2024. május 19. | vasárnap | Ivó, Milán nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Csak a legnépszerűbb magyar dalokat játsszák
Ha csütörtök, akkor legnépszerűbb magyar dalok - SZAVAZZ!
Kapcsolatok
Rádió 24
Legnépszerűbb csengőhangok

Negyedmilliót ad a Rádió24 Dunaújváros

Az Alba Takarékszövetkezet és a Rádió 24-Dunaújváros FM 102.9 MHz még tavaly október nyolcadikán indította el közös játékát. A „Pénzeső” játékhoz az Alba Takarékszövetkezet biztosította a pénzt, összesen 150.000 Ft-ot. Az első héten húszezer forintot helyeztek el egy „virtuális széfben”, amelyet egy háromjegyű számkombinációval lehetett „feltörni”. Sikertelen tippelések esetén a megnyerhető összeg hetente emelkedett 10.000 forinttal.

Sikeres volt a Rádió 24-Dunaújváros játéka, a hallgatók kedvelték ezt a fajta pénzszerzési módot. Volt, hogy hosszú hetekig nem találta el senki a helyes kombinációt, még akkor sem, amikor az óránkénti egy telefonáló helyett kettő próbálkozhatott a széf feltörésével. Akkor a Pénzeső csúcsát akkor egy törzshallgató vitte el, aki január 22-én este háromnegyed hatkor mondta be a helyes kódsort. A hölgy bruttó 120.000 Ft-ot (nettó 90.000 Ft) tehetett zsebre.

Folytatódik a játék negyedmillióért

Az Alba Takarékszövetkezet és a Rádió 24 úgy határozott, hogy a játékot folytatják. 2008. február 4-től ismét lehet próbálkozni a „széftöréssel” az FM 102.9-en. A játék annyiban változott, hogy nem egy kisebb összegről indul és hetente emelkedik sikertelen tippelések esetén, hanem egy fix összeg van. A játék addig tart, amíg valaki ki nem találja a helyes kombinációt. Naponta öt játékos próbálkozhat a busás nyereményért, amely ezúttal bruttó kettőszázötvenezer forint.

A virtuális széfben tehát ezúttal egy magasabb összeg szerepel, arra pedig, hogy valaki elvigye, reggel hat és kilenc között egy-, este hatig pedig kétóránként egy hallgatónak van esélye. Kivétel a dél és délután egy közötti sáv, ekkor nem lehet játszani.

Az új játékban a „széftörők” dolgát azzal nehezítik, hogy a műsorvezetők nyolc hétig nem segítenek, tehát valószínűleg lesz olyan kombináció, amelyet valaki más már megpróbált. Előnyben vannak tehát azok, akik állandóan hallgatják a műsort és még le is jegyzik maguknak az elhangzott tippeket. A kilencedik héttől (2008. március 31.-től) már segítenek és a műsorvezető már nem engedi azzal a számkombinációval játszani a játékost, amit más játékos már mondott.

Játékos pedig úgy lehet valaki, hogy mindennap felhívja a Rádió 24-et (25/551-651) és regisztrálja magát aznapra. A műsorvezetők sorsolás alapján döntik el, hogy ki az a szerencsés akit visszahívnak és aki ezáltal megpróbálhatja kinyitni a széfet.

-ej-

[2008.03.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK hangosítás/cucc [2024.05.18.]
SÜRGŐS HITELEK koncertjegy [2024.05.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még