2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Csocsesz
Náksi vs Brunner
Boogie Mamma
Lányi Lala
Kozmix
Jamie Winchester

Az év nyereménye! Eláruljuk mire költenék a megalottónyereményt a magyar sztárok!

Januárban egy darab öttalálatos van a lottón, nyereménye 2 milliárd 356 millió 386 ezer forint. A nyertesnek 90 napja van arra, hogy jelentkezzen. Kétségtelen, a mázlistának megváltozik az élete, mától biztosan nem kell nélkülöznie. Megkérdeztünk hazai zenészeket, hogy ha ők nyerték volna a temérdek pénzt, zeneileg a munkájukban és életükben mit változtatnának?

Lányi Lala, a Kozmix kiválósága zeneileg semmit nem csinálna másként. - Most is több zenei műfajban dolgozom egyszerre. Az viszont tény, hogy egy kis tőkeinjekcióval könnyebb volna ezeket a nagyközönséghez eljuttatnom. – magyarázza a sztár, aki a pénzből a stúdióját biztosan felturbózná nagyon komoly berendezésekkel, hangszerekkel..

- Plusz rendszeresebbé tehetném az életmódomat. Most a munkák elvégzésének szükségessége határozza meg, hogy épp két napig nem alszom, vagy hogy pihenhetek-e picit. Az viszont biztos, hogy normális dolgos életet folytatnék továbbra is, de mindenekelőtt egy pihit beiktatnék magamnak és szeretteimnek is.

Csocsesz vásárolna egy rádiócsatornát

Csocsesz anyagilag támogatná a tehetséges zenészeket, énekeseket, mert szerinte a világon a legjobbak nálunk vannak ,de van aki újságot árul vagy nem létező pénzekért lép fel mert nincs más választása.

- Vásárolnék egy rádió csatornát és csak magyar zenéket játszanék illetve azokat a számokat , melyeket megtagadnak a rádiók, hogy ciki annak ellenére, hogy az emberek szeretik és igénylik! Ez nem azt jelentené, hogy minden igénytelen nem létező számot beraknék, de aki zenész és ez hallatszik a munkáján azt szerepeltetném. – mondta a nagy mulattató, aki szívesen venne egy komplett stúdiót , és akiben van fantázia annak ingyen CD-t készítene.

- Az életemen nem sokat, a barátaimat elárasztanám egy kis pénzzel, mert az öröm csak közösen jó! A fellépéseket ugyanúgy vállalnám, de nagy zenekart tennék a hátam mögé jó zenészekkel, akiknek sztár gázsit fizetnék! A pénz egy részét jótékony célokra fordítanám rászorulóknak segítenék. Addig is örülünk a mostani helyzetnek és nem elégedetlenkedem.

Extrém helyeken koncerteznének

A ska zenét játszó Boogie Mamma front embere, Zubreczky Dávid nyeremény esetén is valószínűleg ugyanolyan zenéket készítenének, mint amilyeneket most szeretnének.

- Ha mondjuk ki akarnánk próbálni, hogy szól egy dal szimfonikus zenekarral, nem okozna gondot, mint ahogy az sem, hogy ha utána nem tetszik és nem használnánk fel a felvételt. Esetleg egészen extrém helyeket bérelnénk ki, ahol ingyen koncerteket tarthatnánk: mondjuk egy metrómegállóban - ha már úgyis metróról fog szólni a következő lemezünk. Mondjuk egy turnébusz sofőrrel nem lenne rossz gondolat. Ja és a vidéki koncerteken is alhatnánk elég jó szállodákban! – árulta el a zenész.

- Pár külsőség biztos megváltozna, de azt hiszem alapvetően nincsenek olyan nagy igényeim, amelyeknek a kielégítéséhez egy lottoötös kell . Mondjuk például most sem azért öltözöm úgy, ahogy, mert nem telik jobbra vagy mert ez a stílusom. Egyszerűen lusta vagyok vásárolni. Valószínűleg, ha nagyon gazdag lennék, akkor sem akarnék kiszúrni magammal azzal, hogy vásárlással töltsem az időmet.

Többet utazna

Brunner Zsolt, a Náksi vs. Brunner páros tagja szokott játszani, de elárulta, hogy nem ő nyerte a főnyereményt. Zeneileg ő sem változtatna, hiszen, ahogy mondja: – Mindig olyan zenét játszottam, ami a legközelebb állt hozzám. Többet utaznék, mert jelenleg kevés idő jut rá.

Jamie Winchester azzal kezdené, hogy megvásárolná a két nagy kereskedelmi rádiót és televíziót.
- Noha tudom a pénz nem elég, de legalábbis a zenei gyártásvezetés feladatait kivásárolnám) és megpróbálnék valami értéket közvetíteni. Bár ez kicsit olyan, mintha izlésrendőrséget szeretnék csinálni, de nem! – mondta a kopasz zenész, aki viccesen megjegyezte:

- Talán befizetnék egy hajbeültetésre és csináltatnék valami jó frizurát, nomeg vennék egy jó új autót, Végre egyszer vásárolnék egy teljes zenekari felszerelést, alapoktól hangosításon át, hogy teljesen függetlenek legyünk és olyan koncerteket csinálhassunk, amilyeneket akarunk, ne köthesse a technika a kezünk. Ja! És persze egy lakóbuszt a koncertekre járáshoz, ágyakkal, nappalival, bárpulttal!

- Bíró Zsolt -

[2008.12.31.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még