2024. május 5. | vasárnap | Györgyi nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Zanzibar
Pantera
Slayer
Motörhead
Black Label Society
Velvet Revolver
System of a Down

Világsztárokkal találkoztak a Zanzibar tagjai

Ismét rendhagyó történettel, pontosabban történetekkel jelentkezünk, ugyanis a Zanzibar zenekar tagjainak nagy találkozásait elevenítjük fel, gondoljuk sokatok nagy-nagy örömére…

Sidi nagy találkozásai

A Pantera egykori dobosával, Vinnie Paullal a 2005-ös Los Angeles-i hangszerkiállításon futott össze Sidi. Itt találkozott egyébként a Slayer gitárosával, Kerry Kinggel is.

A Motörhead motorjával, Lemmy-vel a Hollywood-i House of Blues klubban találkozott, mégpedig egy egészen meglepő helyiség előtt. Ugyanis a nagy találkozásra a mellékhelyiség bejáratánál került sor. Lemmy maga elé engedte Sidit, amikor ő is oda akart belépni. A klubban egyébként a Black Label Society játszott, és a koncertet megnézte Jessica Simpson is.

Bőre őrzi az emléket

2005-ben lopózott be a Velvet Revolver koncert előtt a Petőfi Csarnok öltözőjébe, ahol Slash-sel készített közös fotót. Pár percet beszélgettek is, majd a világhírű gitáros dedikálta Sidi karját, amit hazánk fia a bőrére tetováltatott.

„A nagyágyúk a legközvetlenebb fejek”

A System of a Down basszusgitárosával, Shavoval a Los Angeles-i hangszerkiállításon koccant Sidi, méghozzá a Gibson standnál.
- Egyszerűen csak szóba elegyedtünk – emlékezett vissza a Zanzibar és a Mafia riffgépe. – Dicsértem neki a Mezmerize és a Hypnotize lemezt, amit éppen akkortájt rongyosra hallgattunk. Megköszönte az elismerő szavakat. Kérdezte, honnan jöttünk, mondtuk, hogy Budapestről. Akkor azt mondta, hogy nyáron jönnek játszani a Szigetre, de sajnos aztán nem lett belőle semmi. Úgy 4-5 percet trécseltünk. Egyébként az ilyen nagyágyúk a legközvetlenebb fejek, a magyar szakma tanulhatna tőlük. Sok arccal összefutottam, illetve összefutottunk, mint például Nick Katanese (Black Label Society), Steve Vai, Joe Satriani, Jacoby Shaddix (Papa Roach énekese), Scott Ian (Anthrax, Jennifer Batter (10 évig volt Michael Jackson gitárosa), de mindenki tök normális volt. – mondta a gitáros.

Rita a legnagyobb?

Ha létezik óriási Alanis Morissette-rajongó, akkor Terecskei Rita biztosan az. A Zanzibar énekesnője 2005-ben Salzburgban és Budapesten is megnézte a kanadai sztár fellépését, mi több, a magyar fővárosban találkozott is vele. Talán többen emlékeznek rá: Rita interjút is készített a világsztárral, ami az RTL Klub Találkozások című műsorában ment le.

Továbbra is várjuk a leveleket!

Most ismét bebizonyosodott, hogy bizony még a hazai sztároknak is van kikért rajonganiuk. Most a Zanzibar két oszlopos tagja avatta be a Zene.hu olvasóit életük egy-egy nagy találkozásába, amellyel reméljük csak tovább fokozták a kedveteket arra, hogy Ti is elküldjétek a történeteteket egy jól sikerült fotóval és mi garantáljuk, hogy megírjuk a sztorit! Az anyagokat a bizso@zene.hu e-mail címre várjuk!

Harminchárom kép olvasóink Nagy találkozásairól
Korábbi Nagy találkozások

– zene.hu –

[2008.03.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még