával a Józsefből, Dobó esküjével az Egri csillagokból, végül a Légy jó mindhaláligból Az élet szép című duettel, Molnár Lacival.

A délután legfiatalabb résztvevője a miskolci Veréb Tamás. Aki fiatal kora ellenére ismét megállta helyét a „nagyok” közt. Hibátlanul adta elő az Elisabeth egyik nagy dalát a Bennem, mint tükrödben-t. Majd egy orvosi rendelőben találtuk magunkat, Dr. Jekyllel és Mr. Hydeal, meg persze a bájos Emmával – Tunyogi Betti és Molnár Laci énekelte el az Így fogadj el című dalt.

A névsorban szereplő Kecskés Tímea és Egyházi Géza neve, biztosíték volt arra, hogy vámpírföldre is kalandozunk. Kecskés Timi énekelte a Meghalni oly morbid dalt. De hallhattunk rendhagyó Teljes a sötét című duettet Timivel és Gézával. Krolock grófunknak megismerhettük egy másik arcát is, mikor Egérkirály bőrébe bújt az Én vagyok a király dal erejéig. Megtudtuk azt is, hogy a Vámpírok és a Fantom is közel állhat egymáshoz, Az éj zenéje gyönyörűen szólt egy királyi vámpírtól, sőt a Halál is táncolt ezen a délutánon Gézával.

Meglepetés is volt

Ez a Plusz is tartogatott meglepetést, még a bemutató előtt kedvet csinált A Vörös Pimpernel című darabhoz, Tunyogi Betti és Molnár Laci tolmácsolásában hallhattunk néhány dalt: A vadászó sólyom, A világ végén, Hol az a lány?. Ismerősként köszönthettük Vágó Zsuzsit, aki hozta szokásos magával ragadó formáját. Elénekelte a Rudolf című musicalből a Csak szerelem című dalt, és Serbán Attilával az Értem születtél duettet. Majd pedig a Mint két gályát Egyházi Vámpír Gézával.

A már fentebb említett fiatal utánpótlás Veréb Tamás kiválóan prezentálta Schikaneder dalát a Mozartból (Egy csipetnyi ész), majd Benvolio szólóját a Rómeó és Júliából (Hogy mondjam el). Kecskés Tímea szintén ezen a délutánon erősítette először – remélhetőleg nem utoljára - a Pluszon résztvevők névsorát. A Vámpírok bálja dalain kívül énekelt Társ kénét, Vágó Zsuzsival a Rentből az Így fogadj el című dalt, az örökérvényű duettet Tunyogi Bettivel a Jekylből: Vágyom rád.

Az est már-már indulójává vált finálé dala a Fame volt, amit természetesen minden jelen lévő művész énekelt, és a publikum állva, táncolva tapsolt végig.

J.Zsuzska

[2008.05.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még