2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Nézd meg a Nap videóját! Király vagy Caramel!
Kapcsolatok
Lola
Szinetár Dóra
Bereczki Zoltán
Balogh Kálmán
Presser Gábor

Lola és Bereczki Zoltán a hollywoodi sztárok nyomdokában

Ugyanis hollywoodi szokásnak megfelelően róluk is csillagot neveztek el. Ezt az egyik népszerű hetilap Ötcsillag- és Érték-díj átadóján vették át, amit Budapesten tartottak szombat este.

A magyar sztárvilág egyik legrangosabb eseményét, a Story Ötcsillag Díjátadó Gálát kilencedik alkalommal rendezték meg. Az exkluzív esemény háziasszonya Erős Antónia volt, míg a közönség díjakat a főszerkesztője, Ómolnár Miklós adta át.

A főszerkesztő megnyitó beszédében hangsúlyozta, hogy a rendezvényen nemcsak a kereskedelmi csatornák népszerű műsoraiban gyakran feltűnő és így sokak számára ismert személyiségeket jutalmazzák, hanem azokat a művészeket, médiaszemélyiségeket is, akik saját területükön kiemelkedőt alkottak tavaly. Nekik hozták létre - 2003-ban - a Story Érték-díjat, amelynek odaítéléséről a Huszti Péter, Presser Gábor, Szinetár Miklós és Vitray Tamás alkotta kuratórium dönt.

A zsűri értékelt

A 2007. évi színművésznő kategóriában a zsűri Kerekes Évának ítélte a Story Érték-díjat, színművész kategóriában pedig Hirtling István vehette át az elismerést. Mindkét művész örömét fejezte ki, hogy a zsűri értékelte a médiában ritkábban szereplő, "csendesebb" színházi szakmát.
Média kategóriában Szántó Dávid műsorvezető, a zenei kategóriában pedig Balogh Kálmán cimbalomművész kapta a Story Érték-díjat.

A lap olvasóinak szavazatai alapján idén is hat kategóriában osztottak Ötcsillag-díjat. A hetilap mintegy másfél milliós olvasótábora az év színésznője kategóriában Gregor Bernadettre voksolt, míg az év színésze Koltai Róbert lett. A színművész elmondta: mindig érték és siker között "vergődik", amit csinál, de szerinte nem az a fontos, milyen műfajban alkot valaki, a lényeg, hogy teljeset adjon, mert ezt a közönség is megérzi és meghálálja.

Ahogy Hollywoodban szokták

Ötcsillag-díjjal jutalmazták az év legjobb műsorvezető párosát, Sebestyén Balázst és Vágó Istvánt. Az év zenei produkciója kategóriában Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán kapott elismerést, míg az év televíziós produkciója a Csillag születik lett. A 2007. év leg-leg-leg kategória díját a Barátok közt című televíziós produkció érdemelte ki, amely már harmadik alkalommal nyerte el az Ötcsillag-díjat a lap olvasóinak köszönhetően.

A gála újdonsága volt az év internetes sztárja elismerés, amelyet Lola kapott a StoryOnline portál látogatóinak szavazata alapján.
A győztesekről hollywoodi szokásnak megfelelően most is csillagokat neveznek el az égen, ám több díjazott is kérte, hogy ne az ő neve szerepeljen a csillagon, hanem gyermeke, unokája, vagy édesanyja neve.

(MTI-Panoráma)

[2008.01.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még