2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Kefir viszi tovább a V-Tech hagyatékát?
Pénzügyi vita a V-tech tagjai között
Patthelyzet a V-tech jogdíjvitában
Kefír születésnapja, igazi meglepetésekkel
Ajándékdalok Kefirtől karácsonyra - hallgasd meg!
Kapcsolatok
V-tech
Kefir (Kecskés Tibor)
Szamóca (Bukovszky József korábban Varga József)
Lola
Mark (Zentai Mark)
Charlie (Horváth Károly)
Gáspár Laci Band
Fiesta
Kapcsolódó események
Nagy valentin ünnep - V-tech koncert
[2008. február 16.
szombat 18:00]

Szamóca újra a V-Techben!

Ismét Kefirrel együtt énekel Bukovszky József, közismertebb nevén Szamóca. Bár a V-Techhel egy ideje nem láthattuk az énekest, a február 16-i koncerten most ismét színpadra áll. Mellettük Charlie, Mark, Lola, Gáspár Laci és a Fiesta is fellép a miskolci bulin.

Hatodik alkalommal rendeznek Miskolcon Valentin–napi koncertet, bár ezúttal a szerelmesek napját követő szombaton lesz a buli. A Városi Sportcsarnokban a sok fellépő között ott lesz majd Szamóca is, akit a rajongók a V-Tech „egyik feleként” ismerhettek meg.

Nem kizárt a folytatás

- A Miskolci Valentin-napi V-Tech koncert hagyományát együtt teremtettük meg pár évvel ezelőtt Tibivel, de ez volt az a sportcsarnok, ahol "kiskorunkban" is koncerteztünk már. Amikor azt mondtuk pár évvel ezelőtt, hogy "namostakkoregykisszünet", akkor is elmondtuk, hogy nem kizárt a folytatás, viszont szeretnénk megvalósítani dolgokat, amelyekre együtt nem lenne lehetőségünk – árulta el lapunknak Szami.

Igaz, konkrét folytatásról még nincs szó, de Szamóca nagy örömmel vállalta a miskolci buli felkérését. Azt mondja, amit régen megálmodtak, az pár év alatt a V-Techhel valóra is vált. Rengeteg közönségdíjat söpörtek be, ám az Arany Zsiráf nem kerülhetett a vitrinbe.

- Vannak megvalósításra váró álmaim a V-Techen túl is, és mellette nagyon jól tudom, hogy sokan örülnének, ha a közös zenélést is folytatnánk. A lényeg most az, hogy mindenki jól érezze magát február 16-án Miskolcon! A távolabbi jövőbe nem néztem most ez ügyben – mondta Szamóca. - Ahogy mondtam, annak idején szó nem volt elválásról. A közös munka szüneteltetéséről beszéltünk, amibe tény, hogy sajnos bekavart egy jogdíj vita. Ezzel kapcsolatban azt bánom leginkább, hogy a nyilvánosság is tudomást szerzett róla, hiszen félreértések és adminisztrációs hibák az élet minden területén vannak. A megoldás folyamatban van, az pedig már tisztázódott, hogy egyikünk sem akart ártani a másiknak – tette hozzá Józsi arra a kérdésünkre, hogy megoldódott-e már a jogdíjjal kapcsolatos problémájuk.

Sztárparádé Miskcolcon

A miskolci programnak egyébként Kefir lesz a házigazdája, őt a V-Tech Band kíséri majd a koncerten, amibe bekapcsolódik Szamóca is. Az est folyamán fellép még Lola, Márk, Charlie, Gáspár Laci és a Fiesta is a Városi Sportcsarnokban.

- A bulira "készülvén" elővettem a Budapest Sportarénás V-Tech koncert DVD-t, és megnéztem néhányszor. Jó érzés volt, és tény, hogy hiányzik az a közönség, akikkel majd tíz évig szinte naponta találkoztunk! A miskolci bulik hagyományosan jó hangulatúak, hiszen nyilván a szülővárosunkban van a legnagyobb banzáj – mondta el az újra koncertező énekes, polgári nevén Bukovzsky József. Igaz, korábban mindenki Varga Józsefként ismerhette az énekest, de egy ideje már felesége vezetéknevével mutatkozik be mindenhol.

Szamóca civil életében továbbra is a család áll első helyen, megnősült, és megszületett a kisfia, Marcell is. Főállásban a Rádió 6-nál dolgozik, mint zenei szerkesztő és kreatív munkatárs, de most kezdtek forgatni egy tv-műsort is, amiről - szerinte - korai lenne még beszélni. A zene terén sem állt le teljesen, mostanában dalszerzéssel foglalkozik, s igyekszik „csak” jókedv és örömszerzés céljából zenélni a barátaival.

-ej-

[2008.02.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még